دستگاه های اجرایی استان مرکزی تا پایان سال ۱۰ دستاورد بزرگ خود را اعلام کنند



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی عصر امروز در جلسه شورای اداری استان با اشاره به رعایت پروتکل های بهداشتی در مراسم های عزاداری ماه محرم اظهار داشت: عزاداری برای امام حسین(ع) یک نوع عبادت است و چهارچوب شرعی دارد که امسال به سبب شیوع بیماری کرونا در شرایط ویژه برگزار می شود.

وی افزود: با توجه به گفته مقام معظم رهبری همه باید تابع تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا باشند بنابراین همه هیئات مذهبی، عزاداران امام حسین(ع) باید پروتکل های بهداشتی را رعایت و همه بر اساس فتوای مقام معظم رهبری عزاداری کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: در هفته دولت پروژه های عمرانی و اقتصادی استان توسط استاندار افتتاح می شود که باید در زمینه اطلاع رسانی به گونه ای اقدام شود تا مردم تاثیر افتتاح این پروژه ها را در زندگی خود مشاهده کنند.

اکرمی بیان کرد: اقدامات همه دستگاه ها باید به گونه ای باشد که فرایند خدمت رسانی به مردم را تسهیل کنند به همین سبب می توان گفت مدیران باید در این شرایط سخت با کمترین اعتبارات بازدهی بیشتری داشته باشند بنابراین همه دستگاه ها در هفته دولت باید میزان خلاقیت در حوزه خدمت رسانی به مردم را داشته و اعلام کنند همچنین میزان هزینه دستگاه ها هم شاخص خوبی برای ارزیابی مدیران است.

وی بیان کرد: باتوجه به اینکه حدود ۶ ماه درگیر با بیماری کرونا هستیم باید اقدامات در دستگاه ها به صورت غیرحضوری انجام شود به طوری که باید بیشتر به سمت دولت الکترونیک حرکت و تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه مدیریت بیماری کرونا شرایط ویژه ای را در کشور حاکم کرده در حوزه مسائل اجرایی نیز شرایط متفاوت است و اقدامات متفاوت را می طلبد بنابراین باید دستگاه ها در این زمینه همکاری داشته باشند.

وی عنوان کرد: رفتار مسئولان با مردم باید امیدآفرینی باشد و از هرگونه تزریق ناامیدی به جامعه بپرهیزند به طوری که با وجود اینکه تحت تحریم های جهانی که توسط آمریکا رهبری می شود هستیم اما نباید این موضوع بهانه ای شود تا شاهد کم کاری و منفعل شدن باشیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: همه مسئولان باید با اقدامات خود هوشمندانه و دقیق عمل کنند و با مخاطب شناسی اطلاع رسانی کنند و در این سال پایانی دولت تدبیر و امید باید پیام واحد از دستگاه های اجرایی به مردم منتقل شود.

اکرمی افزود: هر دستگاه اجرایی باید تا پایان امسال ۱۰ دستاورد بزرگ خود را اعلام کنند تا عملکرد دولت تدبیر و امید در این مدت جمع آوری شود همچنین همه اجزا دستگاه ها باید فعالیت کنند.

مردم استان مرکزی ۲۰ میلیارد ریال برای بازسازی عتبات عالیات کمک کردند

مهدی زندیه وکیلی نیز با اشاره به فعالیت های انجام شده در زمینه بازسازی عتبات عالیات اظهار داشت: استان مرکزی یکی از استان هایی است که در این عرصه خوش درخشیده است و این ستاد حدود ۱۵ سال فعالیت رسمی خود را آغاز کرده است.

معاون عمرانی استاندار مرکزی ادامه داد: بخش دیگری از اقدامات ستاد در جمع آوری نذورات است به طوری که نذورات به سمت اجرای پروژه ها هدایت می شوند، در ۱۴ شهر نمایندگی داریم و حدود یک هزار خادم در انجام برنامه ها همکاری می کنند.

زندیه وکیلی بیان کرد: سهمیه سال گذشته حدود ۶ میلیارد تومان بوده که ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان تحقق پیدا کرد و امسال سهمیه ۷ میلیارد تومان است که در سال های گذشته بیش از ۴ میلیارد تومان نذورات جمع آوری می شد و تاکنون در ۴ ماهه حدود ۸۰۰ میلون تومان جمع آوری نذورات شده که امیدواریم با همکاری مسئولان به برنامه ها برسیم.

وی تصریح کرد: در زمینه کمک مومنانه ستاد عتبات عالیات در نیمه نخست سال حدود ۲ میلیارد تومان جمع آوری شد و از طریق ستاد بین قشر هدف توزیع شد، در زمینه فعالیت موکب ها ۷۵ موکب داریم که ۵۰ موکب در استان و ۲۵ موکب در کشور عراق داریم.

معاون عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به اینکه ۷۴۵ هیات مذهبی همکاری می کنند، گفت: طرح نشانه ارادت، هم استانی یک کیسه سیمان، طرح نور و غیره از جمله طرح های موردنظر است که انجام می شوند.

۶۲ مورد ملاقات مدیران با مردم عملیاتی شد

مدیر بازرسی و ارزیابی عملکرد استانداری مرکزی هم در این جلسه با اشاره به همکاری مسئولان با مرکز سامد گفت: در سال گذشته و امسال حدود ۳۰ هزار تماس با مرکز سامد استان داشتیم که ۲ هزار و ۲۰۵ مورد سبب مکاتبه با دستگاه های اجرایی شده است همچنین در سال گذشته ۴۲ هزار تماس مردمی توسط استاندار، مدیران استانی و فرمانداران داشتیم.

غلام عباس میرزایی افزود: یکی از مهم ترین مشکلات موجود کمبود نیرو در مجموعه است بنابراین امیدواریم در این زمینه تمهیدات لازم اندیشیده شود.

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون ۶۲ مورد ملاقات مدیران با مردم عملیاتی شده که باید مدیران در این زمینه همکاری بیشتری داشته باشند.

۲ هزار و ۶۰۰ چاه غیرمجاز در استان مرکزی شناسایی شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی استان مرکزی گفت: ۲ هزار و ۶۰۰ چاه غیرمجاز در استان شناسایی شده که با توجه به کمبود سفره های زیرزمینی مدیریت مصرف در آنها باید اعمال شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به میزان بارندگی در استان گفت: یک هزار و ۳۰۰ چاه کشاورزی فاقد پروانه در استان داریم که باید تکلیف آنها مشخص شود.

عزت الله آمره ای افزود: میزان بارندگی در استان به طور متوسط در سال های ۹۷ و ۹۸ حدود ۷۰ درصد رشد داشته که سبب سرریزشدن سد کمال صالح و الغدیر ساوه شد به طوری که اکنون حدود ۸۰ درصد سد کمال صالح استان پرآب است و سد ساوه هم پس از ۲۴ سال سرریز کرد.

وی ادامه داد: در سال های اخیر سطح آب افزایش پیدا کرده به طوری که وضعیت دشت های شازند، کمیجان و دلیجان در اثر بارندگی ها رو به بهبود است.

آمره ای بیان کرد: ۲ نیروگاه برق در زیردست سد ساوه ۱۵ مگاوات ساعت برق تولید می کنند که در سال گذشته ۱۳ هزار مگاوات و امسال ۱۹ هزار مگاوات برق تولید کرد، در برنامه سازگاری با کم آبی بباید مصرف آب در بخش های مختلف کاهش پیدا کند تا در سفره های آب زیرزمینی ذخیره داشته باشیم.

انتهای پیام/ ز

پرسش و پاسخ در دستگاه های اجرایی استان مرکزی تا پایان سال ۱۰ دستاورد بزرگ خود را اعلام کنند

گفتگو با هوش مصنوعی