جریان غرب گرای داخلی با سوءاستفاده از تنور انتخابات قصد دوقطبی سازی دروغین است



نماینده تهران در مجلس معتقد است جریان غرب گرای داخلی با سوءاستفاده از تنور انتخابات قصد بازگشت به گذشته را داشته تا ذهن مردم گلایه مند از شعارها و وعده های پوچ را با دوقطبی سازی دروغین میدان مذاکره، معیشت مذاکره و جنگ مذاکره دوباره گمراه کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، مهدی شریفیان نماینده تهران در مجلس در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه، ۵ خردادماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود به تشریح مسائلی در حوزهانتخابیه خود پرداخت که متن نطق وی به رح زیر است:

با سلام و صلوات بر پیامبر اعظم و انبیاء الهی و ائمه ی اطهار، بویژه حضرت ولی عصر و تقدیم بهترین درودها به روح مطهر امام راحل و شهداء و ایثارگران عزیز و خانواده معظم آنها و عرض ادب و احترام به پیشگاه مقام معظم رهبری دامت برکاته و ملت شریف ایران و شما نمایندگان محترم.

در همین ابتدای عرایضم لازم است از مردم بزرگوار حوزه انتخابیه ی تهران، ری، شمیرانات، پردیس و به ویژه مردم عزیز شهرستان اسلامشهر تشکر ویژه داشته باشم که فرصت خدمت را به بنده دادند تا به عنوان خدمتگزارشان در مجلس یازدهم جهت حل گوشه ای از مسائل آنها تلاش کنم.

همکاران عزیز؛ نمایندگان محترم مجلس؛

ضروری است از طرف مردم شریف اسلامشهر مسائلی را با شما در میان بگذارم.

شهرستان اسلامشهر در حاشیه جنوب غرب تهران با جمعیتی بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر دارای فرصت های بزرگ در حوزه های مختلف بوده و جمع زیادی از نیروهای فعال فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، اقتصادی و علمی و نخبگان این عرصه ها در آن حضور دارند.

اما در طول سال های گذشته، به دلیل عدم وجود نماینده ای که به مسائل اسلامشهر واقف و برای حل آنها متمرکز باشد، متأسفانه کاستی های متعددی، مردم نجیب و صبور اسلامشهر را درگیر خود کرده است و این شهرستان در حوزه های صنعت و اشتغال، بهداشت و درمان، امنیت، حمل ونقل عمومی، راه، کشاورزی و دام پروری دارای مسائل بر زمین مانده ی بسیاریست.

با عنایت به سیاست های کلان کشور در رفع تمرکز از شهر تهران و لزوم توجه به توسعه متوازن برای تحقق عدالت اجتماعی و اقتصادی، بر این باورم، که عزم و توجه جدی دولت در اختصاص و پرداخت بودجه های مصوب و اقدام در جهت تامین زیرساخت های مورد نیاز و همچنین حمایت نمایندگان محترم، میتواند باعث پیشرفت اسلامشهر در عرصه های مختلف شود.

به این ترتیب می توان امیدوار بود که اسلامشهر جایگاه اصلی خود را در رشد و پیشرفت به دست آورد و به قطب مهمی در دستاوردهای صنعتی، تولیدی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و علمی تبدیل شود.

بخش دیگر صحبت های امروزم مربوط به مسئله انتخابات پیش رو و مسائل روز کشور است.

برادران و خواهران گرامی؛

اکنون در آستانه ی انتخابات سرنوشت ساز و آزمون مهم ملی برای تعیین مسیر آینده کشور در گام دوم انقلاب اسلامی قرار داریم.

امروز مردم از شرایط معیشت و اقتصادشان گله مند بوده و انتظار دارند این بی تدبیری که شاهد آن بوده اند، با به صحنه آمدن نهادها و ظرفیت های مردمی در کنار کارجهادی مدیرانی جوانگرا، در قالب یک دولت جوان و انقلابی، رفع شود.

اما در این شرایط به نظر می رسد که جریان غرب گرای داخلی با سوءاستفاده از تنور انتخابات، قصد بازگشت به گذشته را دارد تا ضمن سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی های مدیریتی در سال های اخیر، ذهن مردم گلایه مند از شعارها و وعده های پوچ را، با دوقطبی سازی دروغین «میدان-مذاکره» ، «معیشت- مذاکره» و «جنگ –مذاکره»، دوباره گمراه کند.

همه شاهدیم، جریانی که با ادعای «حل صد روزه مشکلات» بر سر کار آمد و هشت سال، سرنوشت مردم و کشور را به «مذاکرات بی حاصل با غرب گره زد»، خسارات سنگینی به حوزه های مختلف، از جمله صنایع هسته ای، پزشکی و انرژی کشور وارد کرد. این خسارات به گونه ایست که امروز، بر خلاف شعارهای قبلی، نه تنها چرخ صنعت هسته ای نچرخید، بلکه مردم را با مشکل قطع آب و برق هم مواجه کرده است.

همین جریان، با اینکه مدعیست « رئیس جمهور اختیارات کافی ندارد»، سعی می کند دوباره صف آرایی کرده و آنچه در این سالها، از ناکارآمدی و ناتوانی در مدیریت از خود نشان داده را تکرار کند.

مردم صبور کشور از سوء مدیریت دولت پیر و بی برنامه، که باعث سختی معیشت، گرانی و کمبود مسکن، از بین رفتن تولید و افزایش آسیب ها و کاهش رفاه اجتماعی شده به تنگ آمده اند.

این ولنگاری اقتصادی دولت در هشت سال اخیر، در همه بازارها از جمله بازار مایحتاج عمومی، ارز ، بورس، خودرو و هزار مسئله دیگر، هرچند مردم را آزرده است، اما این ها را به پای مبانی انقلاب و ساختار انقلابی جمهوری اسلامی نخواهند نوشت.

مردم در پی دولتی هستند که از سیاستهای غلط گذشته دست بردارد و با کار جهادی و روحیه انقلابی و تکیه بر توان داخلی کشور، حل مسائل مهم را در اولویت خود قرار دهد.

اینچنین دولتی است که به پشتوانه باورهای عمیق و مقاومت مردمش، می تواند دیپلماسی عزتمندانه و دوستانه با همسایگان و همه ی جهان را به جای روابط بیحاصل کنونی به کار گیرد.

مردم، دولتی را روی کار خواهند آورد که از آزادی مبتنی بر ارزش های دینی و ملی نه تنها در شعار، بلکه در عمل حمایت می کند.

همه دانسته اند کشور، نیازمند دولتی مبتنی بر تحول خواهی انقلابی و متکی به جوانان است که بتواند عزت مردم به ویژه قشر محروم و مستضعف را بازسازی کند.

در پایان، جا دارد با گرامیداشت یاد و خاطره سردار جبهه ی مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی، ضمن اعلام حمایت از انتفاضه ی فلسطین، بر همه مجاهدان راه آزادی قدس درود بفرستم و پیروزی آنها را در نبرد اخیر تبریک بگویم.

پیام روح بخش رهبر معظم انقلاب به سران جبهه مقاومت فلسطین، بار دیگر این نوید را در خود داشت که پس از نابودی رژیم اشغالگر قدس، به زودی در این مسجد الهی، نماز خواهیم خواند، انشاء الله

والسلام علیکم و رحمت الله برکاته

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «جریان غرب گرای داخلی با سوءاستفاده از تنور انتخابات قصد دوقطبی سازی دروغین است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.