زبان اشاره به برنامه های آموزشی شبکه آموزش اضافه می شود



رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: با پیگیری های انجام شده، بزودی زبان اشاره به برنامه های آموزشی شبکه آموزش صدا و سیما اضافه می شود.

به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در نشست مجازی با رؤسای ادارات آموزش و پرورش استثنایی استان ها با تأکید بر اینکه در این ایام هدف اصلی ما رصد لحظه ای و اعمال مدیریت صحیح است، اظهار کرد: به موازات فرصت هایی که صدا و سیما در اختیار آموزش و پرورش قرار داده است باید از ظرفیت فناوری اطلاعات و آموزش های مجازی نیز برای دانش آموزان با نیازهای ویژه استفاده کرد.

وی با بیان اینکه آموزش های منزل محور، استفاده از بستر موبایل و نرم افزارهای موبایلی و پایگاه آموزش مجازی از دیگر ظرفیت های آموزشی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه است، تصریح کرد: در شرایط حاضر معلمان، فراگیران و خانواده ها آمادگی بیشتری برای آموزش های مجازی دارند و باید از این موقعیت نهایت استفاده را برد.

حسینی با تأکید بر پایش و ارزیابی مدارس گفت: وضعیت سلامت، بهداشت، پیشگیری و وضعیت آموزشی مدارس و دانش آموزان باید مدام رصد و پایش شود و استان ها روزانه گزارشی از وضعیت مدارس به ستاد ارائه دهند.

وی در ادامه با تشریح اهداف ستاد مدیریت بحران و آموزش مجازی اظهار داشت: ایجاد فرصت های برابر آموزشی، پرورشی و توانبخشی مبتنی بر عدالت محوری، جلوگیری از وقفه در ارائه خدمات آموزشی، پرورشی، توانبخشی و مشاوره به دانش آموزان با نیازهای ویژه، بهره مندی از ظرفیت های فضای مجازی در شرایط خاص، تقویت و تعمیق یادگیری دانش آموزان از طریق استمرار فرایند آموزش، جلب مشارکت بیشتر اولیای دانش آموزان از طریق بستر آموزش الکترونیکی و آموزش های منزل محور و خانواده بنیان را از اهدف ستاد بحران و آموزش های مجازی سازمان آموزش و پرورش استثنایی است.

حسینی، جلوگیری از گسترش کرونا و آموزش های جایگزین برای دانش آموزان با نیازهای ویژه را دو هدف اصلی کار در این ایام دانست و ادامه داد: ویروس کرونا با تمام سختی هایی که برای جامعه ایجاد کرده است اما موجب گسترش بهداشت و سلامت، جلوگیری از تجمعات، ایجاد شبکه های شاد و رشد در آموزش و پرورش، تولید محتواهای آموزشی و استفاده از ظرفیت صدا و سیما در امر آموزش شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش، سومین بخش مدیریت بحران و آموزش مجازی را مشارکت محوری دانست و افزود: طرح های مشارکت از مدرسه تا ستاد، پارلمان مجازی معلمان، مجمع مشورتی اولیا، طرح جام و مجلس مجازی دانش آموزان نیز می تواند به گسترش آموزش های مجازی کمک کنند.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در زبان اشاره به برنامه های آموزشی شبکه آموزش اضافه می شود

گفتگو با هوش مصنوعی