هدف‌گذاری در تولید شکر تا پایان برنامه هفتم توسعه - تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، کمال شهبازی ظهر امروز در نشست شورای معاونان جهاد کشاورزی در اردبیل، اظهار کرد: این سازمان سالانه به طور متوسط ۲۰۰ یافته پژوهشی را به کشاورزان معرفی می کند.

وی افزود: این سازمان دارای ۲۱ مؤسسه و مرکز ملی، ۳۴ مرکز تحقیقات استانی و ۳۱۴ ایستگاه و پایگاه تحقیقاتی در سراسر کشور است.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با اشاره به جامعه هدف این سازمان تصریح کرد: سازمان تات برای خدمت به بیش از چهار میلیون بهره بردار، ۱۰ میلیون زن روستایی و ۴۰۰ هزار زن عشایری، شبکه ای متشکل از بیش از یک هزار و ۲۵۰ محقق معین، حدود هفت هزار مروج پهنه و ۳۸ هزار مروج تربیت کرده است.

شهبازی گفت: این شبکه در کنار یک هزار و ۸۶۰ عضو هیئت علمی و پنج هزار و ۶۰۰ نیروی پشتیبان فعالیت می کنند تا دستاوردهای تحقیقاتی به طور مؤثر به کشاورزان منتقل شود.

وی اهتمام ویژه سازمان تات به ارائه خروجی های کاربردی و معرفی سالانه ۲۰۰ یافته پژوهشی به کشاورزان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: این سازمان تاکنون چهار هزار و ۶۵۷ برون داد به صورت دستورالعمل، هندبوک و نشریات و ۸۵۶ دانش فنی در اختیار کشاورزان و بخش خصوصی قرار داده است.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل اضافه کرد: طرح جهش تولید در دیمزارها، اجرای طرح الگوی کشت، افزایش ضریب نفوذ دانش و معرفی ارقام زراعی و باغی متناسب با شرایط اقلیمی از جمله اقدامات مؤثر این سازمان است.

شهبازی بیان کرد: صرفه جویی سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار ارز برای کشور، معرفی بیش از ۵۰۰ رقم زراعی و باغی به کشاورزان، توسعه ۸۵۶ دانش فنی و فناوری در حوزه کشاورزی، تولید ۹۸ درصد بذرهای گیاهان زراعی کشور به صورت داخلی و تولید ۷۰ درصد واکسن های انسانی و دامی و ۳۰ درصد واکسن های طیور کشور بخشی از این دستاوردها است.

وی با اشاره به برنامه های آتی سازمان تات یادآور شد: تدوین نقشه راه ۲۰ ساله برای توسعه کشاورزی پایدار، هدف گذاری برای خودکفایی صد درصدی در تولید شکر تا پایان برنامه هفتم توسعه، ایجاد بزرگترین مرکز داده کشاورزی کشور و توسعه زیست بوم های نوآوری از جمله برنامه آتی سازمان تات است.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل گفت: سازمان تات در پنج دهه فعالیت خود نقش بی بدیلی در تحول کشاورزی ایران داشته و همچنان به عنوان بازوی علمی وزارت جهاد کشاورزی، مسیر توسعه کشاورزی دانش بنیان را هموار می کند.

انتهای پیام/۱۳۲/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «هدف‌گذاری در تولید شکر تا پایان برنامه هفتم توسعه - تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.