وحدت نخبگان و خواص و برهم زدن صف بندی های کاذب از جمله آثار علمی مکتب انقلاب است



رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با بیان اینکه بیانات رهبری در آذر ۷۹ گشایشی علمی ایجاد کرد، گفت: آثار مکتب انقلاب در عرصه عملی شامل وحدت نخبگان و خواص، برهم زدن صف بندی های کاذب، شتاب بخشی به حرکت انقلاب اسلامی، ایجاد وحدت نظر نیروهای انقلاب، رعایت اولویت ها در برنامه ریزی، مدیریت تهدیدهای دشمن و امکان تحلیل کارآمدی نظام و نگاه کلان و راهبردی به نظام و … است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در مراسم رونمایی از کتب ده گانه انقلاب اسلامی که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: در مواجهه با جهان غرب این سوال برای مسلمانان به صورت جدی مطرح شد که چرا عقب ماندیم؟ این سوالی جدی بود که مسلمانان را درگیر کرده بود و با پاسخ هایی از جنس پوست اندازی و تغییر و نیز پاسخ های منورالفکرهایی که معتقد بودند از سرتاپا باید فرنگی شویم و نیز پیشنهاداتی در طرف مقابل این تفکرها روبه رو بودیم. در این پاسخ ها نگاه های متفاوتی به چرایی عقب ماندگی وجود داشت.

وی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی حجت قطعی و وقوعی بر بحث تحقق نظام و جامعه مبتنی بر تفکر اسلام ناب در عالم بود، افزود: به این پرسش که آیا انقلاب به پایان رسیده و یا ادامه دارد، حضرت امام(ره) و رهبری پاسخ داده اند. هدف انقلاب و مردم، اکتفا به ساقط کردن نظام سیاسی شاهنشاهی و جایگزینی نظام سیاسی جدید نبود. موضوع بسط تفکر انقلابی در جامعه ایران و هم در بیرون در قالب حمایت از جریاناتی که در این مسیر حرکت می کنند هدف اصلی انقلاب مطرح می شود.

رستمی ادامه داد: امام در جریان پذیرش قطعنامه ۵۹۸ مطرح می کند که جنگ فقر و غنا، جنگ حق و باطل، جنگ اسلام و کفر پایان ناپذیر است و این طور نیست که با پایان جنگ و پذیرش قطعنامه این مبارزه به پایان رسیده باشد. فهم آنچه انقلاب می خواست و انقلابیون پیگیری می کردند ما را به این نقطه می رساند که فرایند اهداف انقلاب اسلامی با تاسیس نظام اسلامی به پایان نمی رسد. در بیانات مقام معظم رهبری همین تفکر به صورت جدی تر دنبال می شود. بنابراین تعبیر مکتب انقلاب را تعبیر به مسیر ترسیم شده انقلاب از سوی رهبران انقلاب می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی پنج اعتقاد و نقطه کلیدی و ذیل آن پنج وظیفه برای جامعه و افراد آن مطرح کرد و گفت: نخستین نقطه کلیدی توحید است، دوم کرامت انسان و اعتقاد به اینکه خداوند انسان را تکریم کرده است. سوم اعتقاد به حیات پس از مرگ و اعتقاد به محاسبه و پایان ناپذیر بودن زیست و اعتقاد به استعداد بی پایان انسان است. نهایتا اعتقاد به حرکت عالم به سوی حق است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به وظایف افراد در رسیدن به مرحله ساخت جامعه اسلامی اشاره و بیان کرد: تحقق و شکل گیری عبودیت در تمام رفتارهای انسانی با هدف گیری برای تعالی انسانی در جامعه از وظایف این مسیر است. وظیفه دیگر این است که در تعارض بین منافع دنیوی و رستگاری اخروی، ترجیح با رستگاری اخروی باشد.

رستمی ادامه داد: سیاستگذاران و مسئولان باید این ترجیح را انتخاب کنند. وظیفه دیگر مجاهدت و تلاش در مسیر مکتب انقلاب اسلامی است. همچنین امید به پیروزی در سخت ترین شرایط وظیفه دیگر است. مرحله پیروزی انقلاب اسلامی و تحقق نظام اسلامی مرحله پایانی نظام اسلامی نیست. انقلاب به مسیر خود ادامه می دهد.

وی با بیان اینکه ما امروز در مرحله سوم و در حال تحقق دولت اسلامی هستیم، افزود: اسلام با رحلت پیامبر(ص) خاتمه پیدا نکرد، بلکه آغاز حرکتی برای شکل دهی به نظام اسلامی بود.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، رستمی در خاتمه با اشاره به مسیر طی شده انقلاب گفت: مسیر انقلاب تا رسیدن به تمدن آرمانی ادامه دارد و انتظار انقلاب این است که تلاشگران دست از مجاهدت برندارند.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «وحدت نخبگان و خواص و برهم زدن صف بندی های کاذب از جمله آثار علمی مکتب انقلاب است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.