کاندیدای حوزه انتخابیه خرم آباد: مردم فریب وعده ها را نخورند / حرف دل مردم را از تریبون مجلس بدون ترس بیان می کنم

رضا رحیمی نسب در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در خرم آباد با بیان اینکه وابسته به هیچ حزبی نیستم، اظهار داشت: احساس می کنم می توانم برای شهر و دیارم مؤثر باشم و بنا دارم با ورود مجدد به مجلس، بخشی از کارهایی که در گذشته شروع کرده بودم و بعد از من نیمه تمام مانده را به پایان برسانم.
پایبندی به شعار «صداقت، شجاعت و ایثار اجتماعی»
وی با بیان اینکه شعار انتخاباتی برگرفته از تیپ و شخصیت افراد است، بیان کرد: ما شعار خود را «صداقت، شجاعت و ایثار اجتماعی» انتخاب کرده ایم و همچنین رنگ انتخاباتی را «زرد» در نظر گرفته ایم تا متفاوت باشد.
رحیمی نسب اولین ویژگی یک نماینده را صداقت در برابر مردم دانست و گفت: باید با مردم شفاف برخورد کرد، مبادا کاندیداها وعده ای بدهند که آن را در عمل اجرا نکنند، بنابراین صداقت را اصل کار می دانم هر چند در همه امور باید صداقت وجود داشته باشد اما در نمایندگی مجلس، صداقت مقدم بر همه چیز است.
وی تصریح کرد: نماینده باید شجاعت لازم برای بیان مشکلات و دردهای مردم را داشته باشد، اگر کسی ترسو و محافظه کار باشد نمی تواند نماینده موفقی باشد، بنابراین شعار دوم ما شجاعت است و به همه مردم قول می دهم که هر آنچه درد و سختی و گرفتاری دارند بدون ملاحظه به گوش مسئولان برسانم و پیگیری کنم، بدون اینکه به تبعات آن بیاندیشم.
کاندیدای حوزه انتخابیه خرم آباد و دوره چگنی خاطرنشان کرد: موضوع بعدی که در شعار خود به آن پرداخته ام بحث ایثار اجتماعی است و می بینیم که امروز رفاه زدگی و تمایل به مادیات، قالب مدیران را ربوده است و مسئولان و اطرافیانشان از مشکلات مردم فاصله گرفته اند؛ لذا یک مدیر باید ایثارگر باشد یعنی برای رفع مشکلات مردم حتی از زندگی خودش و اطرافیانش هم بگذرد.
وی تصریح کرد: مگر می شود فردی درصدد رفع مشکلات خودش باشد اما مدعی باشد که می خواهد به مردم خدمت کند.این شعار ایثارگرانه در وهله اول تذکری برای خودم است و یقینا از هر مدیری که بخواهم حمایت کنم باید آن فرد انقلابی باشد و چپ و راست معنی ندارد.
رحیمی نسب خاطرنشان کرد: مدیری که با روحیه ایثارگری مشکلات مردم را بر زندگی شخصی خود مقدم بداند قطعا موفق است؛ اتفاقا تفاوت شرقی ها و غربی ها در این است که در غرب، مدیران خود را فدا می کنند تا کشور آباد شود اما مدیران شرقی کشور را نابود می کنند تا خودشان آباد شوند.امید است که ما با تربیت مدیران جهادی و انقلابی، بتواینم در فضای توسعه و آبادانی شهر و دیار و کشورمان موفق شویم.
پشت پرده تبلیغات پرزرق و برق
وی در رابطه با میزان هزینه کرد خود در انتخابات، اظهارداشت: طبق برآوردی که انجام شده، انتخابات هزینه دارد و حداقل ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان برای تبلیغات نیاز است ولی ما سعی می کنیم که فقط هزینه های معمول و مرسومی که اجتناب نا پذیر است داشته باشیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: برای راه اندازی یک ستاد در خیابان انقلاب آن هم در چند شب آخر مانده به انتخابات، ۳۰ تا ۴۰ میلیون باید پرداخت کرد که اگر می شد شهرداری غرفه هایی را در پارک ها و یا خارج شهر برای این تبلیغات در نظر بگیرد، هزینه های گزافی به کاندیداها وارد نمی شد.
وی با بیان اینکه برای بحث تبلیغات، قرار است برخی از دوستان به ما قرض بدهند اما بلاعوضی در کار نیست، گفت: کانون های ثروت و قدرت به سمت کاندیداهایی که رنگ و بوی پیروزی دارند می روند و متأسفانه امروز ثروت، تولید قدرت می کند؛ هیچ چهارچوبی هم برای کنترل این پول وجود ندارد.
رحیمی نسب تصریح کرد: مردم به دنبال تبلیغات پر زرق و برق هستند یعنی یک کاندیدا هر چقدر هم شایسته باشد اما بنرهای تبلیغاتی کمی داشته باشد مردم او را نمی بینند و این شرایط سبب شده که کاندیداها به هر دری می زنند تا بتوانند خود را بهتر معرفی کنند، لذا پول وارد شده و آن نیست.
این کاندیدا اظهارداشت: خواهش ما از مردم این است که به این تبلیغات و زرق و برق ها توجه نکنند، همین فردی که امروز بیشترین هزینه را می کند بعدا در خدمت به مردم درمانده می شود بنابراین اولین گزینه برای انتخاب مردم باید افرادی باشند که از این تبلیغات گزاف جلوگیری کنند.
وی افزود: تابه حال به کسی شام و ناهار انتخاباتی نداده ام جز موارد مرسوم، فاتحه خوانی تبلیغاتی هم می روم، چون یک کار اجتماعی و معیار فرهنگی ما در این شهر است ولی برخلاف سایر کاندیداها من برای تشییع جنازه نمی روم بلکه وقتی مراسم خلوت تر شد برای دلجویی از خانواده ها می روم.
انتقاد از مدیران غیربومی ناکارآمد
این کاندیدا با بیان اینکه مهمترین مشکل فرهنگی ما در لرستان عدم تمایل به کار و تلاش است، تصریح کرد: جدا از همه ناملایمات و بی توجهی های گذشته و مدیران ناکارآمد، مشکل جدی ما در حوزه خرم آباد این است که جوان خرم آبادی بیشتر به دنبال پشت میز نشینی است.
وی خاطرنشان کرد: جوانان می خواهند از پشت میز دانشگاه به میز مدیریت بروند البته بخشی از آن نیز ناشی از مشکل فرهنگی ای است که ساختار نظام ایجاد کرده بنابراین اگر بخواهیم به طور خلاصه معضلی را برداریم که جرقه توسعه را از آنجا شروع کنیم باید باور به کار و تلاش را در بین جوانان ایجاد کنیم.
رحیمی نسب در رابطه با علل صدرنشینی پی درپی لرستان در جدول بیکاری، تصریح کرد: ما متأسفانه جز استانهای پشتیبانی جنگ به صورت مستقیم بودیم و بعد از استان هایی که مستقیم درگیر جنگ بودند بیشترین خسارت را دیدیم، مدیران و نمایندگان آن ادوار باید تلاش می کردند که با دلار هفت هزار تومان معضلات را حل کنند ولی ناکارآمدی آنها سبب شد که ما هر بار عقب بمانیم یعنی ما الان عقب ماندگی انباشته داریم.
وی بیان کرد: بخشی از این عقب ماندگی هم ناشی از آن است که مردم ما در گذشته مطالبه گری خوبی نداشتند ولی الان شرایط بهتر است از طرفی ضمن انتخاب نامناسب درعرصه مجلس، ما کارآموز مدیران بی تجربه و بی تدبیری بودیم که چند سال اول مدیریت خود را در این استان می گذراندند و زمانیکه آموزش می دیدند و باتجربه می شدند در استانهای برخوردار از آنها استفاده می شد.
این کاندیدا با اشاره به جای خالی مدیران لرستانی در عرصه قدرت، گفت: ما هنوز در جمهوری اسلامی وزیری در پیکره دولت نداشته ایم همچنین بی تأثیری اقشار مختلف مثل دانشگاه ها و حوزه های علمیه هم شرایط را سخت تر کرده، ما می دیدیم که در اصفهان وقتی نمایندگان به سراغ بودجه می رفتند علاوه بر مدیران دستگاه های دولتی، از ظرفیت علمای تراز اول خود هم برای جذب بودجه استفاده می کردند؛ ولی ما چه کسی را در تهران داریم.
وی در رابطه با دخالت نمایندگان در انتخاب مدیران، افزود: در جهت بهبود وضعیت مدیریت کمک می کنیم بالاخره ما نماینده مردمیم و آنها از ما انتظار کار دارند؛ در حال حاضر اغلب مدیران لرستان غیربومی و ناکارآمد هستند که اگر این افراد غیربومی، کارآمد بودند هم جای نگرانی وجود نداشت ولی مسئله این است که همگی ضعیف و ناتوان هستند.
عدم اعتقاد به تکرار نمایندگان در لرستان
رحیمی نسب عنوان کرد: در زمان نمایندگی ما غیر از استاندار هیچ مدیرغیربومی دیگری در لرستان وجود نداشت و از همه طوایف و گروه ها سعی می کردیم افراد شایسته ای را به دولت معرفی کنیم و در هر قسمت هم چند نفر را به دولت پیشنهاد می دادیم تا از میان آنها انتخاب کند.
وی افزود: البته اینکه کسی امروز برای ما کار کند و فردا در پست و منصبی قرار بگیرد اشتباه است و نباید قول مدیریت داد چون این کار رانت است ولی حتما دولت را در جهت معرفی مدیران شایسته استانی کمک می کنیم.
این کاندیدای سابق لرستانی با اشاره به عملکرد استاندار فعلی لرستان، تصریح کرد: محل کار من در تهران است اما از پیگیری اخبار و وضعیت مردم مشخص است که استاندار عملکرد قابل قبولی ندارد و نسبت به استاندارهای پیشین ضعف های جدی دارد در حالیکه ما به یک مدیریت چابک، انقلابی و کوشا نیاز داریم.
وی خاطرنشان کرد: ما در گذشته به فصل بودجه که می رسیدیم همه نمایندگان، استاندار و معاونینش و حتی نماینده ولی فقیه را به تهران گسیل می کردیم و گفتیم در فصل بودجه هیچ مدیری نباید در استان بماند و نتیجه آن شد که لرستان از نظر بودجه نسبت به سالهای قبل و بعد بی نظیر بود.
رحیمی نسب با بیان اینکه امروز میان نمایندگان لرستان، وحدت رویه وجود ندارد، تصریح کرد: مجلس هشتم تنها دوره ای بود که ۹ نماینده مجلس با یکدیگر هماهنگ بودند و اگر بگویم رحیمی نسب عامل وحدت نمایندگان بود گزاف نگفته ام، ما گاها ۹ نماینده با هم می رفتیم و مشکلات بروجرد را پیگیری می کردیم؛ برای ما حوزه انتخابیه معنی نداشت و همه پیگیر یک پروژه می شدیم.
وی بیان کرد: آن زمان بیش از پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای لرستان جذب کردیم و مجوز کارگروه خاص توسعه لرستان را گرفتیم، کارهای بزرگی مثل راه آهن، آزادراه ها و عمران شهری، همه در آن دوره اتفاق افتاد البته نه اینکه من این کارها را انحصارا بنام خود بزنم چون این موفقیت ها حاصل یک کار تیمی بود.
این کاندیدا گفت: کاش مردم اجازه می دادند آن دوره تکرار شود کمااینکه یکی از مشکلات ما عدم تکرار نمایندگان است؛ گمان می کنیم اگر نماینده جدیدی بفرستیم همه مشکلات استان حل می شود البته وعده های هیچ و پوچ نمایندگان، موضوع تکرار کردن آنها را به چالش کشیده ولی تجربه مسئله مهمی است که ما در تمام مسائل غیر از نمایندگی مجلس آن را لحاظ می کنیم.
اختیارات نمایندگان محدود است
وی افزود: اصفهان با آن همه نخبه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است، برای پنج دوره متوالی یک نماینده را تکرار می کنند در حالیکه آنها چیزی بیشتر از ما نداشتند ولی مردم استان ما اجازه نمی دهند، بخشی از آن هم ناشی از تبلیغات مسمومی است که علیه کاندیداها صورت می گیرد و به مردم القا می کنند که نمایندگان هیچ کاری از پیش نبردند، همه همکاران ما در ادوار گذشته خدمات زیادی انجام داده اند ولی گرفتاری های لرستان زیاد است.
رحیمی نسب عنوان کرد: خرم آباد مثل دره ایست که هر چه در آن سنگ بریزید پر نمی شود چون عقب ماندگی انباشته دارد مگر می شود لرستان را به سرعت در میانگین توسعه کشوری قرار داد، باید سه تا چهار دوره به یک جمع مدیریتی کارآمد فرصت دهیم تا کاری از پیش ببرند.
وی با بیان اینکه در دور دوم انتخابات بعد از اینکه شکست خوردم از کسی حمایت نکردم، تصریح کرد: مردم خودشان حق انتخاب دارند، باید آنها را آزاد گذاشت چون بسیار باهوش اند و بهتر می دانند چه کسی شایسته است.
این کاندیدا با بیان اینکه من به دنبال کار کردن برای مردمم نه خط سیاسی، خاطرنشان کرد: اگر دوباره به مجلس راه پیدا کردم ترجیح می دهم در کمیسیون امنیت باشم چون شاید در آنجا تأثیرگذاری بیشتری داشته باشم.
وی با بیان اینکه در انتخایات ریاست جمهوری به آقای رئیسی رأی دادم، گفت: به مردم می گویم که وعده وعیدهای دروغین نمایندگان را جدی نگیرید چون نماینده یک حدود اختیاراتی دارد، نخود هر آشی نیست و در کارها محدودیت دارد.
اتمام پروژه های عمرانی نیمه تمام در لرستان
رحیمی نسب افزود: من در دوره هشتم چند وعده دادم که دوباره همانها را تکرار می کنم: نخست اینکه پرونده خودم، خانواده ام و اطرافیانم را ببندم و پرونده مردم را باز کنم یعنی به دنبال منفعت طلبی شخصی نباشیم و بعد اینکه پروژه های بزرگ عمرانی را که در این شهر شروع کردم مثل راه آهن، آزادراه ها، پتروشیمی و نیروگاه و هنوز ابتر مانده را تکمیل کنم چون برای آنها زحمت زیادی کشیده ام.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم همین پروژه های نیمه کاره را تمام کنیم کار بزرگی کرده ایم چون ما در استان مشکل زیرساخت داریم؛ کاندیدایی که می گوید می خواهم فلان کارخانه را به استان بیاورم یک دروغگوست چون تا زمانیکه زیرساخت نباشد سرمایه گذار به استان نمی آید، باید آنها را فراهم کنیم تا فضای توسعه آماده شود.
این کاندیدا خاطرنشان کرد: همه می گویند به مجلس می روم تا به مردم خدمت کنم اما من می گویم می روم که خیانت نکنم یعنی ناکارآمدی، کم کاری و ناآگاهی در امور نمایندگی نداشته باشم و از به خود و اطرافیان پرداختن و حرف مردم را نزدن دوری کنم چون این موارد همه مصداق خیانت است بنابراین تلاش ما این است که اول به مردم خیانت نکنیم و بعد زمینه خدمت را فراهم کنم.
وی بیان کرد: سعی می کنم حرف دل همه اقشار مردم را از تریبون مجلس بدون ترس و واهمه بیان کنم و با تجربه ای که از گذشته دارم در پروژه های ملی و کارهای کلان مشارکت کنم.
رحیمی نسب گفت: اگر به میانگین توسعه نگاه کنیم می بینیم که چهار یاپنج استان گوی سبقت را ربوده اند و پیشرفت های خوبی داشته اند که در واقع آن استانها حق استانهای محروم را خورده اند و باید تلاش کنیم که لرستان هم به میانگین توسعه کشوری برسد.
انتهای پیام/۶۴۸/ش
پایبندی به شعار «صداقت، شجاعت و ایثار اجتماعی»
وی با بیان اینکه شعار انتخاباتی برگرفته از تیپ و شخصیت افراد است، بیان کرد: ما شعار خود را «صداقت، شجاعت و ایثار اجتماعی» انتخاب کرده ایم و همچنین رنگ انتخاباتی را «زرد» در نظر گرفته ایم تا متفاوت باشد.
رحیمی نسب اولین ویژگی یک نماینده را صداقت در برابر مردم دانست و گفت: باید با مردم شفاف برخورد کرد، مبادا کاندیداها وعده ای بدهند که آن را در عمل اجرا نکنند، بنابراین صداقت را اصل کار می دانم هر چند در همه امور باید صداقت وجود داشته باشد اما در نمایندگی مجلس، صداقت مقدم بر همه چیز است.
وی تصریح کرد: نماینده باید شجاعت لازم برای بیان مشکلات و دردهای مردم را داشته باشد، اگر کسی ترسو و محافظه کار باشد نمی تواند نماینده موفقی باشد، بنابراین شعار دوم ما شجاعت است و به همه مردم قول می دهم که هر آنچه درد و سختی و گرفتاری دارند بدون ملاحظه به گوش مسئولان برسانم و پیگیری کنم، بدون اینکه به تبعات آن بیاندیشم.
کاندیدای حوزه انتخابیه خرم آباد و دوره چگنی خاطرنشان کرد: موضوع بعدی که در شعار خود به آن پرداخته ام بحث ایثار اجتماعی است و می بینیم که امروز رفاه زدگی و تمایل به مادیات، قالب مدیران را ربوده است و مسئولان و اطرافیانشان از مشکلات مردم فاصله گرفته اند؛ لذا یک مدیر باید ایثارگر باشد یعنی برای رفع مشکلات مردم حتی از زندگی خودش و اطرافیانش هم بگذرد.
وی تصریح کرد: مگر می شود فردی درصدد رفع مشکلات خودش باشد اما مدعی باشد که می خواهد به مردم خدمت کند.این شعار ایثارگرانه در وهله اول تذکری برای خودم است و یقینا از هر مدیری که بخواهم حمایت کنم باید آن فرد انقلابی باشد و چپ و راست معنی ندارد.
رحیمی نسب خاطرنشان کرد: مدیری که با روحیه ایثارگری مشکلات مردم را بر زندگی شخصی خود مقدم بداند قطعا موفق است؛ اتفاقا تفاوت شرقی ها و غربی ها در این است که در غرب، مدیران خود را فدا می کنند تا کشور آباد شود اما مدیران شرقی کشور را نابود می کنند تا خودشان آباد شوند.امید است که ما با تربیت مدیران جهادی و انقلابی، بتواینم در فضای توسعه و آبادانی شهر و دیار و کشورمان موفق شویم.
پشت پرده تبلیغات پرزرق و برق
وی در رابطه با میزان هزینه کرد خود در انتخابات، اظهارداشت: طبق برآوردی که انجام شده، انتخابات هزینه دارد و حداقل ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان برای تبلیغات نیاز است ولی ما سعی می کنیم که فقط هزینه های معمول و مرسومی که اجتناب نا پذیر است داشته باشیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: برای راه اندازی یک ستاد در خیابان انقلاب آن هم در چند شب آخر مانده به انتخابات، ۳۰ تا ۴۰ میلیون باید پرداخت کرد که اگر می شد شهرداری غرفه هایی را در پارک ها و یا خارج شهر برای این تبلیغات در نظر بگیرد، هزینه های گزافی به کاندیداها وارد نمی شد.
وی با بیان اینکه برای بحث تبلیغات، قرار است برخی از دوستان به ما قرض بدهند اما بلاعوضی در کار نیست، گفت: کانون های ثروت و قدرت به سمت کاندیداهایی که رنگ و بوی پیروزی دارند می روند و متأسفانه امروز ثروت، تولید قدرت می کند؛ هیچ چهارچوبی هم برای کنترل این پول وجود ندارد.
رحیمی نسب تصریح کرد: مردم به دنبال تبلیغات پر زرق و برق هستند یعنی یک کاندیدا هر چقدر هم شایسته باشد اما بنرهای تبلیغاتی کمی داشته باشد مردم او را نمی بینند و این شرایط سبب شده که کاندیداها به هر دری می زنند تا بتوانند خود را بهتر معرفی کنند، لذا پول وارد شده و آن نیست.
این کاندیدا اظهارداشت: خواهش ما از مردم این است که به این تبلیغات و زرق و برق ها توجه نکنند، همین فردی که امروز بیشترین هزینه را می کند بعدا در خدمت به مردم درمانده می شود بنابراین اولین گزینه برای انتخاب مردم باید افرادی باشند که از این تبلیغات گزاف جلوگیری کنند.
وی افزود: تابه حال به کسی شام و ناهار انتخاباتی نداده ام جز موارد مرسوم، فاتحه خوانی تبلیغاتی هم می روم، چون یک کار اجتماعی و معیار فرهنگی ما در این شهر است ولی برخلاف سایر کاندیداها من برای تشییع جنازه نمی روم بلکه وقتی مراسم خلوت تر شد برای دلجویی از خانواده ها می روم.
انتقاد از مدیران غیربومی ناکارآمد
این کاندیدا با بیان اینکه مهمترین مشکل فرهنگی ما در لرستان عدم تمایل به کار و تلاش است، تصریح کرد: جدا از همه ناملایمات و بی توجهی های گذشته و مدیران ناکارآمد، مشکل جدی ما در حوزه خرم آباد این است که جوان خرم آبادی بیشتر به دنبال پشت میز نشینی است.
وی خاطرنشان کرد: جوانان می خواهند از پشت میز دانشگاه به میز مدیریت بروند البته بخشی از آن نیز ناشی از مشکل فرهنگی ای است که ساختار نظام ایجاد کرده بنابراین اگر بخواهیم به طور خلاصه معضلی را برداریم که جرقه توسعه را از آنجا شروع کنیم باید باور به کار و تلاش را در بین جوانان ایجاد کنیم.
رحیمی نسب در رابطه با علل صدرنشینی پی درپی لرستان در جدول بیکاری، تصریح کرد: ما متأسفانه جز استانهای پشتیبانی جنگ به صورت مستقیم بودیم و بعد از استان هایی که مستقیم درگیر جنگ بودند بیشترین خسارت را دیدیم، مدیران و نمایندگان آن ادوار باید تلاش می کردند که با دلار هفت هزار تومان معضلات را حل کنند ولی ناکارآمدی آنها سبب شد که ما هر بار عقب بمانیم یعنی ما الان عقب ماندگی انباشته داریم.
وی بیان کرد: بخشی از این عقب ماندگی هم ناشی از آن است که مردم ما در گذشته مطالبه گری خوبی نداشتند ولی الان شرایط بهتر است از طرفی ضمن انتخاب نامناسب درعرصه مجلس، ما کارآموز مدیران بی تجربه و بی تدبیری بودیم که چند سال اول مدیریت خود را در این استان می گذراندند و زمانیکه آموزش می دیدند و باتجربه می شدند در استانهای برخوردار از آنها استفاده می شد.
این کاندیدا با اشاره به جای خالی مدیران لرستانی در عرصه قدرت، گفت: ما هنوز در جمهوری اسلامی وزیری در پیکره دولت نداشته ایم همچنین بی تأثیری اقشار مختلف مثل دانشگاه ها و حوزه های علمیه هم شرایط را سخت تر کرده، ما می دیدیم که در اصفهان وقتی نمایندگان به سراغ بودجه می رفتند علاوه بر مدیران دستگاه های دولتی، از ظرفیت علمای تراز اول خود هم برای جذب بودجه استفاده می کردند؛ ولی ما چه کسی را در تهران داریم.
وی در رابطه با دخالت نمایندگان در انتخاب مدیران، افزود: در جهت بهبود وضعیت مدیریت کمک می کنیم بالاخره ما نماینده مردمیم و آنها از ما انتظار کار دارند؛ در حال حاضر اغلب مدیران لرستان غیربومی و ناکارآمد هستند که اگر این افراد غیربومی، کارآمد بودند هم جای نگرانی وجود نداشت ولی مسئله این است که همگی ضعیف و ناتوان هستند.
عدم اعتقاد به تکرار نمایندگان در لرستان
رحیمی نسب عنوان کرد: در زمان نمایندگی ما غیر از استاندار هیچ مدیرغیربومی دیگری در لرستان وجود نداشت و از همه طوایف و گروه ها سعی می کردیم افراد شایسته ای را به دولت معرفی کنیم و در هر قسمت هم چند نفر را به دولت پیشنهاد می دادیم تا از میان آنها انتخاب کند.
وی افزود: البته اینکه کسی امروز برای ما کار کند و فردا در پست و منصبی قرار بگیرد اشتباه است و نباید قول مدیریت داد چون این کار رانت است ولی حتما دولت را در جهت معرفی مدیران شایسته استانی کمک می کنیم.
این کاندیدای سابق لرستانی با اشاره به عملکرد استاندار فعلی لرستان، تصریح کرد: محل کار من در تهران است اما از پیگیری اخبار و وضعیت مردم مشخص است که استاندار عملکرد قابل قبولی ندارد و نسبت به استاندارهای پیشین ضعف های جدی دارد در حالیکه ما به یک مدیریت چابک، انقلابی و کوشا نیاز داریم.
وی خاطرنشان کرد: ما در گذشته به فصل بودجه که می رسیدیم همه نمایندگان، استاندار و معاونینش و حتی نماینده ولی فقیه را به تهران گسیل می کردیم و گفتیم در فصل بودجه هیچ مدیری نباید در استان بماند و نتیجه آن شد که لرستان از نظر بودجه نسبت به سالهای قبل و بعد بی نظیر بود.
رحیمی نسب با بیان اینکه امروز میان نمایندگان لرستان، وحدت رویه وجود ندارد، تصریح کرد: مجلس هشتم تنها دوره ای بود که ۹ نماینده مجلس با یکدیگر هماهنگ بودند و اگر بگویم رحیمی نسب عامل وحدت نمایندگان بود گزاف نگفته ام، ما گاها ۹ نماینده با هم می رفتیم و مشکلات بروجرد را پیگیری می کردیم؛ برای ما حوزه انتخابیه معنی نداشت و همه پیگیر یک پروژه می شدیم.
وی بیان کرد: آن زمان بیش از پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای لرستان جذب کردیم و مجوز کارگروه خاص توسعه لرستان را گرفتیم، کارهای بزرگی مثل راه آهن، آزادراه ها و عمران شهری، همه در آن دوره اتفاق افتاد البته نه اینکه من این کارها را انحصارا بنام خود بزنم چون این موفقیت ها حاصل یک کار تیمی بود.
این کاندیدا گفت: کاش مردم اجازه می دادند آن دوره تکرار شود کمااینکه یکی از مشکلات ما عدم تکرار نمایندگان است؛ گمان می کنیم اگر نماینده جدیدی بفرستیم همه مشکلات استان حل می شود البته وعده های هیچ و پوچ نمایندگان، موضوع تکرار کردن آنها را به چالش کشیده ولی تجربه مسئله مهمی است که ما در تمام مسائل غیر از نمایندگی مجلس آن را لحاظ می کنیم.
اختیارات نمایندگان محدود است
وی افزود: اصفهان با آن همه نخبه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است، برای پنج دوره متوالی یک نماینده را تکرار می کنند در حالیکه آنها چیزی بیشتر از ما نداشتند ولی مردم استان ما اجازه نمی دهند، بخشی از آن هم ناشی از تبلیغات مسمومی است که علیه کاندیداها صورت می گیرد و به مردم القا می کنند که نمایندگان هیچ کاری از پیش نبردند، همه همکاران ما در ادوار گذشته خدمات زیادی انجام داده اند ولی گرفتاری های لرستان زیاد است.
رحیمی نسب عنوان کرد: خرم آباد مثل دره ایست که هر چه در آن سنگ بریزید پر نمی شود چون عقب ماندگی انباشته دارد مگر می شود لرستان را به سرعت در میانگین توسعه کشوری قرار داد، باید سه تا چهار دوره به یک جمع مدیریتی کارآمد فرصت دهیم تا کاری از پیش ببرند.
وی با بیان اینکه در دور دوم انتخابات بعد از اینکه شکست خوردم از کسی حمایت نکردم، تصریح کرد: مردم خودشان حق انتخاب دارند، باید آنها را آزاد گذاشت چون بسیار باهوش اند و بهتر می دانند چه کسی شایسته است.
این کاندیدا با بیان اینکه من به دنبال کار کردن برای مردمم نه خط سیاسی، خاطرنشان کرد: اگر دوباره به مجلس راه پیدا کردم ترجیح می دهم در کمیسیون امنیت باشم چون شاید در آنجا تأثیرگذاری بیشتری داشته باشم.
وی با بیان اینکه در انتخایات ریاست جمهوری به آقای رئیسی رأی دادم، گفت: به مردم می گویم که وعده وعیدهای دروغین نمایندگان را جدی نگیرید چون نماینده یک حدود اختیاراتی دارد، نخود هر آشی نیست و در کارها محدودیت دارد.
اتمام پروژه های عمرانی نیمه تمام در لرستان
رحیمی نسب افزود: من در دوره هشتم چند وعده دادم که دوباره همانها را تکرار می کنم: نخست اینکه پرونده خودم، خانواده ام و اطرافیانم را ببندم و پرونده مردم را باز کنم یعنی به دنبال منفعت طلبی شخصی نباشیم و بعد اینکه پروژه های بزرگ عمرانی را که در این شهر شروع کردم مثل راه آهن، آزادراه ها، پتروشیمی و نیروگاه و هنوز ابتر مانده را تکمیل کنم چون برای آنها زحمت زیادی کشیده ام.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم همین پروژه های نیمه کاره را تمام کنیم کار بزرگی کرده ایم چون ما در استان مشکل زیرساخت داریم؛ کاندیدایی که می گوید می خواهم فلان کارخانه را به استان بیاورم یک دروغگوست چون تا زمانیکه زیرساخت نباشد سرمایه گذار به استان نمی آید، باید آنها را فراهم کنیم تا فضای توسعه آماده شود.
این کاندیدا خاطرنشان کرد: همه می گویند به مجلس می روم تا به مردم خدمت کنم اما من می گویم می روم که خیانت نکنم یعنی ناکارآمدی، کم کاری و ناآگاهی در امور نمایندگی نداشته باشم و از به خود و اطرافیان پرداختن و حرف مردم را نزدن دوری کنم چون این موارد همه مصداق خیانت است بنابراین تلاش ما این است که اول به مردم خیانت نکنیم و بعد زمینه خدمت را فراهم کنم.
وی بیان کرد: سعی می کنم حرف دل همه اقشار مردم را از تریبون مجلس بدون ترس و واهمه بیان کنم و با تجربه ای که از گذشته دارم در پروژه های ملی و کارهای کلان مشارکت کنم.
رحیمی نسب گفت: اگر به میانگین توسعه نگاه کنیم می بینیم که چهار یاپنج استان گوی سبقت را ربوده اند و پیشرفت های خوبی داشته اند که در واقع آن استانها حق استانهای محروم را خورده اند و باید تلاش کنیم که لرستان هم به میانگین توسعه کشوری برسد.
انتهای پیام/۶۴۸/ش
گفتگو با هوش مصنوعی
💬 سلام! میخوای دربارهی «کاندیدای حوزه انتخابیه خرم آباد: مردم فریب وعده ها را نخورند / حرف دل مردم را از تریبون مجلس بدون ترس بیان می کنم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.