استان <a href="/fa/dashboard/ رضوی" class="text info">خراسان رضوی</a> با کمبود <span class="text danger">۲۲۰۰</span> تخت بستری روبه رو است



محمد علی کیانی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: سالانه حدود ۳۵ میلیون زائر از مناطق مختلف کشور برای زیارت بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) به مشهد مشرف می شوند و ممکن است که نیازمند خدمات حوزه سلامت این دانشگاه نیز شوند.

وی افزود: حوزه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با مشکلات زیرساختی جدی روبه رو است و بسیاری از زیرساخت های این حوزه قدیمی و در شان زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی نیست.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه متوسط سرانه تخت بیمارستانی به جمعیت در کشور ۱٫۹ و در خراسان رضوی این میزان ۱٫۵ است، عناون کرد: بر این اساس برای ارائه خدمات استاندارد در حوزه درمان، این استان با کمبود دو هزار و ۲۰۰ تخت بستری روبرو است.

وی با بیان اینکه تاکنون اقدامات متعددی در توسعه و نوسازی زیر ساخت های بهداشتی و درمانی شده است اما پاسخگوی نیازها نیست افزود: بر اساس آمارهای رسمی، استان خراسان رضوی کمترین میزان سرانه تخت به جمعیت تحت پوشش را در کشور داراست.

وی با بیان اینکه بیمارستان های مهم این شهر همچون قائم(عج) قدمتی بیش از ۵۰ سال و امام رضا(ع) بیش از ۷۰ سال از ساخت آن می گذرد افزود: در حال حاضر ۱۷۷ مرکز بهداشتی درمانی استان خراسان رضوی استیجاری، فرسوده و قدیمی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۷۷ مرکز بهداشتی در استان خراسان رضوی فرسوده و استیجاری است که از این تعداد ۱۴۸ مرکز در مشهد فعال و در حال خدمات رسانی است.

انتهای پیام/۲۸۱/ ز
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «استان خراسان رضوی با کمبود ۲۲۰۰ تخت بستری روبه رو است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.