متوسط مصرف گاز در ۱۰ ماهه گذشته سال جاری ۸۴۰ میلیون متر مکعب بوده است



به گزارش خبرگزاری فارس از تربت حیدریه، حسن منتظر تربتی ظهر امروز در مراسم بهره برداری از پروژه های گازرسانی خراسان رضوی که در روستای نسر رخ تربت حیدریه برگزار شد، گفت: در روستاهایی که فاقد گاز هستند، سالانه هر خانوار ۲ هزار لیتر از نفت سفید استفاده می کند که هزینه آن ۱۰ میلیون تومان می شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران مصرف گاز هر خانوار ایرانی را ۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب دانست و اضافه کرد: حدود ۵ میلیون تومان قیمت گاز است که با ایجاد ۵ میلیون تومان درآمد از هر خانوار می توانیم به توانمندسازی آنها کنیم.

وی با اشاره به اینکه برخورداری هر روستا از گاز طبیعی برای دولت درآمدزایی دارد، بیان کرد: تا پایان سال جاری، ۳ هزار روستای کشور به شبکه گازرسانی متصل می شوند، هم اکنون نیز ۸۰ درصد جمعیت روستایی و بیش از ۹۸ درصد جمعیت شهری کشور از نعمت گاز طبیعی بهره مندند که می تواند در جشن ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی به این موضوع بالید، چراکه این موضوع رکورد بی نظیری در جهان است.

منتظر تربتی به دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه نفتی اشاره و تاکید کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم، معادل ۱۴ فاز استاندارد پارس جنوبی عملیاتی شده و برداشت گاز از این میدان مشترک از ۲۸۰ میلیون متر مکعب در سال ۹۱ به رقم کنونی حدود ۶۰۰ میلیون متر مکعب در روز رسیده است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران خاطرنشان کرد: متوسط مصرف گاز در ۱۰ ماهه گذشته سال جاری، ۸۴۰ میلیون متر مکعب بوده که بیش از ۳۵ درصد نسبت به سال ۹۱ افزایش یافته است.

رتبه نوزدهم ایران در بخش صنعت در جهان

در ادامه نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: کمترین وظیفه ما مسؤولان این است که وظایف خود را در ۴۰ سالگی انقلاب به خوبی اجرا کنیم و تا جایی که توان داریم در این زمینه اطلاع رسانی کنیم.

سعید باستانی تاکید کرد: در حال حاضر، ایران در حوزه پزشکی در رتبه دهم جهان، حوزه کشاورزی رتبه دهم، حوزه صنعتی رتبه نوزدهم، هوا و فضا رتبه هشتم جهان، زیردریایی رتبه هشتم، تولید علم رتبه جهار و در حوزه ورزش در رتبه ۱۳ جهان قرار داریم.

وی عنوان کرد: در تربت حیدریه بزرگ ترین کارخانه فولاد با حدود ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در سه آینده مورد بهره برداری و سبب اشتغالزایی ۳ هزار نفر نیرو می شود و در حوزه پزشکی ۷۰ هزار متر مربع درمانگاه و بیمارستان در حال احداث است که تا هفته دولت آینده به بهره برداری می رسد.

به دنبال توسعه اقتصاد خانوار روستایی هستیم

استاندار خراسان رضوی نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه به دنبال توسعه اقتصاد خانوار روستایی هستیم، گفت: تنها راه نجات کشور استفاده از شرکت های غیردولتی است.

علیرضا رزم حسینی اظهار کرد: چالش اصلی نظام اسلامی اقتصاد است و دشمن روی آن متمرکز شده، بنابراین، خراسان رضوی را به ۱۲ منطقه اقتصادی تقسیم کرده ایم و برای آن برنامه داریم.

وی افزود: عدم انجام ارکان حکومت در توسعه شهرها مانع پیشرفت و توسعه خانوار شهری است و در حوزه اقتصادی کمتر گفتمان فرهنگی راه اندازی شده است، با توجه به اینکه ۱۸ نماینده استان در این حوزه کار می کنند، بودجه عمرانی خراسان رضوی بیش از ۵۰۰ میلیون تومان نیست و چالش اصلی انقلاب اسلامی درحوزه اقتصاد است.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: طرح تجمیع روستایی باید انجام شود و عدالت اجتماعی با اقتصاد و فرهنگ قوی ارتقا یابد.

بهره مندی ۲ میلیون مشترک گاز در خراسان رضوی

در ادامه این مراسم، مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی نیز با اشاره به بهره برداری ۱۷۱ واحد تولیدی و صنعتی از گاز طبیعی در این استان، گفت: بهره برداری از گاز شهری سمیع آباد تربت جام و ۲ ایستگاه تقلیل فشار گاز، آغاز عملیات اجرایی و کلنگ زنی خط انتقال گاز دیزباد به تربت حیدریه، آغاز عملیات انتقال گاز به ۹۲ روستای استان، آغاز عملیات گازرسانی به ۹۳۴ واحد تولیدی و صنعتی خراسان رضوی و ۲ ایستگاه تقلیل فشار گاز دیگر از پروژه های قابل بهره برداری و کلتگ زنی بوده که امروز صورت گرفت.

سید حمید فانی یزدی مهم ترین اقدامات شرکت گاز خراسان رضوی را شبکه گذاری شهری قبل از انقلاب ۳۲۴ کیلومتر و بعد از انقلاب که ۱۱ هزار و ۱۱۴ کیلومتر است دانست و متذکر شد: شبکه گذاری روستایی قبل از انقلاب صفر کیلومتر و شبکه گذاری روستایی بعد از انقلاب ۲۰ هزار و ۵۱۹ کیلومتر بوده است، همچنین، نصب انشعاب شهری قبل از انقلاب ۳۴۵ علملک، نصب انشعاب شهری بعد از انقلاب ۵۶۱ هزار و ۴۵۱ علمک، نصب انشعاب روستایی قبل از انقلاب صفر علمک و نصب انشعاب روستایی بعد از انقلاب ۳۶ هزار و ۲۳۱ بوده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲ میلیون مشترک در خراسان رضوی از نعمت گاز بهره مند شده اند و ۳۱ هزار کیلومتر شبکه گازرسانی استان انجام شده که سالانه بالغ بر ۱۱ میلیارد متر مکعب گاز در خراسان رضوی مصرف می شود، در حال حاضر نیز ۸۵ درصد جمعیت روستایی بالای ۴۰ خانوار از گار استفاده می کنند.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی بیان کرد: تا پایان سال جاری ۵۵۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان از نعمت گاز بهره مند می شوند و در حال حاضر ۹۷ درصد شهرها وروستاها گازرسانی شده اند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۳۱
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «متوسط مصرف گاز در ۱۰ ماهه گذشته سال جاری ۸۴۰ میلیون متر مکعب بوده است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.