رونق گرفتن تولید با تکیه بر توان داخلی / مدیران از خودتحریمی دست بکشند



به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، محقق شدن شعار جهش تولید در سال ۹۹ نیازمند اتخاذ سیاستی است که هم معیشت و امنیت شغلی کارگران را تامین کند و هم چرخ کارخانه ها را به گردش درآورد؛ نتیجه این تصمیم سرعت گرفتن اجرای طرح های توسعه در زنجیره فولاد است که می تواند نقش مهم و بسزایی در اقتصاد کشور به وجود بیاورد اقتصادی که می تواند بهبود وضعیت معیشت مردم را نیز تامین کند.

صنعت در دهه های اخیر نقش کلیدی در توسعه صنایع تولیدی کشور ایفا کرده و دارای جایگاه بسیار مهمی برای تولید کنندگان و فعالان اقتصادی است، این اهمیت به اندازه ای است که در حال حاضر بسیاری از کارخانه ها با تولید کالای خود به دیگر کشورها توانسته اند همگام با شعار جهش تولید حرکت کنند.

با توجه به وضعیت اقتصاد، اشتغال جوانان، روابط بین الملل و تحریم های ظالمانه اولین و آخرین راه حل بها دادن به تولید است، چرا که اگر به تولید داخلی به لحاظ کیفی و کمی بها بدهیم خیلی از مشکلات داخلی کشور برطرف خواهد شد. با تکیه بر استعداد جوانان کشور و حمایت از تولید ملی می توان در زمینه های مختلف به موفقیت دست یافت.

بر همین اساس بر آن شدیم تا به سراغ کارخانه های تولیدی استان که نقش مهمی در پیشرفت و ارتقا جهش تولید دارند برویم؛ کارخانه فولاد گستر آتنا و کارخانه کوشاب غرب در استان ایلام شهرستان چرداول از جمله کارخانه های موفقی هستند که همگام با جهش تولید گام مثبتی را برداشته اند اما گویا مشکلاتی داشتند که در صورت بی توجهی به مشکلات شاهد اتفاقات ناخوشایندی در حوزه تولید خواهیم شد.

ظرفیت سالانه تولید ۳۰۰هزار تن مقاطع فولاد در شرق استان

احسان محمدیان مدیر کارخانه فولاد گستر آتنا در گفت وگو با خبرنگار فارس در ایلام، گفت: کارخانه فولاد به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لوله و پروفیل صنعتی با ظرفیت سالانه ۳۰۰ هزار تن در شرق استان ایلام و با اشتغالزایی ۷۰ نفر از پرسنل بومی استان ایلام به صورت مستقیم در سال ۹۷ موفق به اخذ پروانه بهره برداری از سازمان صنعت شده و با بهره گیری از مدرن ترین ماشین آلات با تولید مقاطع با کیفیت موفق به اخذ استانداردهای تشویقی استاندارد ملی شده و مجوز صادرات به اروپا را دریافت کرده است.

وی با اشاره به بروکراسی اداری، افزود: در صادرات مشکلات بروکراسی اداری وجود دارد و حتی برای هر مرحله صادرات و هر محموله صادراتی مورد به مورد باید مجوز از وزارت صمت اخذ شود؛ قبلا لیست کلی از تولید کنندگان مجاز به صادرات ابلاغ می شد ولی الان در هر مورد کوتاژ به کوتاژ باید مرحله وقت گیر بروکراتیک در طبقات وزارت گرفته شود.

برخی مدیران ایلامی دست از خود تحریمی بردارند

مدیر عامل کارخانه فولاد گستر آتنا تصریح کرد: از عوامل مهمی که می توان از آنها به عنوان تسهیل کننده کار تولید نام برد حذف سیستم های دست و پا گیر اخذ مجوز، کاهش فشار بیمه تامین اجتماعی بر تولیدکنندگان، ایجاد مشوق های مالیاتی واقعی، توجه بانکها به شعار سال و جلوگیری از ایجاد خود تحریمی توسط برخی مدیران است.

تولید ۴۳ محصول مرغوب در کارخانه کوشاب

در ادامه نیز الیاس فتاحی فرماندار چرداول در گفت وگو با خبرنگار فارس در ایلام، گفت: مجتمع نوشیدنی کوشاب غرب ایلام یکی از صنایع موفق در شهرستان چرداول است که با تکیه بر توان داخلی فعالیت می کند و ۴۳ محصول را روانه کشورهای همسایه و داخل کشور خودمان می کند.

وی افزود: این محصولات شامل نوشابه انرژی زا، ماءالشعیر و انواع دسر و آب میوه های گاز دار بوده و توانسته رضایت مشتریان را به خود جلب کند.

فرماندار چرداول تصریح کرد: در این کارخانه ۴۵ نفر به صورت مستقیم مشغول فعالیت در خط تولید بوده و با توجه به سال جهش تولید امیدواریم با تکیه بر توانمندی های داخلی شاهد ارتقا بیشتر عملی شدن شعار جهش تولید در این کارخانه باشیم.

تحقق جهش تولید، تحریم اقتصادی دشمن را بی اثر کرده و موجب رونق تولید و تقویت اقتصاد ایران خواهد شد؛ این در حالی است تولید در حقیقت شاخص اصلی پیشرفت کشورهاست یعنی بایستی بی وقفه موانع تولید برطرف و حمایت دولت از تولید کنندگان بیشتر شود.

انتهای پیام/۹۷۰۸۱۳
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «رونق گرفتن تولید با تکیه بر توان داخلی / مدیران از خودتحریمی دست بکشند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.