مایکت با ۲۵ میلیون نصب فعال به استقبال ۱۴۰۰ می رود



در سالی که گذشت اپلیکیشن های موبایل به یکی از نیازهای اساسی مردم تبدیل شدند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مایکت، این مجموعه به عنوان یکی از اپ استورهای ایرانی برای تامین این نیاز بسیار موفق عمل کرد و طبق آمار از مرز ۲۵ میلیون نصب فعال گذشت. به همین بهانه گپ وگفتی با «وحید رحیمیان»، مدیرعامل اپ استور مایکت داشتیم تا از زبان خود ایشان بیشتر با مایکت و مسیری که طی کرده، آشنا شویم.

جناب آقای رحیمیان لطفا کمی مایکت را به ما معرفی کنید تا بیشتر با این اپ استور، برند و مجموعه مایکت آشنا شویم.

مایکت به عنوان یک استور اندرویدی فضای مناسبی است که توسعه دهندگان می توانند برنامه های مختلف خود را عرضه کنند و همچنین کاربران می توانند به راحتی و عمدتا به صورت رایگان و با اینترنت نیم بها، برنامه های مورد نیاز خود را به روزرسانی یا دانلود کنند.

مایکت فعالیت خود را از پاییز ۱۳۹۰ شروع کرد. تیم مایک خانواده ی ۵۰ نفری است که به پشتوانه ی حضور اعضای ساعی و توانمندش، روز به روز مسیر رشد را طی می کند.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که مایکت زیر مجموعه ی گروه حصین و یکی از ۱۰ شرکتی است که تحت عنوان هلدینگ حصین مشغول به فعالیت است.

از دیگر شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ حصین علاوه بر مایکت می توان به طاقچه، پلتفرم تبلیغاتی مگنت، گوشی شاپ، ترابرنت و مجموعه ای از شرکت هایی که در زمینه ی خدمات مالی، بانکی، پرداخت، امنیت و ارتباطات فعالیت دارند اشاره کرد.

. تعداد کاربران فعال، برنامه ها و توسعه دهندگان مایکت در حال حاضر چه تعدادی هستند؟

در حال حاضر ما ۱۰ میلیون کاربر داریم که به صورت ماهانه به مایکت سر میزنند و همچنین ۲۵ میلیون نصب فعال داریم.

تعداد برنامه هایی که تا الان در مایکت عرضه شدهاند حدود ۳۶۰ هزار برنامه است و این تعداد همواره در حال افزایش است. روزانه صدها برنامه ی داخلی و خارجی برای بررسی، به دست ما میرسند و هر کدام از این اپ ها اگر استانداردهای لازم را داشته باشند به جمع برنامه های موجود در مایکت اضافه میشوند.

. این روزها که اپ استورهای مختلفی درحال فعالیت هستند، مایکت چه ارزش افزودهای به مخاطب ارائه می دهد؟

یکی از مواردی که به دنبالش هستیم، خلق ارزش افزوده است. بعضی وقت ها منظور از ارزش افزوده آوردهای چشم گیر و بزرگ است و در بعضی موارد جزئیات هستند که با ایجاد تغییرات، ارزش افزوده به حساب میآیند. در استورهای اندرویدی که سرویس پایه آنها یکسان است و خدمات ابتدایی آنها از یک نظم پیروی می کنند، هدف ایجاد تغییرات شگرف نیست.

در این نوع سرویس ها که مخاطب وارد پلتفرم شده و بعد از جستجو برنامه ی موردنظر خود را پیدا می کند این سیستم و مسیر مشتری تقریبا یک شکل است. البته ممکن است در این مسیر کیفیت فرق داشته باشد اما کلیات کار یکسان است.

نکته ی مهم اضافه کردن جزئیات و تفاوت هایی است که شاید هر یک به تنهایی آنچنان به چشم نیایند اما مجموعه ی این خدمات باعث رشد چشمگیر مایکت شده است. روشن است این رشد و پایداری به سبب رضایت مخاطب و کاربر مایکت از امکانات، شرایط و تغییرات بوده است.

از جمله امکانات جدید و کاربردی مایکت میتوان به شبکه اجتماعی مایکت (ماینت) اشاره کرد. مخاطبین در این فضا می توانند پروفایل داشته باشند و در فضایی که در اختیار دارند محتوا تولید کنند، نظرشان را درباره برنامه های مختلف درج کرده و با دیگران به تبادل نظر بپردازند. در حقیقت ماینت یک شبکه ی اجتماعی تخصصی برای کاربران و علاقه مندان به اپلیکیشن ها است.

از دیگر مزایای مایکت می توان به تمایل و توجه ما به سردبیری محتوا اشاره کرد. مایکت صرفا عرضه کنندهی برنامه ها نیست بلکه ما به دنبال ارائه ی توضیحات جامع و مناسب هستیم.

محتواهایی که برنامه های ما را به خوبی معرفی کرده، از ضعف و قدرت برنامه گفته، راجع به خصوصیات آنها توضیح داده و مسیر انتخاب و استفاده از برنامه را برای کاربران واضح سازد.

البته در این میان بخشی از ارزش افزودهی مایکت پشت پردهی تولید و عرضه ی محصول است. برنامه ها و تلاشهایی که در زمینه ی افزایش سرعت و کیفیت دانلود و … انجام می شوند در همین گروه به حساب میآیند.

یکی دیگر از جذابیتهای مایکت برای کاربران، فراهم کردن شرایط دانلود با اینترنت نیم بهاست. در صورتی که مخاطب از داخل کشور اقدام به دانلود و به روزرسانی برنامه و بازی ها از مایکت کند حجم اینترنت مصرفی نیم بها محاسبه می شود.

طبق گزارش ها، ترافیک مصرفی ماهانه در مایکت حدودا ۵۵۰۰ ترابایت است که به واسطه ی دانلود نیم بها، ماهانه مبلغی حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیارد تومان در هزینه ی مخاطبین صرفه جویی می شود.

. دلیل اینکه اینترنت مصرفی در زمان استفاده از مایکت و دانلود اپ ها و هنگام به روزرسانی نیم بها محاسبه می شود چیست؟

با توجه به قوانین وضع شده، در حال حاضر در سرویسهایی که از سرورهای داخل کشور استفاده میکنند به این جهت که استفاده از این سرورها بار و هزینهی ارزی برای کشور ندارند هزینه استفاده از اینترنت برای کاربران نیز نیم بها محاسبه می شود.

این شرایط برای سرویس هایی مثل vod و اپ استورها که مخاطب باید از حجم اینترنت بالایی برای دانلود و به روزرسانی استفاده کند ارزش افزودهی چشمگیری به حساب می آید. بنابراین استفاده از مایکت، دانلود و به روزرسانی برنامه ها و …. همه و همه در مایکت با اینترنت نیم بها انجام می شوند.

. چطور مایکت می تواند خیلی سریع آخرین آپدیت هر برنامه ای را ارائه دهد؟

در مایکت دو گروه برنامه وجود دارد. یک گروه برنامه هایی که توسط توسعه دهندگان داخلی ارائه شده و یک گروه برنامه های خارجی است. به روزرسانی های برنامه های داخلی به سبب ارتباط و هماهنگی بسیار خوب مایکت با توسعه دهندگان بسیار سریع و در اولین زمان ممکن انجام می شود و درباره ی به روزرسانی اپلیکیشن های خارجی زیرساخت ها و شرایط فنی مناسبی فراهم شده تا بلافاصله بعد از به روزرسانی و انتشار این برنامه ها از سوی توسعه دهندگان خارجی، پروسهی به روز رسانی ها در مایکت نیز آغاز می شود.

. مایکت ادعا دارد محتوایی که ارائه می دهد کاملا امن و تست شده است و علاوه بر اینکه برنامه ها ویروس ندارند سازگار با گوشیهای هوشمند مختلف هستند. چطور چنین محتوایی از جانب مایکت قابل ارائه است؟

یکی از اولین اقدامات جهت بررسی برنامه ها در مایکت، بررسی سیستمی محصولات و برنامه ها است. در مرحله بعد تک تک برنامه ها توسط نیروهای متخصص روی گوشی های مختلف تست می شوند.

در این مرحله برنامه ها هم توسط آنتی ویروس های مختلف بررسی دقیقی شده و هم از سازگاری برنامه با گوشی های متفاوت مطمئن می شویم. این مرحله کمک می کند تا از سلامت برنامه مطمئن شویم و خیالمان راحت باشد که هیچ کدام از آن ها به گوشی کاربران صدمه ای نمی زنند.

یکی از قابلیت هایی که مایکت در اختیار کاربران خود قرار می دهد، ارائه برنامه های مختلف، متناسب با مشخصات تلفن همراه کاربران است. برای مثال شاید یک برنامه با اندروید ۶ سازگار بوده اما با اندروید ۴ سازگاری لازم را نداشته باشد.

مایکت هنگام دانلود برنامه توسط تلفن همراهی که اندروید آن پایین تر از ۶ است و ممکن است سازگاری لازم را با برنامه نداشته باشد، به مخاطب اخطار میدهد تا برای دانلود چنین برنامهای زمان و هزینه ای هدر ندهد.

. جایگاه مایکت را در کنار رقبای اصلی خود چطور میبینید؟

در کنار مایکت، اپ استورهای مختلفی فعالیت دارند و می توان دلیل وجود چنین اپ استورهایی در کنار گوگلپلی را عدم توانایی مخاطب در استفاده تمام و کمال از گوگلپلی و مزایای آن دانست.

این امکان وجود دارد که به دلایل مختلف برخی از امکانات گوگل پلی در بعضی کشورها در دسترس نبوده و مخاطبین امکان استفاده از همه ی امکانات را نداشته باشند. اپ استورهای بومی تلاش می کنند تا چنین مشکلاتی را از مسیر کاربران حذف کرده و استفاده از طیف وسیعی از امکانات و برنامه ها را برای مخاطبین ممکن سازند.

مایکت تمامی این خدمات را به زبان فارسی ارائه می دهد که همین امر سبب سهولت استفاده از برنامه توسط کاربر فارسی زبان می شود. در بازار داخلی نیز مایکت رقبای قوی دارد که در دو سال اخیر با توجه به تلاش های تیم متخصصین، فاصله ی مایکت با آنها بسیار کاهش یافته و حتی توانسته برتری هایی نیز به دست آورد.

. مایکت چه نیازهایی از کاربر را برطرف میکند؟ و گروه هدف تان چه کسانی هستند؟

مخاطب مایکت رنج و بازهی سنی وسیعی دارد. مخصوصا این روزها که به واسطه ی همهگیری کرونا افراد بیشتری به استفاده از گوشی های هوشمند و برنامه های مختلف رو آورده اند اپ استورها نقش پررنگی در آسان سازی دسترسی مخاطبین به برنامه ها دارند.

بنابراین گروه های سنی مختلف از قشرهای متفاوت جامعه، مخاطب هدف مایکت هستند تا نیاز بازار برای دسترسی به صرفه، سریع، راحت و مناسب به برنامه ها را برطرف سازند.

یکی از جذابیت های مایکت پیشنهاد برنامه به هر کدام از کاربران، متناسب با پروفایل کاربری و برنامه هایی که قبلا استفاده کرده اند است.

. برای حضور قویتر در این فضا چه برنامه هایی در آینده دارید؟

حضور مایکت و فعالیت های ما در زمینه ی فنی، شبکه، تحلیل های مختلف، مسائل زیر ساختی و …. پیش از این نیز بسیار قوی و حرف های بوده است و در آینده نیز با تمام قوا در این مسیر حرکت میکنیم.

اما شاید به دلایل مختلفی در بحث مارکتینگ و معرفی امکانات و مزایای مایکت تا پیش از این کمرنگتر عمل کرده باشیم که در حال حاضر اقدامات ویژه و موثری برای معرفی مایکت در حال انجام است.

فعالیت های مایکت در زمینه ی آنالیز و تحلیل برنامه ها، معرفی و آموزش و به طور کلی تولید محتوای کاربردی از جمله فعالیت هایی است که به حضور قویتر ما در این مارکت کمک می کند.

. مایکت در راستای آسان سازی استفاده کاربر از این برنامه چه تمهیداتی داشته و چه مزایایی دارد که احتمال می دهید مخاطب نسبت به آن شناخت کمتری داشته باشد؟

یکی از تلاش های مایکت، ایجاد فضای مناسب برای کاربران است تا بتوانند استفاده ی راحتتری از امکانات مایکت داشته باشند، در این مسیر از نظرات مستقیم و غیرمستقیم کاربران، الگوهای رفتاری و مواردی از این دست استفاده میشود تا تغییرات محصول به بهترین شکل انجام شود و برای بهترسازی تجربه ی کاربر تلاش میکنیم.

از جمله دیگر مزایایی که مایکت ارائه می دهد صرف حجم اینترنت کم تر در زمان به روزرسانی برنامه ها است و کاربر فقط برای بخش های تغییر یافته در برنامه ی جدید و به روز شده، اینترنت مصرف میکنند. بنابراین علاوه بر اینکه کاربران از اینترنت نیم بها استفاده می کنند برای دانلود بخش های تکراری نیز حجم اینترنت مصرف نمی شود.

در حال حاضر نیز کاربران می توانند درخواست اضافه شدن هر برنامه ای که در مایکت وجود ندارد را ثبت کرده و مایکت برنامه ی مذکور را به درخواست مخاطبین خود به لیست برنامه ها اضافه خواهد کرد.

تیم مایکت در تمام این سالها تلاش کرده تا بهترین امکانات را در سطحی ایده آل ارائه کند، اپ استوری جامع و کاربردی را در اختیار مخاطبین خود قرار دهد و برای محقق شدن این مهم نیز برنامه های ویژهای داریم.

علاقه مندان به استفاده از این امکانات می توانند این برنامه را از سایت مایکت به طور مستقیم دانلود کرده و نظرات و پیشنهادات خود را از طریق اپلیکیشن با ما در میان بگذارند.

انتهای رپرتاژ آگهی
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «مایکت با ۲۵ میلیون نصب فعال به استقبال ۱۴۰۰ می رود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.