کسب ۷۰مدال ورزشی فراملی از کردستان / بخش خصوصی حمایت کند+فیلم



آمنه غلام ویسی با حضور در استودیوی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت ورزش قهرمانی در کردستان و مهمترین ملاک ها برای سنجش و ارزیابی ورزشکاران و اینکه ورزش وجوانان چقدر در پرورش جوانان و قهرمان پروری موفق عمل کرده است؟ اظهار داشت: بر اساس شاخص ها در بخش ورزش قهرمانی و آمارها و عملکردی که وزارت ورزش وجوانان اعلام می کند، امسال تاکنون ۷۰ مدال فراملی در مسابقات رسمی کسب کرده ایم که نسبت به تعداد ۵۰ مدال سال گذشته، رشد بسیار خوبی داشته ایم.

وی با ابراز خرسندی از اینکه کردستان امسال در رشته های مختلف ورزشی عناوین بسیار خوبی کسب کرده است، گفت: کسب مدال طلا و نقره مسابقات آسیایی رشته وزنه برداری توسط کیژان مقصودی، شرکت ریزان دژآهنگ در مسابقات گلبال پاراآسیایی هانگژو، کسب مدال نقره مسابقات نجات غریق در استرالیا توسط کژان رستمی، کسب مدال مسابقات فراملی تکواندو در بخش آقایان و بانوان از جمله این افتخارات کسب شده است.

رکورد دوی ۱۵۰۰ متر شکسته شد

مدیرکل ورزش وجوانان استان کردستان افزود: در رشته کشتی بعد از ۸۰ سال مبین عظیمی از کردستان عضو تیم بزرگسالان کشور شده و مدال طلا مسابقات آسیایی را کسب کرده و امیر زمان پور بعد از ۳۰ سال رکورد ۱۵۰۰ متر که متعلق به سجادی وزیر سابق ورزش وجوانان بود را شکست.

وی اذعان کرد: ورزشکاران کردستانی علی رغم ضعف امکانات در حوزه قهرمانی، مدال های بسیار خوبی کسب کردند که با توجه به این ظرفیت ها امید می رود که در مسابقات آسیایی و المپیک نمایندگانی از استان داشته باشیم.

غلام ویسی در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم که چرا کسب عناوین قهرمانی ورزشکاران کردستانی ادامه دار نیست؟ تصریح کرد: ورزش قهرمانی هزینه بردار است و اعتباراتی که به عنوان کمک هزینه از سوی وزات ورزش در اختیار ورزش وجوانان استان قرار داده می شود باید در بخش همگانی هزیه شود نه قهرمانی، بنابراین ورزشکاری که می خواهد وارد ورزش قهرمانی شود باید هزینه کند و اکثر ورزشکاران کردستانی نیز از قشر ضعیف جامعه هستند.

وی اضافه کرد: شاید هزینه خرید یک جفت راکت تنیس روی میز مناسب مسابقات بالغ بر ۳۰ میلیون تومان باشد.

.

پیشرفت ورزش قهرمانی مستلزم حمایت همه بخش هاست

مدیرکل ورزش وجوانان استان کردستان خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه حمایت از قهرمانان ورزشی وظیفه ورزش وجوانان است، نباید که یک ورزش بخاطر هزینه تجهیزات از دنیای حرفه ای و قهرمانی کنار برود، شما باید ورود کنید، عنوان کرد: پیشرفت ورزش قهرمانی مستلزم همکاری همه بخش ها و دستگاه هاست، بخشی از آن مربوط به ورزش وجوانان است، کما اینکه اولویت بندی کرده و از محل اعتبارت قهرمانی و تجهیز اماکن ورزشی، بخشی از آن اعتبار را به رفع نیازهای اولیه ورزشکاران اختصاص داده و سعی کرده ایم که کمبودها را جبران کنیم.

وی بیان کرد: همچنین ازطریق خیرین نیز بخشی از تجهیزات و امکانات ورزشی را تهیه کردا و در اختیار ورزشکاران قرار داده ایم.

مدیرکل ورزش وجوانان استان کردستان با تاکید بر اینکه برای رسیدن به اهداف موردنظر در بخش قهرمانی باید بخش خصوصی نیز پای کار بیاید، اظهار کرد: حامی مالی داریم اما آنچنان که باید و شاید و اسپانسر ثابت برای نتیجه گیری چمدین ساله تیم ورزشی باشد، در این حد نداشته ایم و اکثر حمایت ها مقطعی است.

معادن و کارخانجات به ورزش کردستان کمک کنند

وی با ابراز تاسف از اینکه حامیان مالی حوزه ورزشی ثابت نیستند، تاکید کرد: باید معادن، کارخانجات و واحدهای تولیدی و بنگاه های اقتصادی از ورزش کردستان حمایت کنند وگرنه کمک های مقطعی از سوی دستگاه ها در بخش کمک هزینه سرویس، اتوبوس، خوابگاه و کمک نقدی برای ایاب و ذهاب صورت گرفته است.

غلام ویسی با بیان اینکه خواسته ما حمایت از ورزش استان همانند سایر استان ها همچون اصفهان و کرمانشاه است، افزود: گرچه کردستان صنعتی نیست اما کردستان هم از ظرفیت های بالایی همچون معادن برخوردار است.

وی در پاسخ به این سئوال که بخش خصوصی و صنایع اعتقادی به حمایت از ورزش ندارند یا حوزه ورزش نتوانسته آنها را جذب کند؟ توضیح داد: در یکی دوسال گذشته تلاش های زیادی برای جذب حمایت بنگاه های اقتصادی از حوزه ورزش صورت گرفته و کمک های مقطعی هم انجام شده اما عمده پاسخ آنها این است که از محل مسئولیت های اجتماعی به جاده و مدارس که فرسوده هستند، کمک می کنیم.

تشکیل صندوق حمایت از ورزشکاران

مدیرکل ورزش وجوانان استان کردستان با تاکید بر اینکه دنبال برگزاری نشست با صاحبان کارخانجات جهت کمک به ورزش هستیم، افزود: یکی از راه حل و پیشنهاد تشکیل صندوق حمایت از ورزشکاران داده شده که هر کدام از واحدهای خرد تا بنگاه های اقتصادی بزرگ مقداری از درآمد خود را به این بخش اختصاص دهند و با نظارت ورزش وجوانان هزینه شود. این کار می تواند به پیشرفت ورزش کمک کند، بنابراین امیدواریم.

وی گفت: در جلسه اخیر شورای عالی ورزش تشکسل صندوق حمایت از ورزشکاران و مواردی همچون بهره برداری و تحویل سالن شش هزار نفری از پیمانکار مصوب شد و گروهی ۷ نفره جهت پیگیری امورات و طرح مسائل این حوزه انتخاب می شوند.

به گفته غلام ویسی؛ تخصیص اعتبارات به استان های دیگر همچون کرمان و اصفهان زیاد با کردستان تفاوتی ندارد اما بخش خصوصی آنان قوی است و پای کار آمده اند.

وی در پاسخ به این سئوال از آنجا که قانون و اجباری برای حمایت بخش خصوصی از ورزش نیست و باید به دلخواه باشد، اما آیا فرهنگ سازی نشده و یا کارگاه ها از وضعیت ورزش اطلاع ندارند، آسیب شناسی شده است؟ چرا هیچ کارخانه و کارگاهی حاضر به حمایت از ورزش نیستند؟ اظهار داشت: وقتی اکثر صنایع و واحدهای بزرگ و معادن حاضر نیستند حساب های بانکی خود را به استان منتقل کنند چطور از ورزش حمایت می کنند، تاکنون چندین بار به سراغ این واحدها رفته ایم و مکاتبات آن هم موجود است اما کمک نکرده اند و پیگیری ها منتج به نتیجه نشده است.

انتهای پیام/۴۸۱/

پرسش و پاسخ در کسب ۷۰مدال ورزشی فراملی از کردستان / بخش خصوصی حمایت کند+فیلم

گفتگو با هوش مصنوعی