<span class="text danger">۹۴</span> / <span class="text danger">۶ درصد</span> مردم سواد سلامت ندارند



رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی:

به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از دبیرخانه سمپوزیوم، صبح امروز؛ همزمان با روز جهانی خود مراقبتی، هفتمین سمپوزیوم و چهارمین جشنواره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار در بیمارستان امام خمینی برگزار شد.

در این جشنواره علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد با بیان اینکه خودمراقبتی سه مرحله دارد، گفت: این مراحل شامل خودمراقبتی قبل از بیماری، خودمراقبتی در زمان بیماری و خودمراقبتی پس از پایان بیماری است.

وی با اشاره به اینکه مجموعه توانایی های شناختی حوزه سلامت را سواد سلامت می گویند، افزود: آمارهای سازمان های متولی بهداشت نشان می دهد ۹۴/۶ درصد مردم اطلاعی از سواد سلامت ندارند و با وجود عدم شناخت مردم از وضعیت خودمراقبتی، ۹۸ درصد مردم خوددرمانی و خودمراقبتی می کنند.

سواد سلامت ، مهارت اجتماعی است

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی تأکید کرد: سواد سلامت نوعی مهارت اجتماعی است که می تواند در زمان پیشگیری بیماری ها برای عدم ابتلا به بیماری، در زمان بیماری برای تبعیت درمان و مصرف دارو و کاهش بسیاری از عوارض داروها و پس از بهبودی هم در دوران بازتوانی به ما کمک کند که از بار مادی و معنوی از نظام سلامت بکاهد.

بیشتر بخوانید: کاهش هزینه های تحمیلی حوزه سلامت به کمک طرح پرستاری منزل

منتظری با تاکید براینکه سواد سلامت در مورد افرادی که سواد خواندن و نوشتن ندارند موضوعیتی ندارد، گفت: مردم باید بدانند برای دریافت سواد سلامت باید به کجا مراجعه و از اطلاعات خود چگونه استفاده کنند که در این خصوص باید هماهنگی های لازم صورت بگیرد.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۹۴ / ۶ درصد مردم سواد سلامت ندارند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.