مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک با پژو ۲۰۷ اتوماتیک+ مشخصات فنی



مقایسه خودرو؛

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مقایسه های خودرویی پر مخاطب بازار،رنو ساندرو اتوماتیک با پژو ۲۰۷ اتوماتیک است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به شمار می آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل های گوناگون در سگمنت های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد. امکانات رفاهی فراوان، طراحی های متفاوت و مشخصات فنی گوناگون، پارامتر هایی است که ممکن است علاقه مندان را دچار تردید کند.

خودروهای هاچبک، سال ها است که در لیست خودروهای محبوب بازار جهانی جای دارند. البته تنوع هاچبک ها در بازار کشور ما در مقایسه با بازار جهانی، بسیار پایین است اما محبوبیت زیاد خودروهای مذکور، باعث شده است تا اکثر خودروسازان و واردکنندگان وطنی، از این بخش بازار غافل نباشند و حداقل یک هاچبک را در سبد محصولات خود عرضه کنند. به همین بهانه در نوشتار پیش رو، به سراغ بررسی و مقایسه دو خودرو هاچبک محبوب بازار کشورمان رفته ایم. پس لطفا با مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک و پژو ۲۰۷ اتوماتیک با ما همراه باشید.

معرفی رنو ساندرو اتوماتیک

پس از موفقیت رنو لوگان (تندر ۹۰ ) در بازارهای جهانی، شرکت رنو تصمیم گرفت تا محصولات اقتصادی جدیدتری را بر مبنای پلت فرم لوگان وارد بازار کند. ازاین رو، رنو ساندرو در سال ۲۰۰۸ معرفی و در بازارهای جهانی عرضه شد.

این هاچبک اقتصادی، از اواخر سال ۱۳۹۴ روی خط مونتاژ پارس خودرو رفت و در دو تیپ گیربکس دستی و اتوماتیک در بازار کشور ما عرضه شد که در این میان، نسخه گیربکس اتوماتیک آن، در بین خریداران ایرانی بسیار محبوب و پرفروش شد.

معرفی پژو ۲۰۷ اتوماتیک

در سوی دیگر، پژو ۲۰۷ را داریم که لازم است در ابتدای کار این نکته را یادآوری کنیم که آن چه که ما در بازار ایران با نام پژو ۲۰۷ می شناسیم، در واقع پژو ۲۰۶+ (۲۰۶ Plus) است که شرکت ایران خودرو در سال ۱۳۸۹ به سراغ آن رفت و این نسخه فیس لیفت شده از پژو ۲۰۶ را با نام پژو ۲۰۷ به خریداران ایرانی معرفی کرد.

پژو ۲۰۷ تا سال ۱۳۹۱ در ایران خودرو تولید شد اما پس از آن به دلیل تشدید تحریم ها، با بازار کشور ما خداحافظی کرد. تا این که در سال ۱۳۹۵، ایران خودرو این هاچبک محبوب را با اعمال یک فیس لیفت مختصر و اضافه کردن یکسری آپشن ها، مجددا در دو تیپ گیربکس دستی و اتوماتیک به مدار تولید بازگرداند.

مقایسه طراحی رنو ساندرو اتوماتیک با پژو ۲۰۷ اتوماتیک

در نمای جلو رنو ساندرو، کاسه چراغ های بزرگی را می بینیم که توسط یک جلو پنجره عریض به یکدیگر متصل شده اند. این مورد در کنار سپر عضلانی، جلوه ای ساده اما دوست داشتنی را به این هاچ بک اقتصادی می بخشد. با نگاه کردن به نمای جانبی رنو ساندرو، ابعاد بزرگ درب ها و سطح زیاد شیشه نسبت به بدنه، به سرعت ما را به یاد تندر ۹۰ می اندازد. البته طراحان این خودرو با ایجاد یک خط کمانی شکل روی درب ها، سعی داشته اند تا این نما را از یکنوختی بیرون بیاورند. نمای عقب رنو ساندرو نیز با وجود درب صندوق بار بزرگ و چراغ های عمودی با گرافیک ساده، جلوه ای کاملا اقتصادی و معمولی دارد و شاید تنها نکته قابل توجه در این نما، سپر عقب باشد که سعی شده است تا به صورت قرینه سپر جلو طراحی شود.

طراحی داخلی رنو ساندرو بسیار شبیه به تندر ۹۰ است؛ با این تفاوت که با تغییر برخی جزئیات، سعی شده است تا طرح داشبورد کمی به روزتر شود. از جمله این تغییرات می توان به استفاده از غربیلک فرمان جدید، صفحه نشان دهنده ها با زمینه سفید رنگ و طراحی مجدد رودری ها اشاره کرد. هرچند که با وجود این موارد، می توان طراحی داخلی رنو ساندرو را یک گام روبه جلو نسبت به تندر ۹۰ توصیف کرد؛ اما این طرح کماکان با استانداردهای روز دنیا فاصله قابل توجهی دارد و به هیچ عنوان زیبا و به روز محسوب نمی شود.

به بررسی طراحی پژو ۲۰۷ اتوماتیک می رسیم. در نمای جلو پژو ۲۰۷، شاهد یک سپر با ورودی هوای بزرگتر نسبت به پژو ۲۰۶ هستیم که در ترکیب با چراغ های محدب و لوگوی بزرگ پژو روی پیشانی کاپوت، چهره ای خشن و اسپرت را به این هاچبک فرانسوی-ایرانی بخشیده است.

با نگاه کردن به نمای جانبی پژو ۲۰۷، همان چهره آشنا پژو ۲۰۶ را می بینیم که تنها وجود جزئیاتی همچون هم رنگ بودن دستگیره های درب و زه های جانبی با بدنه، باعث تمایز این خودرو از پدر کهنه کار خود شده است. در نمای عقب پژو ۲۰۷ نیز گرافیک زیبای چراغ ها جلب توجه می کند اما طرح سپر کمی ناهمگون به نظر می رسد.

طراحی کابین پژو ۲۰۷ نیز بسیار خوب انجام شده است و وجود مواردی همچون جانمایی مانیتور در قسمت بالایی داشبورد، طرح جدید صفحه نشان دهنده ها و غربیلک فرمان مجهز به کلیدهای کنترلی، باعث شده است تا این کابین، به میزان قابل توجهی مدرن تر و دوست داشتنی تر از کابین رنو ساندرو اتوماتیک به نظر برسد.

به عنوان جمع بندی مقایسه طراحی رنو ساندرو اتوماتیک و پژو ۲۰۷ اتوماتیک می توان گفت که هرچند رنو ساندرو در رعایت تناسب های طراحی، نمره بالایی کسب می کند اما به کارگیری برخی المان های به روز و با زرق وبرق بیشتر در طراحی پژو ۲۰۷، باعث شده است تا این خودرو جذابیت بالاتری برای عموم داشته باشد.

مقایسه فنی رنو ساندرو اتوماتیک با پژو ۲۰۷ اتوماتیک

رنو ساندرو اتوماتیک از همان پیشرانه K۴M تندر ۹۰ بهره می گیرد. این پیشرانه ۱/۶ لیتری، حداکثر قدرت ۱۰۵ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۴۰ نیوتن متر را تولید می کند و به یک گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک متصل می شود. این هاچبک اقتصادی با این مجموعه فنی، شتاب صفرتاصد ۱۱/۵ ثانیه و حداکثر سرعت ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت را ثبت می کند.

برای طی کردن هر صد کیلومتر مسافت در سیکل ترکیبی با رنو ساندرو اتوماتیک نیز احتیاج به ۸/۳ لیتر سوخت داریم.

در مقابل، پژو ۲۰۷ اتوماتیک نیروی خود را از پیشرانه TU۵ می گیرد. این پیشرانه ۱/۶ لیتری، حداکثر قدرت ۱۰۵ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۴۲ نیوتن متر را تولید می کند و به یک گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک متصل می شود. پژو ۲۰۷ اتوماتیک با این مجموعه فنی، به ازای طی هر صد کیلومتر مسافت در سیکل ترکیبی، ۷/۱ لیتر سوخت مصرف می کند. شتاب صفرتاصد و حداکثر سرعت رسمی این هاچبک جوان پسند نیز به ترتیب برابر با ۱۲/۶ ثانیه و ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت است.

مدل خودرو رنو ساندرو اتوماتیک پژو ۲۰۷ اتوماتیک پیشرانه ۴ سیلندر تنفس طبیعی ۴ سیلندر تنفس طبیعی حجم موتور(لیتر) ۱ ۱ حداکثر قدرت ۱۰۵ اسب بخار در ۵۷۵۰ دور ۱۰۵ اسب بخار در ۵۸۰۰ دور حداکثر گشتاور ۱۴۰ نیوتن متر در ۳۷۵۰ دور ۱۴۲ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک ۴ سرعته اتوماتیک مصرف سوخت (ترکیبی) ۸/۳ ۷/۱ شتاب صفر تا ۱۰۰ ۱۱/۵ ۱۲/۶ حداکثر سرعت ۱۷۰ ۱۹۰

مقایسه امکانات رفاهی رنو ساندرو اتوماتیک با پژو ۲۰۷ اتوماتیک

رنو ساندرو اتوماتیک، همانند تندر ۹۰ با حداقل امکانات رفاهی ممکن روانه بازار شده است. لیست امکانات رفاهی این خودرو شامل مواردی همچون شیشه بالابر برقی، مه شکن جلو و عقب، تنظیم برقی آینه های جانبی و فرمان هیدرولیک است که در مقایسه با رقبا، بسیار ناقص به نظر می رسد.

در مقابل، پژو ۲۰۷ اتوماتیک، آپشن های بیشتر و اصطلاحا بازارپسندتری دارد که از جمله این آپشن ها می توان به مواردی همچون سیستم مالتی مدیا مجهز به مانیتور ۷ اینچی لمسی، کروز کنترل و دی لایت اشاره کرد. وجود این موارد باعث می شود پژو ۲۰۷ اتوماتیک در مقابل رقیب ساده ای همچون رنو ساندرو اتوماتیک، کاملا فول آپشن به نظر برسد.

تجهیزات رنو ساندرو اتوماتیک پژو ۲۰۷ اتوماتیک چراغ مه شکن جلو و عقب، تنظیم ارتفاع چراغ های جلو از داخل کابین مه شکن جلو و عقب، تنظیم ارتفاع چراغ های جلو از داخل کابین، دی لایت سیستمهای مولتی مدیا سیستم صوتی با قابلیت پخش MP۳، USB، AUX، بلوتوث، کلیدهای کنترل سیستم صوتی پشت فرمان، ۴ عدد بلندگو سیستم صوتی با قابلیت پخش DVD، USB، AUX، بلوتوث، نویگیشن، کلیدهای کنترل سیستم صوتی روی فرمان، ۶ عدد بلندگو رینگ ها ۱۵ اینچی آلومینیومی ۱۴ اینچی فولادی آینه آینه های جانبی با تنظیم برقی و مجهز به گرمکن آینه های جانبی با تنظیم برقی و مجهز به گرمکن تهویه مطبوع دستی اتوماتیک صندلی روکش پارچه ای صندلی ها، تنظیم دستی صندلی راننده در ۶ جهت و صندلی سرنشین جلو در ۴ جهت روکش پارچه ای صندلی ها، تنظیم دستی صندلی راننده در ۶ جهت و صندلی سرنشین جلو در ۴ جهت شیشه شیشه بالابر برقی جلو و عقب شیشه بالابر برقی جلو و عقب سایر امکانات کامپیوتر سفری، قفل مرکزی با ریموت، ایموبلایزر، فرمان با نیروی کمکی هیدرولیکی کروز کنترل، دوربین دنده عقب، کامپیوتر سفری، قفل مرکزی با ریموت، ایموبلایزر، فرمان با نیروی کمکی الکتریکی(کلاس ۶۰۱۰۳)

مقایسه ایمنی رنو ساندرو اتوماتیک با پژو ۲۰۷ اتوماتیک

برای مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک و پژو ۲۰۷ اتوماتیک از نظر تجهیزات ایمنی، بایستی بگوییم که هر دو خودرو از سیستم های کمکی ترمز ABS و EBD به همراه ۲ عدد ایربگ بهره مند هستند. البته پژو ۲۰۷ اتوماتیک از ترمزهای دیسکی در هر دو محور جلو و عقب بهره می برد درحالی که، رنو ساندرو اتوماتیک تنها در محور جلو ترمز دیسکی دارد.

تست تصادف رنو ساندرو اتوماتیک نیز در سال ۲۰۰۸ و در موسسه معتبر Euro NCAP انجام شده که نتیجه آن کسب ۳ ستاره ایمنی از ۵ ستاره ممکن بوده است.

پژو ۲۰۷ موجود در بازار ایران نیز هرچند هیچ گاه به صورت رسمی تحت آزمایش ایمنی قرار نگرفته است اما با توجه به یکسان بودن بدنه این خودرو با پژو ۲۰۶، می توان به نتایج تست ایمنی پژو ۲۰۶ برای این خودرو نیز استناد کرد. پژو ۲۰۶ در سال ۲۰۰۰ و در موسسه Euro NCAP تحت آزمایش ایمنی قرار گرفته و موفق به کسب ۴ ستاره از ۵ ستاره ایمنی ممکن شده است.

هرچند که پژو ۲۰۷ اتوماتیک (البته با استناد به تست تصادف پژو ۲۰۶یک ستاره ایمنی بیشتر از رنو ساندرو اتوماتیک کسب کرده است؛ اما بایستی این نکته را نیز درنظر گرفت که تست تصادف رنو ساندرو، هشت سال پس از پژو ۲۰۶ انجام شده و طبیعتا با استاندارهای سخت گیرانه تری همراه بوده است. ازاین رو، می توان ایمنی هر دو خودرو را تقریبا یکسان درنظر گرفت.

مقایسه تجربه رانندگی رنو ساندرو اتوماتیک با پژو ۲۰۷ اتوماتیک

مقایسه تجربه رانندگی رنو ساندرو اتوماتیک و پژو ۲۰۷ اتوماتیک را از بررسی کیفیت سواری آغاز می کنیم. هردو خودروی مورد بحث، سواری نسبتا نرمی را به سرنشینان ردیف جلوی خود عرضه می کنند؛ اما سرنشینان عقب از این نظر وضعیت چندان مناسبی ندارند و در هنگام عبور از دست انداز ها، کوبش های نسبتا آزاردهنده ای را تجربه خواهند کرد. در زمینه فضای داخل کابین نیز رنو ساندرو اتوماتیک کاملا برتر از رقیب ظاهر می شود اما در مقابل، صندلی های پژو ۲۰۷ اتوماتیک راحتی بیشتری دارند و در مسافرت های طولانی مدت، خستگی کمتری را به سرنشینان القا می کند.

در مقایسه لذت رانندگی نیز بایستی بگوییم که هماهنگی پیشرانه و گیربکس رنو ساندرو اتوماتیک بسیار مناسب است. این نکته در کنار عملکرد هوشمندانه گیربکس این خودرو، باعث می شود تا شتاب گیری و لذت رانندگی این خودرو، در نوع خود رضایت بخش باشد. شاید تنها نقطه ضعف رنو ساندرو اتوماتیک در هنگام رانندگی را بتوان عملکرد نسبتا سفت فرمان آن دانست.

در مقابل، پژو ۲۰۷ اتوماتیک در زمینه عملکرد هوشمند گیربکس و هماهنگی آن با پیشرانه، نمره چندان بالایی کسب نمی کند. در واقع، گیربکس این خودرو در برخی مواقع، عملکردی کند و همراه با تقه دارد که موجب نارضایتی راننده می شود. البته این محصول ایران خودرو در کنار این نقطه ضعف، نقاط قوتی نیز نسبت به رنو ساندرو اتوماتیک دارد که از این نقاط قوت می توان به هندلینگ و نرمی فرمان اشاره کرد.

تحلیل شرایط بازار رنو ساندرو اتوماتیک با پژو ۲۰۷ اتوماتیک

در مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک و پژو ۲۰۷ اتوماتیک از نظر شرایط بازار می توان گفت که هر دو خودروی مورد بحث، جزو خودروهای پرطرفدار سگمنت خود در بازار کشور محسوب می شوند و بازار خریدوفروش مناسبی دارند. البته پژو ۲۰۷ اتوماتیک به دلایلی همچون تیراژ تولید بالاتر و زرق وبرق های ظاهری بیشتر، کمی خوش معامله تر از رنو ساندرو اتوماتیک است.

از نظر گستردگی خدمات پس از فروش و هزینه های نگهداری نیز هر دو خودرو وضعیت مناسبی دارند و ازاین نظر، امتیاز تقریبا برابر کسب می کنند.

جمع بندی مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک با پژو ۲۰۷ اتوماتیک

به راند نهایی مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک و پژو ۲۰۷ اتوماتیک رسیدیم. در این بخش می توانیم بگوییم که رنو ساندرو اتوماتیک در فاکتورهای فضای کابین و صندوق بار، عملکرد فنی و لذت رانندگی، استهلاک و دوام فنی، برتر از پژو ۲۰۷ اتوماتیک ظاهر می شود. در مقابل، پژو ۲۰۷ اتوماتیک نیز در فاکتورهای طراحی ظاهری و سطح امکانات رفاهی، برتری خود را به رقیب دیکته می کند. بازارفروش، ایمنی، گستردگی خدمات پس از فروش و هزینه های نگهداری نیز از فاکتورهایی هستند که هر دو خودروی مورد نظر، در آن ها امتیاز تقریبا یکسانی کسب می کنند.

به عنوان کلام آخر می توان گفت که اگر طراحی ظاهری و سطح آپشن ها برای شما مهم تر است و از خودروی خود بیشتر در مسیرهای شهری استفاده می کنید، به سراغ پژو ۲۰۷ اتوماتیک بروید. اما اگر قصد خرید یک هاچبک دومنظوره را دارید که هم در مسیرهای شهری و هم برای مسافرت های خانوادگی جوابگوی نیازهای شما باشد و در عین حال، کم استهلاک و کم دردسر بودن خودرو برایتان اهمیت بیشتری دارد؛ رنو ساندرو اتوماتیک گزینه مناسب تری برای شما خواهد بود.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک با پژو ۲۰۷ اتوماتیک+ مشخصات فنی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.