سر بی کلاه مازندران در تعدیل و تثبیت شغل صیادی



ایسنا/مازندران مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه سر استان مازندران در تعدیل و تثبیت شغل صیادی بی کلاه مانده است، گفت: صیادان مازندرانی در انتظار ابلاغ مصوبه سخت و زیان آور بودن شغل صیادی هستند.

حسن اسحاقی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه صید ماهیان استخوانی از ۱۵ مهرماه در منطقه میانکاله و ۲۰ مهر ماه در سایر نقاط مازندران آغاز شد، اظهار کرد: این تصمیم در کمیته شیلات کشور گرفته می شود که در چه زمانی، صیادان به صید ماهی مشغول شوند.

وی با بیان اینکه به دلیل افزایش بسیار زیاد هزینه آلات و ادوات صید، کمر تعاونی ها شکسته است، تصریح کرد: با توجه به اینکه از نظر آب و هوایی و میزان دریاروی، نسبت به سال گذشته شاهد شرایط بهتری هستیم، میزان صید نیز تاکنون بیشتر شده است و امیدواریم این مسیر ادامه داشته باشد.

اسحاقی در ادامه با اشاره به اینکه درخواست چندین ساله صیادان مبنی بر سخت و زیان آور بودن شغل صیادی بسیار مهم است، اظهار کرد: قرار گرفتن شغل صیادی در میان شغل های سخت و زیان آور مطالبه به حقی است، مصوبه ای در سازمان تامین اجتماعی کشور تصویب شده که قرار بود کارگروهی در اداره کل تامین اجتماعی مازندران تشکیل و این موضوع از سوی نمایندگان استان برای تصویب پیگیری شود.

اسحاقی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه سر استان مازندران در تعدیل و تثبیت شغل صیادی بی کلاه مانده است، گفت: در مازندران ۵۴ شرکت تعاونی و ۴۲۰۰ صیاد داریم اما بسیاری از این شرکت ها توجیه اقتصادی ندارند و باید از نظر تعداد تعدیل صورت گیرد. برخی از این شرکت ها فعال نیستند و برخی دیگر، از لحاظ اقتصادی و تناژ در وضعیت پایینی قرار دارند.

وی افزود: قرار بود سازمان هدفمندی یارانه ها، بودجه ای را در این زمینه تخصیص دهند اما هیچ تخصیصی به سازمان مدیریت برنامه ریزی برای تثبیت و تعدیل شغل صیادی ابلاغ نشد و ما همچنان به دنبال تحقق این امر هستیم.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در سر بی کلاه مازندران در تعدیل و تثبیت شغل صیادی

گفتگو با هوش مصنوعی