«تقویت نقاط ضعف و ایجاد بستر توسعه» مطالبه مرد گرمسار از دولت



خبرگزاری مهر، گروه استان ها - داوود عبدی*: گرچه اقتصاد و توسعه در ایران، ممکن است از اصول و مفاهیم معین و سنتی پیروی کند، اما به طور کلی اقتصاد و توسعه یک رشته مطالعاتی است که در قالب برنامه های توسعه ای در دولت تدوین و سپس منابع مالی ارائه شده در مجلس شورای اسلامی اولویت بندی می گردد و در نهایت توسط دولت اجرایی و عملیاتی می شود، حال اگر بخواهیم با این مقدمه سر رشته ی اصلی توسعه نیافتگی شهرهای گرمسار و آرادان و ایوان کی را مشخص سازیم، ابتدا می بایست محرومیت های این سه شهر را شفاف سازی کنیم.

بررسی محرومیت زدایی از این شهرها که جز اساسی هرگونه تحلیل و دورنمای توسعه ای است در دولت های قبلی مغفول مانده و قطعا بدون شناخت دقیق از منطقه، تقویت نقاط قوت و برطرف سازی ضعف آنها ممکن نخواهد بود. لذا این امر ضرورت توجه و نگاهی نو به این منطقه را لازم و بلکه ضروری می کند.

توسعه ی نامتوازن و محرومیت سهم مردم

کم توجهی دولت ها علی رغم ظرفیت ها و استعدادها متناسب با شرایط و موقعیت جغرافیایی خاص خود در همجواری با پایتخت کشور از رشد و توسعه لازم برخوردار نشده است، لذا نظر به سپری شدن چهار دهه از حیات انقلاب اسلامی و پیمودن گام اول، شایسته است با شناخت دستاوردها و تجارب این ۴۰ سال، بتوانیم نقاط ضعف و قوت و فرصت ها و تهدیدهای موجود را احصا و برای سیاست گذاری و برنامه ریزی مبتنی بر واقعیات میدانی، نیازها و اولویت ها در گام دوم انقلاب از آن استفاده کرد.

بنابراین بایستی بعد از تبیین جایگاه و چشم انداز توسعه شهرستان های گرمسار و آرادان و شهر ایوانکی خیلی شفاف و بدون پرده از دولت سیزدهم درخواست رسیدگی در حوزه های ضروری و حیاتی را مطرح کنیم، محور کار دولت سیزدهم، حداقل دو یا سه خواسته ی مهم باید برای این منطقه باشد، که از جمله آن تخصیص اعتبار برای تأمین آب پایدار با توجه به خشکسالی های اخیر، توسعه و ترویج کشاورزی با استفاده از روش های نوین و مکانیزه بمنظور افزایش بهره وری در تولید محصول و کاهش مصرف آب، بالفعل کردن منابع بالقوه منطقه در بخش های مختلف صنعتی و معدنی با وجود شهرک های متعدد صنعتی و معادن متنوع، تأمین کسری برق مصرفی بخش های فوق با ایجاد نیروگاه با استفاده از انرژی های پاک و نو در منطقه با توجه به صنعتی بودن آن و همچنین توسعه فضاهای درمانی و پزشکی برای حفظ صحت و سلامتی شهروندان و مقابله با بیماری ها و سوانح رانندگی با توجه به عبور جاده های بزرگراهی و اتوبان سراسری و ریلی از این منطقه و… را می توان برشمرد.

آغاز دوران همدلی

دیگر دوران فرصت سوزی سیاسیون با نگاه بخشی نگری به سر رسیده است و جدل های بی حاصل باعث آسیب جدی به منطقه ما به سر رسیده است، امروزه شهروندان به معنی کامل آن متولی، مطالبه گر بوده و خود را صاحب دولت می دانند بنابراین هر جریان سیاسی که با این خواست عمومی همراه شود در دل مردم سرزمین خسته ما از بی توجهی ها، جا دارد و نهایت همکاری را مبذول خواهند داشت.

وقت آن رسیده که تمام اختلافاتی که در گذشته برای عقب نگهداشته شدن این منطقه وجود داشته است را فراموش کرده و دست در دست هم داده و شرایط رونق و تحول اساسی شهرمان را فراهم کنیم، غفلت از این امر و سرگرم کردن جامعه با تنش های سیاسی راهی است که گذشتگان انجام دادند و نتیجه آن را می توان در حال حاضر به چشم دید و با گوشت و استخوان آن را لمس کرد، وقت بیدار شدن و هوشیار شدن است تا حقوق از دست رفته مردم دیارمان در چند دهه گذشته را در دولت سیزدهم به همت والای مسئولین و دولتمردان مردمی استیفا کنیم.

*خبرنگار مهر و فعال رسانه ای
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی ««تقویت نقاط ضعف و ایجاد بستر توسعه» مطالبه مرد گرمسار از دولت» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.