مخالفت مکزیک با پیشنهاد آمریکا درباره نظارت بر اجرای تعهدات



به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری فرانسه، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس جمهور مکزیک با پیشنهاد آمریکا در خصوص نظارت بر اجرای اصلاحات کارگری از سوی مکزیک در چارچوب قانون جدید تجارت مخالفت کرد.

در حالی که نمایندگان کنگره آمریکا خواستار اجرای بهتر سازوکار برابری کارگران آمریکایی و مکزیکی هستند، به نظر می رسد اصلاحات کارگری وعده داده شده از سوی مکزیک به مانعی اصلی در تصویب توافق مکزیک - کانادا - آمریکا تبدیل شده است.

براساس گزارش ها، واشنگتن با ارائه پیشنهاد الحاقیه ای به توافق تجاری جدید خواستار استفاده از ناظران جهت تایید همکاری های مکزیک با تعهدات این کشور در باره افزایش دستمزد، تقویت اتحادیه ها و همچنین راه اندازی کمیته رفع مناقشه موضوعات کارگری شده است.

لوپز اوبرادور ضمن مخالفت قاطعانه با پیشنهاد آمریکا در زمینه به کارگیری ناظران، اما برهمکاری در ایجاد کمیته رفع مشکلات موضوع کارگری تاکید کرد.

وی با اشاره به پیشنهاد واشنگتن در باره روند نظارتی در چگونگی همکاری مکزیک با قانون جدید کار گفت: هرگز چنین درخواستی را نخواهد پذیرفت.

رئیس جمهور مکزیک تصریح کرد: «به درخواست بازرسان نه و به کمیته های به اصطلاح رفع مناقشه آری خواهیم گفت.»

اظهارات اوبرادور یک روز پس از آن مطرح می شود که گروه تجاری مکزیک موسوم به شورای همکاری تجاری، برخی از پیشنهادات مربوط به موضوع کارگری آمریکا را افراطی و کاملا غیرقابل قبول خواند.

مکزیک تنها کشوری است که تاکنون قانون جدید تجاری را تصویب نکرده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با هدف جایگزینی توافق ۲۵ ساله تجارت آزاد آمریکای شمالی که وی آن را برای آمریکا فاجعه آمیز خوانده قانون جدید تجارت را پیشنهاد کرده است.

مکزیک در راستای همکاری با تعهدات توافق جدید که در نوامبر ۲۰۱۸ امضا شد، حداقل دستمزد را افزایش داد و با هدف اعطای قدرت بیشتر به اتحادیه ها و کارگران نیز اصلاحات کارگری را تصویب کرد.

این در حالی است که گروه های کارگری آمریکا و دموکرات های مخالف در مجلس نمایندگان از توانایی دولت مکزیک برای اجرای قوانین جدید تردید دارند.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در مخالفت مکزیک با پیشنهاد آمریکا درباره نظارت بر اجرای تعهدات

گفتگو با هوش مصنوعی