اقدامات سازمان سنجش برای ارتقای سلامت آزمون سراسری



معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای ارتقای سلامت آزمون سراسری گفت: تمهیدات گسترده ای برای حفظ سلامت آزمون سراسری از مرحله طرح سؤالات تا برگزاری آزمون پیش بینی شده است که ارتقای امنیت مخازن در حوزه های اصلی و فرعی، تنوع بخشی دفترچه سؤالات و پاسخنامه ها، شناسنامه دار کردن و آموزش عوامل اجرایی و حفاظتی بخشی از آن ها بوده است. علاوه بر این از سال گذشته با کمک شرکت های دانش بنیان دستگاه های آشکارساز برای شناسایی ابزار ها و ارتباطات الکترونیکی مورد استفاده قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در همین راستا نشست عوامل اجرایی و حفاظتی نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ روز پنجشنبه ۴ خرداد برگزار می شود و آخرین اقدامات لازم برای برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری در سلامت و آرامش کامل در سراسر کشور تشریح خواهد شد.

وی با اشاره به تشکیل شورای حفاظت از آزمون سراسری متشکل از عوامل انتظامی، امنیتی و قضایی، گفت: محدودیت اینترنت آخرین حلقه حفاظت از آزمون سراسری است و ممکن است این پیشنهاد از سوی شورای حفاظت از آزمون سراسری که مرجعی تخصصی است به شورای امنیت کشور ارائه شود و البته با توجه به اینکه امروز اینترنت یکی از نیاز های ضروری زندگی روزمره مردم است، سازمان سنجش آموزش کشور به دنبال اختلال در زندگی عموم مردم و قطع اینترنت نیست و از دستگاه های اجرایی ذی ربط انتظار دارد با اتخاذ شیوه ای مناسب امکان ارسال تصویر و سوءاستفاده از بستر اینترنت در زمان برگزاری آزمون سراسری را مسدود کنند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: حفظ سلامت آزمون سراسری از حقوق عامه و مورد مطالبه چند میلیون نفر از داوطلبان و خانواده های آن ها است لذا انتظار می رود مراجع ذیربط همچون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اقدامات تخصصی و انتخاب ابزار و شیوه ای مناسب نگرانی ها از سوءاستفاده از بستر اینترنت در زمان برگزاری آزمون سراسری را رفع نماید و البته بدین منظور نشست های متعددی در سطوح مختلف با این وزارتخانه و اپراتور های تلفن همراه در حال برگزاری است که به نتیجه نهایی منتهی نشده است.

پورعباس با بیان اینکه سازمان سنجش برای جلوگیری از هرگونه خدشه به آزمون و حفظ امانت داری گام های مهمی برداشته است، گفت: امیدواریم با همکاری دستگاه های ذی ربط زمینه برگزاری رقابتی سالم با رعایت عدالت آموزشی و شایسته گزینی فراهم شود و داوطلبان عزیز اطمینان داشته باشند از زحمات و حقوق آن ها در این مسیر محافظت خواهد شد.

معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری در پایان بیان کرد: علی رغم بسیاری از مشکلات با تمام توان به دنبال تغییر شیوه برگزاری آزمون سراسری و برگزاری آن به صورت هوشمند و بدون کاغذ هستیم و طراحی فرایند ها و ایجاد بستر های این اقدام مهم در حال انجام است و با تکمیل این فرایند بسیاری از آزمون های آینده به صورت الکترونیکی برگزار می شود که در این صورت بسیاری از مشکلات و نگرانی های موجود مرتفع خواهد شد.

منصور انبیأ رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در ابتدای نشست روسا و معاونین آموزشی دانشگاه های تهران ضمن خوشامدگویی و تبریک روز سوم خرداد به مناسبت پیروزی تاریخی فتح خرمشهر و ارائه گزارشی از عملکرد این دانشگاه بر همکاری بیشتر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی با سازمان سنجش آموزش کشور تأکید کرد.

همچنین سایر اعضای نشست مذکور با طرح نظرات و دیدگاه های خود بر آمادگی دانشگاه ها برای افزایش همکاری و حفظ و ارتقا سلامت آزمون های ورودی دانشگاه ها تأکید کردند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «اقدامات سازمان سنجش برای ارتقای سلامت آزمون سراسری» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.