هشدار <a href="/fa/dashboard/ class="text info">آلمان</a> درباره تبعات فروپاشی <a href="/fa/dashboard/ موشکی ۱۹۸۷" class="text info">پیمان موشکی ۱۹۸۷</a>



به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پیتر آلتمایر، وزیر اقتصاد و انرژی آلمان احتمال وقوع رقابت تسلیحاتی جدید، در صورت فروپاشی پیمان منع موشک های هسته ای میان برد میان روسیه و آمریکا را غیرمحتمل ندانست.

وزیر اقتصاد و انرژی آلمان در گفتگو با یک روزنامه چاپ این کشور ابراز امیدواری کرد آمریکا و روسیه در نهایت بتوانند به توافق در خصوص این پیمان برسند. آلتمایر گفت: با این حال اشتباه خواهد بود که احتمال رقابت تسلیحاتی را از ابتدا رد کنیم. هر چند این همان چیزی خواهد بود که موضع مذاکراتی ما را تضعیف خواهد کرد.

به گفته آلتمایر اگر آمریکایی ها و اروپایی ها عزم و توانایی خود را برای عمل در این زمینه نشان دهند تنها در آن صورت است که مسکو نگرانی های غرب را مدنظر قرار می دهد. بنا به گفته این مقام آلمانی اگر دو طرف در نهایت به دنبال خلع سلاح واقعی باشند، نباید هیچ گزینه ای را از پیش، رد کنند.

اوایل این هفته سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو تمامی ابزار های فنی و نظامی را برای واکنش به تهدیدات مربوط به خروج آمریکا از پیمان منع موشک های هسته ای میان برد در اختیار دارد. مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، هفته گذشته با اعلام تعلیق تعهد واشنگتن به پیمان منع موشک های میانبرد هسته ای به مدت شش ماه، گفت: در صورتیکه تعهد روسیه به پیمان موشکی ۱۹۸۷ محقق نشود، واشنگتن به تعهدات خود در رابطه با این پیمان عمل نخواهد کرد و بطور کامل از آن خارج می شود. به دنبال آن ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در اقدامی متقابل اعلام کرد مسکو تعهدات خود را تحت این پیمان به حالت تعلیق درمی آورد.

پیمان منع موشک های هسته ای میانبرد در سال ۱۹۸۷ میان آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی منعقد شد و یکی از اقدامات اساسی در جهت تنش زدایی دوران جنگ سرد بود. این پیمان در ۸ دسامبر آن سال در واشنگتن به امضای رونالد ریگان، رئیس جمهور وقت آمریکا و میخائیل گورباچف، رئیس حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی رسید.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «هشدار آلمان درباره تبعات فروپاشی پیمان موشکی ۱۹۸۷» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.