خرید گندم از کشاورزان چهارمحال و بختیاری ۱۱۷ درصد رشد داشته است



به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، کیقباد قنبری عصر امروز در نشست خبری اظهار داشت: چهار کالای اساسی گندم، برنج، شکر و روغن توسط شرکت غله و خدمات بازرگانی تامین می شود که تصمیم گیری برای تامین و توزیع این اقلام از وظایف این شرکت است.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۲۶ هزار و ۴۶ تن گندم خریداری کرده ایم، افزود: مهم ترین کالا، گندم است که از اول تیرماه امسال خرید آن آغاز و تا پایان شهریور نیز ادامه خواهد داشت و رشد خرید امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱۷ درصد رشد داشته است.

رئیس شرکت غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به خرید بیش از ۱۵ هزار تن گندم در سال گذشته، بیان کرد: کیفیت و کمیت گندم خریداری شده امسال بسیار مطلوب تر از گندم سال ۹۸ است.

قنبری تصریح کرد: امسال ۵۴۹ میلیارد تومان هزینه خرید گندم شد که از این مبلغ ۳۳ میلیارد و ۵۹۰ میلیون آن به کشاورزان پرداخت و ۲۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بدهی داریم.

وی، موجودی گندم استان را ۴۱ هزار و ۶۹۲ تن اعلام و تشریح کرد: به اندازه چهار ماه گندم ذخیره سازی شده است، همچنین سال گذشته ۹۱ تن و ۴۳۵ تن کلزا ذخیره شد و امسال ۲۹۴ تن خریداری شده که نسبت به سال گذشته ۲۲۳ درصد رشد داشته است.

۲۱ شهرک صنعتی در چهارمحال و بختیاری فعال است

در ادامه این نشست حمیدرضا فلاح، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۲۹ شهرک صنعتی در استان وجود دارد، اظهار داشت: ۲۱ شهرک از این تعداد فعال هستند.

وی با اشاره به انعقاد ۲ هزار و ۴۰۹ قرارداد با متقاضیان بخش صنعت در استان، افزود: وسعت صنعتی استان ۳ هزار و ۷۰۹ هکتار است که ۳٫۵ درصد وسعت صنعتی کشور را به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان بیان کرد: سال گذشته ۳۵ میلیارد تومان از اعتبارات داخلی، عمرانی و ملی برای توسعه زیرساخت های شهرک های صنعتی استان هزینه شد که رشد چهار برابری نسبت به سال ۹۷ داشت و پیش بینی می شود برای امسال این مبلغ ۷۰میلیارد تومان باشد.

وی از ۲۰ واحد راکد هدف گذاری شده برای فعال سازی خبر داد و گفت: در چهارماهه امسال ۱۰ واحد به چرخ تولید برگشتند.

فلاح با اشاره به واگذاری ۷۴ هکتاری زمین در سال ۹۸، خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۵۳ هکتار زمین به متقاضیان واگذار شده است.

شهرام زارع، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه این نشست عنوان کرد: این خانه متشکل از هفت انجمن خصوصی در شاخه های مربوط به صنعت، معدن و تجارت است.

وی افزود: در خانه صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با انتخاب هیئت مدیریت تفویض اختیار شامل جواز تاسیس، توسعه و ابطال جواز تاسیس و پیشرفت های فیزیکی انجام و اعضای هیئت مدیره می توانند در جلسات تسهیل و رفع موانع تولید شرکت کنند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان با بیان اینکه مشاوره و سرمایه گذاری اولویت اصلی این خانه است، خاطرنشان کرد: در بخش مشاوره سرمایه گذاری از ظرفیت سازمان صمت استفاده می شود.

۱۹۰ واحد صنعتی چهارمحال و بختیاری از کرونا آسیب دیدند

در ادامه محمدکاظم منزوی، معاون امور صنایع چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: ۱۴ واحد تولید مواد ضدعفونی و چهار واحد تولید ماسک در استان راه اندازی شد.

وی با اشاره به آسیب های ناشی از کرونا افزود: حدود ۱۹۰ واحد صنعتی استان اعلام آسیب کردند.

با اشاره به تجهیز ماشین آلات و مواد اولیه به عنوان وظایف معاونت امور صنایع، افزود: کمبود مواد اولیه تولید ماسک از جمله پارچه موضوع مهمی است که به محض تامین مواد اولیه، تولید ادامه می یابد.

منزوی با اشاره به تولید محصولات وارداتی در استان، خاطرنشان کرد: ساخت داخل، مهم ترین اولویت امسال است که ۸میلیون دلار و ۱۲۰ پروانه بهره برداری هدف گذاری شده است.

۹۸ معدن در چهارمحال و بختیاری فعال است

مهرداد قاسمی، معاون معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در ادامه این نشست گفت: در استان ۱۸۷ معدن دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد ۹۸ معدن با ۹۱۰ نفر شاغل فعال هستند.

وی افزود: ۳۳۶ میلیارد تومان برای معادن استان سرمایه گذاری شده و یک میلیون و ۳۰۰ تن محصول معادن بوده که ۷ درصد رشد نسبت به سال گذشته را نشان می دهد.

معاون معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر فعال سازی معادن، خاطرنشان کرد: فعال سازی ۸ باب معدن با برطرف کردن مشکلات آن ها انجام شد.

قاسمی بیان کرد: ۹۹ درصد اکتشافات مقدماتی استان انجام شده و ۵۰۰ کیلومتر مربع از شهرستان های بن و سامان مطالعه و ۶ محدوده امیدبخش معدنی با مواد معدنی طلا، نقره، مس، آهن و منگنز معرفی و برای سه معدن پروانه بهره برداری صادر شده است.

در ادامه بهنام خسروی رئیس اداره طرح و برنامه ریزی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری افزود: تکمیل ارزش افزوده صنایع استان هدف راهبردی است.

وی عنوان داشت: در سال گذشته و سه ماهه ابتدایی امسال ۱۲۰ جواز در بخش طرح و برنامه ریزی داشتیم. با افزایش صدور مجوزات و سرمایه گذاری توانستیم هم بخش صنایع پایه و هم زنجیره ارزش افزوده را تکمیل کنیم.

رئیس اداره طرح و برنامه ریزی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: به واسطه رشد سرمایه گذاری حدود ۱۷۵ میلیارد تومانی در استان، امسال جزو چهار استان برتر در سرمایه گذاری شناخته شدیم.

حسن شمسی پور معاون بازرگانی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری در ادامه نشست تصریح کرد: در اداره فرش در استان ۱۰۰ هزار نفر بافنده داریم که ۲۴ هزار نفر از مزایای بیمه تامین اجتماعی بهره مند هستند.

وی یادآور شد: پتانسیل بافت سالانه ۲۰۰ هزار متر بافت فرش در استان وجود دارد اما به دلیل محدودیت صادرات در حال حاضر کمتر از این میزان تولید می شود.

معاون بازرگانی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت:. شهرکرد با ۱۶ هزار و ۹۸۸ نفر شاغل در بخش اصناف بیشترین تعداد اصناف را داراست. برای بیش از ۸ هزار متقاضی صدور پروانه اصناف دوره های آموزشی برگزار شد.

شمسی پور تصریح کرد: از مجموع ۵۸ میلیارد تومان هدف صادراتی امسال ۵۵ میلیارد به کشورهای همسایه، ۲ میلیارد تومان به هند و چین و یک میلیارد تومان به سایر کشورها صادر می شود که تاکنون ۱۸ میلیون دلار آن محقق شده است.

وی اضافه کرد: تغییر نرخ ارز نیمایی و تغییر سیاست های پولی موجب تغییر مداوم قیمت ها است.

در ادامه این نشست بیژن بهرامی تاکید کرد: شماره ۱۲۴ برای گزارشات مردمی در مورد تخلفات اصناف است که درخواست داریم مردم در این زمینه مشارکت کنند.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت استان با اشاره به امکان مشارکت افتخاری در زمینه گزارشات مردمی به معاونت بازرسی و نظارت استان عنوان داشت: طرح های ویژه از جمله طرح ویژه نظارت و بازرسی بازگشایی مدارس و ماه رمضان اجرا شد.

بهرامی با بیان اینکه عدم درج قیمت، گران فروشی و کم فروشی، تخلفات مهم اصناف استان است، گفت: بیشترین تخلفات مربوط به موارد بهداشتی نانوایی ها است.

انتهای پیام/۷۵۴۰/ ز
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خرید گندم از کشاورزان چهارمحال و بختیاری ۱۱۷ درصد رشد داشته است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.