قزوین ظرفیت پایتختی علم و فناوری را دارد



ایسنا/قزوین نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس گفت: با وجود صنایع عظیم در استان، دانشگاه های متعدد، نزدیکی به تهران، آب وهوای مناسب، وجود زیست بوم، پروژه های بزرگی چون چشمه نور و مجتمع پرتودرمانی، قطعا قزوین می تواند پایتخت علم، پژوهش، فناوری و حوزه های دانش بنیان باشد.

فاطمه محمدبیگی در افتتاحیه رویداد «استان آپ» که امروز چهارشنبه ۱۲ آبان در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: تلاش علمی فنی در پارک علم و فناوری باعث شد صندوق نوآوری و شکوفایی در استان شکل بگیرد، در حقیقت این صندوق نقطه عطف فعالیت زیست بوم نوآوری و دانش بنیان استان قزوین است.

وی ادامه داد: پیشنهاد می کنیم برای استان برنامه بزرگ داشته باشید چون قزوین دیار بزرگان است و ظرفیت پایتخت شدن پارک علم و فناوری را داراست؛ با وجود صنایع عظیم در استان، دانشگاه های متعدد، نزدیکی به تهران، آب وهوای مناسب، وجود زیست بوم، پروژه های بزرگی چون چشمه نور و مجتمع پرتودرمانی، پارک های علم و فناوری و شرکت های بزرگ آن و وجود موقعیت جغرافیایی استان قطعا قزوین می تواند پایتخت علم و پژوهش و فناوری و حوزه های دانش بنیان باشد.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: افزایش ۱۲ برابری خط اعتباری صندوق پژوهش و فناوری استان، درخواست خط جعاله به میزان ۱۰ میلیارد تومان برای شرکت های غیر دانش بنیان، صدور مجوز کارگزاری ارزیابی مالی و نظارت برای صندوق پژوهش و فناوری استان قزوین و تقویت کارگزاری استان قزوین به دلیل وجود استعدادهای فراوان استان درخواست ما از مسئولین ملی است.

وی گفت: در بسیاری از رشته های تخصصی، فنی، کشاورزی و زیست بوم های فناوری ظرفیت داریم لذا خواهش داریم بهترین برنامه ریزی ها برای استان انجام شود، قزوین مهد پرورش بسیاری از علما و دانشمندان بوده است و قطعا می تواند پذیرای بهترین ایده های نو و خلاقانه در حوزه های دانش بنیان باشد.

قدرت در دست جوانان و صاحبان فکر است

لطف الله سیاهکلی، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس نیز در این مراسم اظهار کرد: فضای مجازی، دانش بنیان و محیطی که امروز در آن زندگی می کنیم کاری کرده است که با تمام صنایع قبل از این سال ها فرق می کند، در قرن های ۱۴ تا ۲۰ صنعت به آرامی وارد زندگی انسان شد و آن قدر صنایع بزرگ ایجاد شد که خود انسان مبهوت صنعت شد، استعمارگران با صنایع خود مردم را می ترساندند و مردم تسلیم استعمارگران و مستکبران می شدند وقتی انسان کنار هواپیما می ایستاد و آن را نگاه می کرد دچار هراس می شد و در حقیقت صنعت بر انسان مستولی شده بود.

وی تصریح کرد: با ورود صنعت هویت انسان دچار بحران شد، عصر جدید عصر بازگشت هویت به انسان است و اکنون اندیشه برتر برنده میدان است؛ امروز سخت افزارها در مشت نرم افزارهاست و نرم افزار شکل سخت افزار را مشخص می کند و بر صنعت حاکم شده است. اگر امروز کشوری کوچک نیروی انسانی قابلی داشته باشد می تواند در مقابل آمریکا و اروپا بایستد.

این نماینده مجلس اشاره کرد: در دوران صنعتی آرزو به منصه ظهور نمی رسید یا قرن ها طول می کشید تا انسان پرواز کند و تبدیل آرزو به تولید و محصول یک امر نشدنی و دور از دسترس بود؛ فناوری های نوین تبدیل آرزوها به محصول را سرعت داده است و این هنر عصر جدید و فناوری های نوین است.

وی بابیان اینکه امروز قدرت در دست جوانان و صاحبان فکر است، افزود: این صاحبان فکر یک یا ۲ مشکل دارند، اولین مشکل نداشتن سرمایه است، استارت آپ ها بین ۳۰۰ میلیون تا چهار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارند، در حالی که ایجاد شغل در صنعت بیش از ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

سیاهکلی یادآور شد: سرمایه گذاران باید قدرت ریسک خود را بالا ببرند و از دنیای خطی به دنیای توان جابه جا شوند. صاحبان فکر گاه جرئت مطرح کردن ایده خود را ندارند چون وقتی که ایده را بر زبان جاری می کنند برخی، آن را به سرقت می برند به همین علت باید آن را ثبت کنند.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «قزوین ظرفیت پایتختی علم و فناوری را دارد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.