پیامد پلتفرم های عمده آنلاین بر جامعه ایران تحلیل می شود



به گزارش خبرگزاری مهر، طرح پژوهشی «تحلیل انتقادی پلتفرم های عمده آنلاین و پیامدهای آن ها بر جامعه ایران از منظر حکمرانی و اقتصاد» از سوی حسین حسنی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام می شود.

در این طرح سه پلتفرم عمده فضای آنلاین از منظر پیامدهایی که برای حکمرانی و اقتصاد در جامعه ایران دارند، تحت رویکرد «تحلیل انتقادی پلتفرم» که به مطالعه پلتفرم های آنلاین و رسانه های اجتماعی اختصاص دارد تحلیل می شوند.

هدف این طرح درک زمینه جدید فعالیت شرکت های کلان جهانی فناوری ارتباط و نقش آفرینی آن ها در تحول تنظیم مقررات برای حکمرانی در فضای مجازی و نیز اثرات آن ها بر فعالیت های اقتصادی و ارائه راهکارهایی برای سیاست گذاری در این وضعیت متحول شده جدید است.

این پژوهش شامل مطالعه انتقادی آناتومی و مکانیسم های عملکرد دو پلتفرم زیرساختی بزرگ فضای مجازی (گوگل-آلفابت و فیس بوک «به ویژه زیرمجموعه های آن شامل اینستاگرام و واتس اپ») و پلتفرم بخشی اوبر- پلتفرم عظیم حمل و نقل آنلاین- است که سهم مهمی در توسعه اقتصاد اشتراکی، تغییر روابط کار و شکل گیری شکل های جدیدی از انجام کار به شکل آنلاین دارند. در این پژوهش بر اساس مدل معرفی شده توسط فن دایک و همکاران، پیامدهای نقش آفرینی جهانی این پلتفرم ها از منظر تحولات کسب و کار و نیز سیاست گذاری برای حکمرانی بر فضای مجازی در ایران مطالعه می شود.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پیامد پلتفرم های عمده آنلاین بر جامعه ایران تحلیل می شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.