گردشگری مذهبی منجی اقتصاد غیرنفتی / تأمین زیرساخت ها ضروری است



به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر یکشنبه کارگاه آموزشی «گردشگری مذهبی» با موضوع گردشگری مذهبی شناخت رسومات مذهبی ایران در ایام محرم با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان، سرپرست پژوهشکده میراث فرهنگی گیلان و رئیس دانشگاه گیلان در تالار حکمت این دانشگاه برگزار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان در این کارگاه آموزشی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در راستای جذب گردشگر مذهبی انجام شده است، اظهار کرد: البته هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم اما نیازمند گسترش گردشگری مذهبی در چارچوب اقتصاد گردشگری هستیم.

شهرود امیرانتخابی در ادامه بر لزوم تأمین امکانات ویژه برای گردشگران مذهبی اعم از حمل و نقل هوایی و زمینی تأکید کرد و گفت: تنها با جذب پنج درصد از جمعیت حدود ۴۰۰ میلیونی شیعیان می توانیم سالانه ۲۰ میلیون گردشگر مذهبی جذب کنیم.

وی با بیان اینکه بخشی از کارهای در این حوزه را به بخش خصوصی واگذار کنیم، تصریح کرد: توجه به جذب گردشگر مذهبی با توجه به ارزآوری که به همراه خواهد داشت می تواند در حوزه اقتصادی نیز شاهد رونق خوبی باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با تأکید بر لزوم توجه به ترویج، آموزش و توسعه زیرساخت های گردشگری مذهبی، بیان کرد: توسعه گردشگری مذهبی می تواند منجی صنعت گردشگری و همچنین اقتصاد کشور شود.

وی با بیان اینکه البته هنوز شرایط مطلوبی برای اقتصاد ملی در این حوزه فراهم نشده است، افزود: در این بخش بیشتر صادر کننده گردشگر و خارج کننده ارز از کشور هستیم.

امیر انتخابی با اشاره به وجود هشت هزار و ۹۰۰ مکان مذهبی در کشور، ادامه داد: چهار هزار و ۳۰۰ اثر در فهرست آثار ملی ثبت شده که معنا وجود تنوع بسیار در این حوزه است

وی با بیان اینکه تبلیغ ارزش ها و هویت نظام جمهوری اسلامی ایران برای گردشگران شیعه به مردم کم هزینه تر از ارسال مبلغ و رایزن فرهنگی به کشورهای دیگر برای تبلیغ تشیع در سایر کشورها است، اظهار کرد: در صورت وجود برنامه و الگوی مناسبی در مورد گردشگری مذهبی میتوانیم هم در تقویت و توسعه صنعت گردشگری و هم رونق اقتصاد ملی گام های خوبی برداریم.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «گردشگری مذهبی منجی اقتصاد غیرنفتی / تأمین زیرساخت ها ضروری است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.