چرا دانشگاه بوعلی برای اسکان دانشجویان کمبود فضا دارد؟



مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به هزینه کرد ۸۰۰ میلیون تومان برای سالتحصیلی جدید در جهت تعمیرات عمده و جزئی خوابگاه های پسران و دختران دانشگاه گفت: ۳۹۵۰ دانشجوی دختر و پسر دانشگاه بوعلی در ۱۶ خوابگاه دانشگاه اسکان داده شدند.

محمدجواد دکامی در گفت وگو با ایسنا، افزود: به علت محدودیت های موجود در ایجاد فضای لازم برای اسکان دانشجویان به ویژه برای اسکان دانشجویان مقطع کارشناسی چندین سال است که با کمبود فضا مواجه هستیم به همین علت از اسکان دانشجویان پسر از ترم هفت به بعد و دانشجویان دختر از ترم هشت به بعد معذوریم و این موضوع به اطلاع دانشجویان از بدو ورود آنها به دانشگاه رسیده است.

وی افزود: امکان اسکان حدود ۳۰۰ نفر از دانشجویان پسر و کمتر از ۱۰۰ دانشجوی دختر با وجود تمام تلاش ها به علت کمبود فضا فراهم نشد و این دانشجویان از آن دست افرادی هستند که مشغول تحصیل در ترم هفت و یا در حال گذراندن ترم مازاد هستند که با توجه به قانونی که به آن اشاره شد و به علت شرایط موجود، دانشگاه از ارائه خوابگاه به این افراد معذور است.

دکامی با اشاره به سطح خوابگاه های دانشگاه بوعلی سینا گفت: خوابگاه غدیر پسرانه و خوابگاه کوثر دخترانه در سطح یک و دو قرار دارند که به علت یکسان بودن قیمت سطوح یک و دو در یک رتبه قرار می گیرند و سایر سراهای دانشجویی در سطوح سه و چهار رتبه بندی می شوند که هزینه پرداختی دانشجو برای خوابگاه براساس قیمت مصوبی است که صندوق رفاه دانشجویان اعلام می کند همچنین پیش بینی می شود که در سال جدید با توجه به تعمیرات به عمل آمده، رتبه بندی بعضی از سراهای دانشجویی تغییر کند.

وی با تأکید بر اینکه به آن دست از دانشجویان که در شهرستان های بهار، لالجین، صالح آباد و جورقان زندگی می کنند و بومی محسوب می شوند، از دادن خوابگاه به آنها معذور هستیم، اظهار کرد: به دانشجویان سایر شهرستان های استان همدان و استان های دیگر خوابگاه داده می شود و دانشجویان این شهرستان ها نگرانی از جهت اسکان خود نداشته باشند.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به اینکه به تمام ورودی های سال ۹۸ خوابگاه داده شد، افزود: برای آن دست از دانشجویانی که به صورت بدون آزمون وارد دانشگاه شدند نیز شرایط اسکان فراهم شد و در سالتحصیلی جدید دانشجوی جدیدالورودی که در سرای دانشجویی دولتی اسکان داده نشده باشد، نداریم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا دانشگاه با کمبود فضا برای اسکان دانشجویان مواجه است؟ خاطرنشان کرد: بخشی از خوابگاه ها به علت قدمت بنا و سال ساخت نیاز به بازسازی و مقاوم سازی دارند همچنین برای کاهش هزینه های جاری نیاز است تا خوابگاه های خارج از دانشگاه را به داخل سایت دانشگاه منتقل کنیم تا علاوه بر فراهم شدن آسایش و امنیت لازم برای دانشجو، از هزینه های اضافی نیز کاسته شود که برای این دست از اقدامات نیاز به اعتبار است که میزان بودجه کنونی دانشگاه جوابگوی این اقدامات و نیز ارتقای سطح کیفی خوابگاه های موجود برای رفاه حال بیشتر دانشجویان نیست.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به اینکه جانمایی برای احداث خوابگاه های برای دانشجویان بین المللی و نیز بلوک چهار خوابگاه بعثت دخترانه انجام شده است، ادامه داد: این اقدامات در مرحله تهیه نقشه ها قرار دارد که میزان هزینه کرد آنها از محل اعتبارات مصوب دانشگاه و صندوق رفاه دانشجویان تأمین خواهد شد.

دکامی با تأکید بر اینکه از مشارکت خیرین و بخش خصوصی برای بحث خوابگاه های دانشجویی استقبال می کنیم، ضمن اشاره به سنت حسنه وقف و مورد توجه قرار گرفتن آن، از تلاش دانشگاه برای یاری گرفتن از خیرین در این زمینه خبر داد.

وی همچنین با بیان اینکه شرایط خوابگاهی دارای تفاوت هایی است، اظهار کرد: دانشجویان توقع شرایط مطلوبی از زندگی در خوابگاه را نداشته باشند اما با تمام این تفاسیر فضای استاندارد برای خوابگاه های سطح یک و دو با احتساب فضای کمد، تختخواب، بالکن و … چهار تا پنج مترمربع برای هر نفر است که تعداد افرادی که در یک اتاق امکان اسکان را دارند بین چهار تا هشت نفر است.

دکامی با اشاره به اینکه برنامه راهبردی دانشگاه حرکت در مسیری است که در صورت فراهم بودن شرایط بتوانیم تمامی متقاضیان واجد شرایط را اسکان دهیم، یادآور شد: امید است با مشارکت خیرین و بخش خصوصی از این ظرفیت در جهت افزایش فضای رفاهی برای آسایش و آرامش هرچه بیشتر دانشجویان بهره ببریم.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «چرا دانشگاه بوعلی برای اسکان دانشجویان کمبود فضا دارد؟» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.