اگر تولید ثروت نشود روستاییان در روستا نمی مانند



نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر کار آمایشی صورت گیرد و کمک ها و نیازها روشن شود، باید مدیرکل و وزرا را برای حل مشکلات پای کار بیاوریم.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی عصر امروز در نشست هم اندیشی دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای دهستان کنه بیست گفت: بنده و نمایندگان مشهد هر کجا لازم باشد در خدمت مردم هستیم، اینکه برخی امور پیگیری می شود بستگی به مطالبه گری و خواست نمایندگان مردم و دستگاه های مربوطه دارد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی افزود: دوستان ما در دهیاری ها به صورت پراکنده کار را دنبال می کنند، اما خوشبختانه طی چند ماه اخیر مراجعه شان به بنده بیشتر شده و توانستیم پیگیری های بیشتری انجام دهیم.

وی ادامه داد: اگر موضوعات و مشکلات سازماندهی و تقاضاها مشخص شود و ظرفیت نمایندگان مجلس نیز پای کار بیایند، آثار عملی تری دارد.

قاضی زاده هاشمی تشریح کرد: مصوبات این جلسه در دبیرخانه پیگیری می شود و اگر کار آمایشی صورت گیرد و کمک ها و نیازها روشن شود، ما باید مدیرکل و وزرا را برای حل مشکلات پای کار بیاوریم.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید ۵۰ درصد از مواردی که در جلسه مطرح شد نیاز به منابع مالی زیادی ندارد بلکه نیاز به کار مدیریتی دارد، منابع مالی را می شود تأمین کرد و به تدریج مشکلات را حل کرد.

پروژه های نیمه تمام را به اتمام می رسانیم

فرماندار مشهد نیز در این نشست گفت: من اعتقاد دارم که قبل از اینکه مردم به دستگاه های اجرایی مراجعه کنند، ما باید در کنار مردم باشیم و مدیران نباید پشت درهای بسته بنشینند و برای مردم تصمیم بگیرند.

محمدرضا هاشمی خاطرنشان کرد: جلسه ای با آستان قدس رضوی پیرامون مسائلی که میان زمین های آستان قدس و مردم وجود دارد، داریم و امیدواریم مسائلی که در حوزه آستان قدس است و بیشتر روستاییان ما با آن سروکار دارند را گره گشایی کنیم.

وی در رابطه با اشتغال بیان کرد: ما باید به دنبال توانمندسازی در روستا باشیم، چرا که اگر تولید ثروت نشود، روستاییان در روستا نمی مانند.

فرماندار مشهد عنوان کرد: مشکلات شما را اولویت بندی می کنیم و به دنبال احداث پروژه جدید نیستیم، پروژه های نیمه تمام را به اتمام می رسانیم.

اجرای تفاهم نامه پست بانک با سازمان شهرداری ها و دهیاری ها در خراسان رضوی

مدیرعامل تعاونی دهیاری های غرب بخش مرکزی مشهد نیز پیشنهادی مبنی بر سرمایه گذاری دهیاری ها مطرح کرد و گفت: تفاهم نامه ای میان پست بانک با سازمان شهرداری ها و دهیاری ها منعقد شده که در ۱۸ استان اجرا شده است و بر اساس آن دهیاری ها حساب های خود را در پست بانک افتتاح می کنند و پست بانک تسهیلاتی را به دهیاری می دهد.

مرتضی رجبی افزود: این اتفاق هنوز در خراسان رضوی نیفتاده است و اگر در بخش مرکزی مشهد این دستور به دفتر امور روستایی داده شود و دهیاری های بخش مرکزی در پست بانک حساب افتتاح کنند، تسهیلات تا سقف چهار میلیارد تومان از همان روز اول آغاز می شود.

گفتنی است؛ در این نشست تعدادی از دهیاران به بیان مشکلات روستاها پرداختند که مشکلات طیف متفاوتی از کمبودها و معضلات را شامل می شد که وجود افاغنه و افراد بی هویت، حاشیه نشینی، نبود و کمبود آب شرب، افت بخش کشاورزی، تغییر کاربری اراضی کشاورزی، عدم روشنایی معابر، مشکلات راه ها و آسفالت نشدن جاده ها و مشکل حمل ونقل از جمله مهم ترین مطالبات دهیاران روستاهای مهدی آباد، فیض آباد، خیر آباد، قاسم آباد و شترک بود.

سپس مدیران و نمایندگان نهادهای اجرایی از جمله آب و فاضلاب روستایی، بنیاد مسکن شهرستان مشهد، منابع طبیعی، راه و شهرسازی، شهرداری منطقه چهار، آموزش فنی و حرفه ای، شرکت گاز و شرکت برق استان، نسبت به مطالبات دهیاران و مشکلات موجود در روستاهایشان قول پیگیری و حل مشکلات را دادند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۵۱/ق
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «اگر تولید ثروت نشود روستاییان در روستا نمی مانند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.