سیاسی بازی، تشکیل دولت جوان انقلابی را به تعویق می اندازد



دبیر اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: روی کار آمدن دولت جوان انقلابی از مسیر سیاست بازی یا سیاست ورزی به معنای عرف دنیا و چیزی که متاسفانه کشور ما هم به نوعی درگیر آن است، نمی گذرد.

مهدی بلوکات دبیر اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در گفت وگو با خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره تشکیل دولت جوان و حزب اللهی گفت: به نظر می رسد یکی از وظایفی که در در منازعات، گفت وگوها و بگو، مگوهای روزمره و در عرصه فرهنگی و اجتماعی به فراموشی سپرده شده، وظیفه نخبگان و تشکل های دانشگاهی و دانشجویی در راستای ارتقای سطح فکری و معرفتی و سیاسی جامعه هدف خودش، مشخصا دانشگاه و بعد هم مردم، است.

وی ادامه داد: گذشته انقلاب یعنی از قبل از انقلاب و آغاز نهضت امام(ره) و بعد از آن نشان داده که کارهایی که از جنس سیاست بازی به معنای کار سیاسی که در کشورهای غربی انجام می شود معمولا در کشور ما با توجه به بافت فرهنگی و دینی که مردم و کشور ما دارند نه تنها جواب نداده بلکه جواب عکس هم داده است.

بلوکات تاکید کرد: آنجایی آن کارکرد سیاسی، فرهنگی و اجتماعی موثر واقع شده که در آن مردم به این نتیجه رسیده باشند که هدف کسانی که این موضوعات را طرح می کنند، کسب قدرت و رسیدن به پست های مدیریتی و دولتی نیست و جالب است کسانی که چنین هدفی را دنبال نمی کردند سیاست بازی نمی کردند و اگر حرف سیاسی می زدند در راستای ارتقای سطح فکری و معرفتی جامعه و روشنگری و پیدا کردن فهم عمومی نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی بوده و اتفاقا مردم در سپردن مسئولیت به کسانی که این رویکرد را داشتند، اقبال داشته اند.

وی یاد آور شد: بسترسازی برای روی کار آمدن دولت جوان انقلابی نه تنها به صورت قاطع از جنس سیاست بازی تشکیل حزب و حزب بازی نیست و اگر تشکل ها و فعالان جوان انقلابی بخواهند این مسیر را در پیش بگیرند نه تنها کمکی به روی کار آمدن دولت جوان انقلابی نخواهند کرد بلکه روی کار آمدن چنین دولتی را به تعویق می اندازند یا حتی اصل آن را منتفی می کنند.

بلوکات خاطرنشان کرد: روی کار آمدن دولت جوان انقلابی از مسیر سیاست بازی یا سیاست ورزی به معنای عرف دنیا و چیزی که متاسفانه کشور ما هم به نوعی درگیر آن است، نمی گذرد.

دبیر اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل اظهار داشت: هم در کلام امام و هم در کلمه بزرگان انقلاب و افرادی مانند شهید بهشتی و شهید مطهری و هم در کلام مقام معظم رهبری از تشکل های دانشجویی، جوانان و کسانی که کار سیاسی جدی انجام می دهند بیدارگری، بیدارسازی روشنگری و مطالبه گری چیزی است که مطالبه شده است.

وی یادآور شد: سیره حضرت امام(ره) قبل و بعد از انقلاب هم همین بوده، یعنی شما می بینید که امام قبل از انقلاب حزب تشکیل نداد و به دنبال لابی گری برای فتح مجلس و این کارها نبود و از مسیر روشنگری و بالا بردن فهم درک و تحلیل جامعه مسیر انقلاب را پیش برد. مقام معظم رهبری هم در طول این سال ها بدون تردید همه مشکلات و پیچیدگی های فضای سیاسی را از طریق روشنگری و در میان گذاشتن به آحاد مردم و نخبگان پیش بردند.

بلوکات افزود: به نظر می رسد مهمترین لازمه تشکیل و بسترسازی برای شکل گیری دولت جوان حزب اللهی این است که تشکل های دانشجویی و جوانان انقلابی این مسیر کانال کشی فکری و معرفتی را برای رساندن تحلیل های درست، برای تبیین درست مواضع و مسائل انجام بدهند و این را هم به بدنه خودشان منتقل کنند، البته لازمه این اقدام این است که خود این تشکل دانشجویی، جوان نخبه انقلابی و افسر جنگ نرمی که رهبر انقلاب از آن یاد کردند مسائل را خوب بفهمد و بصیرت داشته باشد.

دبیر اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: بنده با همه احترام، ارادت و علاقه ای که به همه فعالان دانشجویی و تشکل ها دارم ولی به نظر می رسد در زمینه عمق بخشیدن به فضاهای معرفتی و فکری و تحلیلی خود تشکل های دانشجویی هم باید بیشتر روی خودشان کار کنند، این یکی از آسیب شناسی های فضای موجود است.

وی گفت: به واسطه فناوری های جدید و فضاهای مجازی و اجتماعی این نگرانی وجود دارد که تحلیل های نخبگان ما قدری نسبت به گذشته سطحی تر شده باشد و مطالعه کتاب های مرجع فکری، معرفتی و اعتقادی، مطالعه تاریخ اسلام و تاریخ انقلاب، مطالعه تاریخ جهان و جریاناتی که در کشور ما و خارج وجود داشتند همه اینها کمک می کند که دوستان دانشجوی ما به یک فهم خوبی در حوزه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی برسند و وقتی به این فهم خوب رسیدند می توانند آن کانال کشی فکری و معرفتی که مقام معظم رهبری در سفر خود به استان کرمانشاه و در دانشگاه رازی مطرح کردند را انجام دهند و از طریق تشکیلات و دفاتری که دارند به بدنه منتقل کنند.

بلوکات در ادامه تصریح کرد: هز زمانی این اتفاق رخ دهد و سطح فهم، تحلیل و درک جامعه دانشگاهی نسبت به آنچه که الان است بهتر و بهتر شود و ارتقای بیشتری پیدا کند زمینه برای تشکیل دولت جوان حزب اللهی فراهم خواهد شد ولی اگر ما بخواهیم تشکیل دولت جوان انقلابی را بر این فرض کنیم که بنشینیم و یک لیست برای انتخابات مجلس بنویسیم و کاندیدا معرفی کنیم و از این گونه کارها کنیم، به نظر بنده راه خطایی رفتیم.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سیاسی بازی، تشکیل دولت جوان انقلابی را به تعویق می اندازد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.