طرح های آبرسانی استان بوشهر با ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری اجرا می شود



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالحمید حمزه پور صبح امروز در نشست با مسئولان اجرایی استان بوشهر به روند اجرای طرح های آبرسانی در شهرها و روستاهای استان بوشهر پرداخت و اظهار داشت: با توجه به اینکه بیشترین منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در دیگر استان ها قرار دارد، طرح های آب شیرین کن در استان بوشهر تدوین و اجرایی شد.

وی با اشاره به تدوین طرح های آب شیرین کن به ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار متر مکعب آب در شبانه روز گفت:در این راستا تاکنون ۲ پروژه آب شیرین کن در بوشهر و کنگان در مجموع به ظرفیت ۳۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در مدار تولید است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از سرمایه گذاری یک هزار میلیارد تومانی در اجرای پروژه های آب شیرین کن در نقاط مختلف شهری و روستایی استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این راستا یک هزار میلیارد تومان از طریق بخش خصوصی استان بوشهر در حوزه آب شیرین کن سرمایه گذاری شده است.

حمزه پور با بیان اینکه ۲ پروژه آن وارد مدار تولید است گفت: اکنون به ظرفیت تولید ۱۲۰ هزار مترمکعب آب در قالب ۱۱ سایت، پروژه های آب شیرین کن در دست ساخت است.

وی، از پرداخت یارانه ۱۰۰ میلیارد تومانی دولت برای تامین آب مشترکان از طریق ۲ پروژه آب شیرین کن بوشهر و کنگان در سال گذشته خبر داد و خاطر نشان کرد:قیمت تولید هر مترمکعب آب از طریق پروژه های آب شیرین کن ۱۰ هزار تومان است که با قیمت هر مترمکعب ۵۰۰ تومان در واقع یک بیستم قیمت اصلی به مشترکان فروخته می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزایش مصرف ۲۰ درصدی آب در شهرها و روستاهای استان را مورد اشاره قرار داد و افزود: در پی شیوع کرونا و با توجه به نقش مهم رعایت اصول بهداشتی در مقابله با کرونا، مصرف آب در استان بوشهر ۲۰ درصد نسبت به سال قبل تاکنون افزایش یافته است.

حمزه پور از تامین آب پایدار در شهرها و روستاهای استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به اجرای طرح های موثر آبرسانی، در اوج تابستان مردم با بحران ناشی از آب آشامیدنی روبه رو نیستند که لازم است با همکاری مشترکان و مدیریت مصرف، فصل تابستان را بدون مشکل پشت سر بگذاریم.

وی، از قطع انشعاب آب خانه باغ ها و باغ ویلاها خبر داد و تصریح کرد: با حمایت استاندار و همکاری دستگاه قضایی تاکنون ۲ هزار انشعاب آب خانه باغ ها و باغ ویلاها در استان بوشهر قطع شده که نقش مهمی در تامین آب پایدار مشترکان داشته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از افتتاح آب شیرین کن لاور ساحلی دشتی افزود: این پروژه به زودی افتتاح می شود و نقش مهمی در تامین آب روستاهای محروم و ساحلی دشتی دارد.

حمزه پور با اشاره به حل بحران آب روستاهای نوار ساحلی عسلویه، دیلم و تنگستان بیان کرد: با اجرای طرح های مختلف اکنون این نقاط به آب پایدار رسیده اند و در حل مشکلات آبرسانی این روستاها کار بسیار بزرگی در مدت کوتاهی اجرا شد.

وی، با اشاره به رفع جیره بندی آب در محلات جنوبی شهر بوشهر خاطر نشان کرد:اکنون با اجرای طرح های آبرسانی در هیچ نقطه ای در شهر بوشهر با تانکر آبرسانی نمی شود و این در حالی است که جمعیت ۶۰ هزار نفری محلات جنوبی بوشهر از توزیع جیره بندی آب خارج شدند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به اجرای طرح شبکه گذاری فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر پرداخت و تصریح کرد در اجرای این طرح ۱۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شد و پروژه فاضلاب بافت تاریخی بوشهر در آستانه افتتاح است.

انتهای پیام/۱۹۰/س

پرسش و پاسخ در طرح های آبرسانی استان بوشهر با ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری اجرا می شود

گفتگو با هوش مصنوعی