سرمایه گذاری 36 هزار و 100 میلیاردی در صنایع کبودراهنگ



به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، استاندار روز گذشته ضمن بازدید و افتتاح چند واحد صنعتی و تولیدی در شهرستان کبودراهنگ از برخی واحدهای احیا شده و نیمه تعطیل هم که نیازمند حمایت برای بازگشت به چرخه تولید هستند دیدن کرد.

تولید، تجارت و صنعت امروز در فضای اقتصادی جهان یکی از بنیادی ترین ارکان برای توسعه یافتگی به شمار می رود، و به نظر می رسد با قرار گرفتن توسعه به عنوان کلیدی ترین موضوع در استان همدان نگاه حمایتی به تولید و تولیدکنندگان در حال گسترده شدن است.

این ادعا با سفر اخیر مجموعه مدیریتی استان به شهرستان کبودراهنگ که ثقل موضوعات آن فعالیت های اقتصادی در نظر گرفته شده بود بیش از همیشه لمس شد.

سرمایه گذاری ۳۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریالی در صنایع تولیدی کبودراهنگ

در سفر به کبودراهنگ بازدید و افتتاح از چند پروژه صنعتی و اقتصادی در دستور کار بود که در مجموع بیش از ۳۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری را شامل شده بود.

بخش عظیم این سرمایه گذاری در پروژه « نورد نگارین پولاد ماد» بود که با سرمایه گذاری ۳۰هزار میلیارد ریالی در حال اجرا است، در این پروژه از به روزترین تکنولوژی ها استفاده گردید و با اینکه جز صنایع فولادی است اما از صنایع سبز در استان همدان محسوب می شود.

استاندار همدان در بازدید از این مجتمع گفت: حل مشکل تولید کننده و حمایت از فعالان اقتصادی اولویت ما در مدیریت استان است و از آنجا که صنایع فولاد، صنعتی مادر به شمار می رود به مرور منجر به ایجاد و احداث صنایع وابسته و زنجیره وابسته به آن در استان خواهد شد که قطعا به رشد اقتصادی در نتیجه توسعه همدان منجر می شود.

پیوستن مجتمع تولیدی قند گنجنامه به مجموع تولید همدان با اشتغال آفرینی حدود ۲۰۰ نفر در دو فاز

از دیگر واحدهای تولیدی در این سفر که افتتاح شد مجتمع تولیدی گنجنامه به وسعت ۷ هزار و ۸۰۰ متر و سرمایه گذاری اولیه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریالی بود که در دو فاز قرار است اجرا شود.

نخستین فاز این واحد تولیدی با اشتغال مستقیم ۷۰ نفری و غیر مستقیم ۱۵۰ نفری افتتاح شد و فاز دوم که عملیات اجرایی آن تولید نبات و شکلات است که ۲۰۰۰ ریال سرمایه گذاری دارد و برای حدود ۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد می کند.

توسعه صنایع غذایی همدان، مورد توجه برای فرآوری محصولات کشاورزی است

در ادامه این سفر واحد تولیدی شوریجات و ترشیجات آقابالی با سرمایه اولیه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیاردی و تولید سالانه ۲۶۰۰ تن با اشتغال ۴۵ نفری افتتاح شد.

این واحد تولیدی به صورت خانوادگی احداث شده و آنطور که گفته شد با دست به دست دادن اعضای یک خانواده تبدیل به منبعی مولد و درآمدزا هم برای خود و هم مردم منطقه در شهرک صنعتی اورقین شده است.

در این بازدید استاندار همدان با بیان اینکه توسعه صنایع غذایی همدان، مورد توجه برای فرآوری محصولات کشاورزی است، گفت: توسعه صنایع فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی یکی از برنامه های مهم است که با تحقق این مهم وضعیت معیشت تولیدکنندگان و کشاورزان بهبود می یابد.

حمید ملانوری، افزود: محصولات راهبردی، تولیدات کشاورزی استان همدان قطعا راهگشای مشکلات و چالش های موجود در حوزه تولید است که باید مورد توجه قرار گیرد.

حیات دوباره به رگ های مزرعه احیایی بعد از ۱۶ سال تعطیلی باز می گردد

مزرعه احیایی بعد از ۱۶ سال تعطیلی قرار است به عنوان یک واحد دامداری چند هزار راسی به چرخه تولید استان برگردد و مشکلاتی مانند تامین منابع مالی و دریافت تسهیلات دولتی سد راه آن است.

در این سفر این واحد نیز مورد بازدید استاندار قرار گرفت و مقرر شد که نهایت همکاری برای احیای آن در دستور کار استان قرار گیرد.

استاندار همدان در این بازدید گفت: مشکلات واحد احیایی را در سطح ملی پیگیری خواهم کرد مشروط بر اینکه سرمایه گذار متعهد به قول خود بماند و خیلی زود تولید را شروع کند.

ملانوری تاکید کرد: این واحد در حوزه فرآوری های دامی و ایجاد اشتغال در استان بی شک می توان نقش اساسی داشته باشد و با برگشت به تولید می تواند بخش زیادی از نیازهای دامی و تولیدات وابسته به آن از جمله لبنیات را تامین کند.

بازدید از اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) در وسعت هزار و ۴۰۰ متر مربع با ظرفیت ۱۷ تخت خوابی با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریالی نیز از دیگر برنامه های این سفر بود.

به گزارش تسنیم، سفر شهرستانی استاندار همدان و مجموعه مدیران به شهرستان کبودراهنگ با دیدار از خانواده شهید داغی و تشکیل میز خدمت همراه شد.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در سرمایه گذاری 36 هزار و 100 میلیاردی در صنایع کبودراهنگ

گفتگو با هوش مصنوعی