<span class="text danger">۱۰۳۳</span> مدرسه <a href="/fa/dashboard/ class="text info">کردستان</a> تحت پوشش برنامه مروج سلامت هستند



به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عموم، آموزش و پرورش کردستان سیامک واحدی در مراسم اختتامیه سومین جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی و گرامیداشت هفته سلامت که در مجتمع امام خمینی (ره) سنندج برگزار شد، اظهار داشت: سال گذشته ۵۶۱ مدرسه یعنی حدود ۱۹ درصد مدارس تحت پوشش برنامه مروجین سلامت قرار گرفتند که امسال با رشد ۱۶ درصدی به هزار و ۳۳ مدرسه یعنی ۳۵ درصد ارتقا یافته که نسبت به شاخص کشوری که ۲۲ درصد است نیز رشد داشته است.

وی با بیان اینکه دانش آموزانی که شیوه زندگی سالم را می آموزند، در طول زندگی خود به آن پایبند خواهند بود، افزود: توانمند شدن و قابلیت تصمیم گیری و انتخاب تمام آن چیزی است که در مدارس مروج سلامت باید به آن توجه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با اشاره به اینکه مدارس مروج سلامت به منزله یک نظام برای ارتقای سلامت است که با مشارکت فعالانه اولیا، مربیان و دانش آموزان انجام می شود، ادامه داد: این مدارس با رویکرد توانمند سازی دانش آموزان در زمینه مراقبت از خود، فرهنگ خود مراقبتی و آموزش همسانان و همسالان عامل افزایش ظرفیت ها، توانمندسازی مردم در مورد سالم زندگی کردن، سالم کار کردن و آموزش با کیفیت می شوند.

واحدی در ادامه آموزش سلامت، سلامت محیط، تغذیه، مشاوره روانی اجتماعی، سلامت کارکنان، خدمات و مراقبت های بهداشتی درمانی، تحرک بدنی و مشارکت دانش آموزان، والدین و جامعه در ارتقای سلامت مدرسه اجزای هشت گانه مدارس مروج سلامت عنوان کرد.

وی هدف کلی اجرای برنامه مروج سلامت را ترویج و استقرار مفاهیم ارتقای سلامت در بین دانش آموزان عنوان کرد و یادآور شد: توانمند سازی دانش آموزان، پرسنل، اولیا و مربیان در زمینه مفاهیم ارتقای سلامت نوجوانان و جوانان را دیگر اهداف این برنامه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با بیان اینکه هدف مهم دانشگاه علوم پزشکی کردستان ارتقا و توسعه شاخص و پوشش ۱۰۰ درصدی مدارس مروج سلامت در استان است، بیان کرد: با حمایت های آموزش و پرورش میزان پوشش مدارس مروج سلامت از شاخص کشوری نیز بالاتر است.

واحدی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع سفیران سلامت دانش آموزی در مدارس نیز اشاره کرد و گفت: این برنامه بر پایه رویکرد آموزش همسالان و یک برنامه منسجم برای تشویق دانش آموزان در جهت ارتقا سلامت آنها است.

وی اظهار داشت: این برنامه فرصتی برای دانش آموزان مهیا می کند که آگاهی های لازم در خصوص موضوعات سلامت و محیط زیست با استفاده از ارزش های تعاملی و مشارکتی، بحث گروهی، کارگاه آموزشی، پانل و ایفای نقش را کسب و آنها را به سایر همسالان منتقل کنند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۱۰۳۳ مدرسه کردستان تحت پوشش برنامه مروج سلامت هستند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.