ترخیص <span class="text danger">نخستین</span محموله وارداتی از بازارچه مرزی <a href="/fa/dashboard/ سردشت" class="text info">کیله سردشت</a>



به گزارش خبرنگار مهر، اقصی نخشی پور صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در راستای اجرای طرح ساماندهی معابر کولبری مصوبه سال ۹۷ هیئت وزیران و با ادغام بازارچه « قاسم رش » در بازارچه کیله، واردات از این بازارچه با ارائه کارت های کولبری مرزنشینان باید انجام می گرفت، افزود: کلیه سامانه ها و زیرساخت ها در گمرک کیله راه اندازی شده تا از ظرفیت واردات کولبری استفاده شود.

وی ادامه داد: تجار و بازرگانان با بهره گیری از تخفیف های لحاظ شده برای مرزنشینان می توانستند اقدام به واردات ۱۰۰ قلم کالای مجاز مصوب شده کنند اما موانع سیستمی و قانونی بر سرراه آن به وجود آمد و به صورت عملی واردات انجام نمی گرفت.

فرماندار سردشت خاطرنشان کرد: با تلاش و پیگیری های انجام شده تمامی موانع قانونی و سیستمی واردات کولبری از این بازارچه رفع و واردات عملا از این گمرک صورت گرفت.

نخشی پور خاطرنشان کرد: نخستین محموله وارد شده در این بازارچه با تناژ ۴۰ هزار و ۵۶۰ تن به ارزش ۲۰۰ هزار دلار و معادل ۴۶ میلیارد ریال بوده که ترخیص شد.

فرماندار سردشت تاکید کرد: اگر مجوز واردات قطعی و واردات پیله وری داده شود باید چارت سازمانی گمرک بزرگ تر و افزایش یابد که این ظرفیت هم گمرک کیله سردشت دارد و می تواند انجام بگیرد.

وی با بیان اینکه بازارچه مرزی کیله یکی از بازارچه های مهم و فعال اقتصادی استان آذربایجان غربی به شمار می رود، گفت: گمرک بازارچه مرزی کیله سردشت از سال ۱۳۸۲ برای تسریع در صادرات کالا و تولیدات داخلی کشور آغاز به کار کرد، این گمرک در ۲۰ کیلومتری شهر «قلعه دیزه» در شمال عراق قرار دارد.

مرز کیله سردشت در سال ۱۳۹۸ به عنوان یکی از مرزهای رسمی کشور در هیأت دولت به تصویب رسید.

شهرستان مرزی سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی و در امتداد مرزهای ایران با شمال عراق قرار گرفته است؛ این شهرستان مرزی دارای ۲ بازارچه مصوب «کیله» و «اشکان» است.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ترخیص نخستین محموله وارداتی از بازارچه مرزی کیله سردشت» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.