فراخوان هفتمین دوره آموزشی بنیاد فرهنگ جعفری اعلام شد



به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام سیدحسن حائری مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری از اعلام فراخوان هفتمین دوره آموزشی این بنیاد با حضور طلاب و دانشجویان به منظور آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

وی ادامه داد: بنیاد فرهنگ جعفری در ۵ حوزه دانشی « تاریخ کلام»، «تاریخ صدر اسلام»، «علوم رجال و حدیث»، «امامت تطبیقی و تبیینی» و «نقد قرآنی وهابیت» برای برگزاری هفتمین دوره آموزشی از میان طلاب و دانشجویان علاقه مند جهت یک دوره عمومی سه ساله، دانش پژوه می پذیرد.

مدیر عامل بنیاد فرهنگ جعفری به شرایط ثبت نام اشاره کرد و افزود: اتمام پایه هفتم حوزه یا معادل دانشگاهی آن و موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه از جمله شرایط می باشد، همچنین از مزایای دوره می توان به اعطای گواهینامه پایان دوره، اولویت پذیرش در دوره های پژوهش، پرداخت کمک هزینه تحصیلی و اولویت همکاری در برنامه های فرهنگی بنیاد اشاره کرد.

حجت الاسلام حائری در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی بنیاد، اهداف و رسالت های آن پرداخت و بیان داشت: بنیاد فرهنگ جعفری (ع) با الطاف الهی در ابتدای امر به همت علاقه مندان به علامه فقید آیت الله محمدرضا جعفری (ره) و سپس تحت اشراف علمی و حمایت های آیت الله علوی بروجردی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرد.

وی ادامه داد: این بنیاد هدف خود را تقویت و ترویج مبانی و معارف مکتب جعفری اثنی عشری و پاسخ گویی به شبهات معاندان نسبت به تشیع به ویژه در حوزه امامت و ولایت و پیرایش تاریخ اسلام از زنگار تحریف قرار داده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری ابراز داشت: برای دستیابی به این مهم، هیئت امنای بنیاد از مرحوم آیت الله جعفری(ره) تقاضا کرد جهت نظارت و پشتیبانی علمی این حرکت به قم مهاجرت نمایند، موافقت و استقبال ایشان که همراه با انتقال میراث علمی ایشان به این بنیاد صورت گرفته است، سرمایه اصلی مرکز را در آغاز فعالیت خود تشکیل داد.

وی گفت: تحقیقات وسیع و بدیع ایشان، گستره های مختلفی مانند تاریخ، تفسیر، کلام، رجال، حدیث، فرق و مذاهب را در بر می گیرد که امروز محور فعالیتهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانش پژوهان و علاقه مندان به شخصیت علمی ایشان گردیده است.

حجت الاسلام حائری با اشاره به بخش های آموزش، پژوهش، فرهنگی و دفتر حفظ و آثار علامه جعفری تصریح کرد: بنیاد جعفری در راستای اهداف خود تاکنون اقدام به برگزاری ۶ دوره آموزشی پژوهشی کرده است، دانش پژوه پس از گذراندن دوره آموزش در طول سه سال، موفق به دریافت دانش نامه می شود و به دوره پژوهش راه می یابد.

وی با اشاره به مهم ترین موضوعاتی که در این دوره آموزش ارائه می شود، افزود: «تاریخ کلام شیعه، تاریخ تحلیلی صدر اسلام و نقش ائمه(علیهم السلام) در إحیاء دین (تحقیقات مرحوم آیت الله جعفری (ره))»، « امامت تبیینی (نگاه درون شیعی به موضوع و مسائل امامت)»، «معارف قرآنی (تحقیقات و مناظرات مرحوم محمدرضا فریدونی)»، «نقد قرآنی شبهات وهابیت ایرانی همچون قلمداران و برقعی و … (تحقیقات مرحوم استاد محمدرضا فریدونی)» از جمله این موضوعات می باشند.

مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری اظهار داشت: سیاست بنیاد در بخش آموزش، اهتمام به آموزش پژوهش گرا و نیز اهتمام به شناسایی نخبگان و زمینه سازی پرورش محققان، مدرسان و مربیان مهذب است.

وی با اشاره به بخش پژوهش این موسسه ادامه داد: این بخش شامل دو مرحله می باشد که عبارتند از ؛ دوره کارورزی پژوهش که در قالب کارگاههای پژوهشی و تحقیقات فردی زیر نظر اساتید راهنما انجام می گیرد ودیگری حمایت از فعالیت های پژوهشی است که در قالب گروههای علمی صورت می گیرد، هدف از برگزاری این دوره ها افزایش توان تحلیل، تحقیق و آماده سازی مطالب و شکوفایی استعداد دانش پژوهان است.

حجت الاسلام حائری ابراز داشت: در بخش فرهنگی واحدهایی همچون سایت، واحد دانش آموختگان و واحد چاپ و نشر آثار علمی می باشد.

وی با اشاره به دفتر تدوین و نشر آثار مرحوم علامه جعفری(ره) و کتابخانه ۳۰ هزار جلدی ایشان که به بنیاد اهدا شده است، گفت: این بخش به منظور تنظیم آثار مکتوب و تدوین مباحث گفتاری و نوشتاری مرحوم آیت الله جعفری(ره) شکل گرفته است که تا کنون بخش عمده ای از این آثار پیاده سازی و ۱۰ کتاب از تألیفات ایشان به چاپ رسیده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری در پایان خاطرنشان کرد: علاقه مندان برای ثبت نام تا تاریخ ۱۵ تیرماه فرصت دارند که در روز های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ به نشانی قم، بلوار امین، کوچه ۱۱، پلاک ۵ مراجعه و یا با شماره های ۳۲۹۱۷۶۱۰-۰۲۵ – ۰۹۱۹۲۵۱۲۳۸۲ تماس بگیرند.

به گزارش فارس، آزمون در روز ۱۶ تیرماه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام /
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «فراخوان هفتمین دوره آموزشی بنیاد فرهنگ جعفری اعلام شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.