حال ناخوش فضاهای آموزشی در قشم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، یکی از مهمترین عوامل در جهت بهبود تعلیم و تربیت دانش آموزان وجود مدارس و محیط های آموزشی استاندارد است، اهمیت این محیط های آموزشی استاندارد تا بدانجا است که برخی کارشناسان اجتماعی بر این باور هستند که نمی توان انتظار بهبود کیفیت آموزش را داشت، اما از فضای آموزشی استاندارد غافل شد.

متاسفانه با وجود اهمیت بسیار سرانه فضای آموزشی، حال و روز این بخش در شهرستان قشم خوب نیست و از متوسط سرانه کشوری عقب تر است.

البته ناگفته نماند که در طول دولت شهید رئیسی اقدامات بسیار خوب و سازنده ای در جهت تحول حوزه مدرسه سازی در استان هرمزگان و شهرستان قشم انجام شد، اما به دلیل عقب ماندگی های بسیار که از دولت های گذشته به یادگار مانده بود هنوز اوضاع این بخش با وجود همه تلاش ها در دولت سیزدهم به استاندارد کشوری نزدیک نشده است.

سرانه بخش آموزشی قشم عقب تر از سرانه کشوری

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با تایید عقب ماندگی های این شهرستان در سرانه فیزیکی حوزه آموزش، گفت: سرانه بخش آموزشی جزیره همچنان دو متر مربع از متوسط سرانه کشوری عقب تر است.

عادل پیغامی در مراسم کلنگ زنی سه باب مدرسه در روستای مسن بخش شهاب قشم که از مناطق کم برخوردار این شهرستان است، اظهار داشت: برای جبران عقب ماندگی های قشم در سرانه آموزشی نیازمند ۲۰ هزار میلیارد ریال بودجه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقداماتی که در چهار ماه گذشته برای تامین منابع یک هزار میلیارد تومان انجام شده است، نهضت مدرسه سازی در قشم را با جدیت ادامه خواهیم داد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: نهصت مدرسه سازی هرمزگان در دولت سیزدهم جان تازه ای گرفت و از حالت رکود، توقف و بی توجهی خارج شد.

قشم نیازمند ۲۰۰ کلاس درس جدید است

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم نیز با اشاره به کمبود فضای آموزشی در این شهرستان گفت: برای رفع کمبودهای موجود نیازمند احداث ۲۰۰ کلاس درس جدید هستیم.

حسین رنجبر گلشواری در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: به دلیل کمبود کلاس درس، در حال حاضر ۱۰ درصد از مدارس این شهرستان به صورت دو شیفت فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات و حمایت های خوبی از سوی وزارت آموزش و پرورش، اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان و استاندار جهت بهبود شرایط فضای آموزشی در قشم انجام شد، گفت: سال گذشته ۹۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش قشم شد.

مدیر آموزش و پرورش قشم شمار مدارس این شهرستان را ۱۸۰ باب اعلام و تصریح کرد: به طور میانگین حدود ۲۰۰ کلاس باید اضافه شود تا مدارس قشم از وضعیت دو شیفتی خارج شده و به سرانه کشوری نزدیک شوند.

رنجبرگلشواری میانگین سرانه فضای آموزشی در سطح کشور را ۵٫۲۴ و سرانه این فضا در قشم را ۳٫۲ مترمربع اعلام کرد و گفت: نمی توان برای حل مشکلات فضای آموزشی در قشم فقط به اعتبارات دولتی اکتفا کنیم و نیازمند آن هستیم که منطقه آزاد، خیران و بنگاه های اقتصادی فعال در سطح جزیره به وظایف اجتماعی خود عمل کرده و در بخش مدرسه سازی حضور فعال تری داشته باشند.

وی با دعوت از خیرین برای ساخت مدارس در سطح شهر قشم، خاطرنشان کرد: بیشترین خیرین علاقه مند به ساخت مدارس در سطح روستاها و مناطق کم برخوردار قشم هستند و معتقد بر این هستند که در سطح شهر قشم باید سازمان منطقه آزاد، بنگاه های اقتصادی و نهادهای دولتی وارد عمل شوند و این خیرین مناطق محروم را مورد حمایت قرار دهند.

انتهای پیام/۷۵۵۸/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «حال ناخوش فضاهای آموزشی در قشم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.