<span class="text danger">۱۷۰</span> شهرک کشاورزی در کشور فعال است



مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی ایران گفت: در حال حاضر ۱۷۰ شهرک دولتی و خصوصی در سطح کشور در حوزه تولید محصولات کشاورزی متنوع فعالیت می کنند.

علی اشرف منصوری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از سیاست های اصلی وزارت جهاد کشاورزی و با هدف ساماندهی امر تولید، ایجاد اشتغال و افزایش بهره وری در مصرف آب، توسعه شهرک های کشاورزی به ویژه شهرک های گلخانه ای و آبزی پروری است که در همه استان ها مورد توجه و مد نظر قرار گرفته است.



وی تصریح کرد: در شرایط کنونی ۱۳۶ شهرک دولتی با استفاده از اراضی ملی فعالیت می کنند که با احتساب شرکت های فعال بخش خصوصی، در مجموع ۱۷۰ شهرک کشاورزی در سطح کشور فعالیت کرده و به تولید محصولات متنوع این بخش مشغول هستند.



مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی ایران گفت: امسال توانستیم پنج هزار هکتار اراضی را به سرمایه گذاران در این حوزه واگذار کنیم که این میزان واگذاری هشت برابر چهار سال گذشته است.



منصوری افزود: امیدواریم در سال آینده و با شتاب بیشتر این واگذاری اراضی به سرمایه گذاران انجام شود تا توسعه کشت محصولات گلخانه ای و تولید محصولات آبزی پروری را در سطح ملی و استان های مستعد نظیر استان اردبیل شاهد باشیم.



وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: براساس مطالعات آمایش و همچنین استعداد آب و هوایی و شرایط اقلیمی در استان اردبیل، وضعیت مساعدی برای توسعه کشت محصولات گلخانه ای و همچنین آبزی پروری در این استان وجود دارد که امیدواریم با بهره گیری از این ظرفیت بتوانیم برای افراد جویای کار در بخش کشاورزی فرصت اشتغال ایجاد کنیم.



منصوری خاطر نشان کرد: خوشحال هستیم که در استان اردبیل و به میزان دو هزار و ۵۰۰ هکتار دو شهرک کشاورزی در خداآفرین و همچنین کشت و صنعت مغان در حال اجراست که پیش بینی می کنیم تا سال ۹۹ سرمایه گذاران بتوانند از فرصت و شرایط فراهم شده برای کشت محصولات متنوع در این شهرک ها استفاده کنند.



وی بیان کرد: در نشستی که با استاندار اردبیل داشتیم، قرار شد برای تأمین زیرساخت ها به ویژه در حوزه آب، برق و گاز از سوی دستگاه های ذیربط تلاش ها و پیگیری ها انجام شود تا ما بتوانیم تا شهریورماه سال آینده بخش عظیمی از این زیرساخت ها را تأمین و بستر حضور سرمایه گذاران را فراهم کنیم.



مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی ایران در مورد پرداخت تسهیلات برای متقاضیان سرمایه گذاری در این حوزه اضافه کرد: از محل تبصره ۱۸ و با نرخ سود هفت درصد، تسهیلات در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد تا با راه اندازی شهرک های کشاورزی متنوع زمینه و بستر اشتغال، افزایش تولید و همچنین تحول اقتصادی در استان های مختلف فراهم آید.



انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۱۷۰ شهرک کشاورزی در کشور فعال است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.