عملیات وسیع محرومیتزدایی در البرز زیر پرچم تفکر جهادی+فیلم - تسنیم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، بسیج سازندگی به عنوان بازوی توانمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، طی این سال ها همواره در راستای محرومیت زدایی و آبادانی کشور، به ویژه مناطق کم برخوردار، نقش بسزایی ایفا کرده و در استان البرز نیز با بهره گیری از ظرفیت جوانان مؤمن و انقلابی در قالب گروه های جهادی، اقدامات مؤثری را در زمینه های مختلف عمرانی، فرهنگی، آموزشی و بهداشتی به انجام رسانده است.
گروه های جهادی استان البرز، متشکل از جوانان پرشور و ایثارگری هستند که با روحیه جهادی و بدون هیچ چشم داشتی، داوطلبانه در مناطق مختلف استان حضور پیدا می کنند و با اجرای پروژه های کوچک و بزرگ، گامی در جهت رفع مشکلات مردم و توسعه استان برمی دارند.
این فعالیت ها شامل ساخت و مرمت مسکن محرومان، احداث و بهسازی مدارس، کمک به کشاورزان در زمینه های مختلف، اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی در مناطق محروم و ارائه خدمات بهداشتی رایگان و … می شود. همکاری و همدلی این گروه ها با سایر نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی، موجب شده تا شاهد نتایج ملموسی در بهبود وضعیت زندگی مردم استان البرز باشیم.
به مناسبت ۱۷ اردیبهشت ماه و سالروز تاسیس سازمان بسیج سازندگی به فرمان حضرت امام خمینی (ره)، خبرنگار تسنیم از کرج گفت وگویی را با سرهنگ محمد فلاحتکار، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان البرز ترتیب داده که در ادامه می خوانیم.
.
تسنیم: سازمان بسیج سازندگی استان البرز چه اهداف کلی را دنبال و برای تحقق آنها تلاش می کند؟
با توجه به شعار سال ۱۴۰۴ مبنی بر «سرمایه گذاری برای تولید»، سازمان بسیج سازندگی استان البرز برنامه های ویژه ای را در دستور کار خود قرار داده است. قصد داریم امسال دو شهرستان طالقان و چهارباغ را به عنوان قطب های تولید معرفی کنیم.
طالقان با ظرفیت های ممتاز در تولید لبنیات و عسل به عنوان قطب این محصولات و چهارباغ با پتانسیل بالا در زمینه تولید گل و گیاه به عنوان قطب این حوزه معرفی می شوند. هدف از این اقدام، آگاهی بخشی به مردم این شهرستان ها در خصوص توانمندی ها و ظرفیت های موجود و بهره گیری از این ظرفیت ها در راستای توسعه و پیشرفت استان است.
استان البرز با دارا بودن موقعیت جاده ای ممتاز و قرار گرفتن در مسیر ارتباطی تهران به استان های غربی کشور، ظرفیت بسیار خوبی برای عرضه تولیدات روستایی دارد. بر همین اساس، طرح جامعی تدوین شده تا با قطب بندی تولیدات روستایی، امکان عرضه محصولات به صورت تعاونی در سطح کشور فراهم شود.
تولیدات مذکور در شهرستان های استان، با استفاده از این ظرفیت جاده ای به سراسر کشور عرضه خواهند شد. معرفی این دو شهرستان به عنوان قطب های تولید در سطح استان و کشور، یکی از برنامه های اصلی سازمان بسیج سازندگی استان البرز در سال جاری و در راستای تحقق شعار سال است و تسهیلات لازم در این راستا نیز ارائه خواهد شد.
علاوه بر این، سازمان بسیج سازندگی استان البرز در زمینه آموزش گروه های جهادی و ایجاد جریان جهادی فعال در استان نیز برنامه های مدونی دارد. با برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و عمومی، تلاش می شود تا نقش آفرینی گروه های جهادی و همکاران در زمینه های مختلف توسعه و آبادانی استان، به صورت هدفمند و مؤثر ارتقا یابد.
تسنیم: برنامه های این سازمان در هفته بسیج سازندگی چیست؟
هفته بسیج سازندگی از پانزدهم اردیبهشت ماه آغاز می شود و تا بیست و دوم ادامه دارد. ما در این مدت، شاهد کلنگ زنی و افتتاح پروژه های عمرانی متعددی در استان خواهیم بود. با تلاش گروه های جهادی و با همکاری اداره کل منابع طبیعی البرز، عملیات اجرایی احداث ۸ هزار و ۶۰۰ مترمکعب سیل بند و آب بند با استفاده از سازه های سنگ و ملات و خاکی آغاز می شود.
هدف ما این است که تا پایان شهریور ماه، این حجم از پروژه ها در سطح استان و در شهرستان های طالقان، اشتهارد، کرج و ساوجبلاغ به بهره برداری برسند و تقدیم مردم شوند. در حوزه کشاورزی نیز برنامه های مهمی در دست اقدام است؛ طرح انتقال آب کشاورزی در ۱۳ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیارد ریال آغاز می شود و هدف گذاری ما اجرای پروژه هایی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در این بخش است.
همچنین، در راستای جلوگیری از هدررفت آب کشاورزی، برنامه های مؤثری ارائه شده که با حمایت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در سطح کشور، جهاد کشاورزی و همکاران ما در استان البرز اجرایی خواهد شد. در این راستا، بتن های پارچه ای به صورت رایگان در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت تا جوی های آب خاکی به کانال های بتنی تبدیل و از هدررفت آب جلوگیری شود.
فرآیند اجرای این طرح بدین صورت است که مردم از طریق جهاد کشاورزی شهرستان درخواست خود را ارائه می دهند و پس از معرفی به استان، این پروژه ها به سازمان بسیج سازندگی ارجاع و اجرا می شود. گروه های جهادی در اجرای همه این پروژه ها، همواره کنار مردم خواهند بود و با بهره گیری از توان و مشارکت خود مردم، نسبت به اجرای پروژه ها، از جمله بتنی کردن جوی های آب، اقدام خواهند کرد.
در راستای کمک به رفع ناترازی برق در کشور و حمایت از اقشار کم درآمد، با همکاری استانداری، معاونت اقتصادی و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری، دو هکتار زمین در اختیار سازمان بسیج سازندگی استان البرز قرار گرفته که در آن، نیروگاه خورشیدی برای ۲۰۰ نفر از خانواده های دهک های یک تا پنج جامعه احداث خواهد شد.
با بهره برداری از این نیروگاه، علاوه بر کمک یک مگاواتی به شبکه برق کشور، ماهیانه مبلغی از محل فروش برق تولیدی به این افراد پرداخت خواهد شد که این اقدام، اتفاق بسیار مثبتی در استان محسوب می شود. در هفته بسیج سازندگی همچنین شاهد افتتاح پروژه های محرومیت زدایی خواهیم بود که شامل افتتاح راه های روستایی و جاده هایی است که در سال گذشته آسفالت و بهسازی شده اند.
علاوه بر پل هایی که در این هفته به بهره برداری می رسند، ۱۴ باب منزل مسکونی برای محرومان استان نیز احداث شده که در این هفته تحویل آنها خواهد شد. ۱۵۹ گروه جهادی بسیج نیز در زمینه های پزشکی و غیرپزشکی به ارائه خدمات به مردم خواهند پرداخت. همچنین برنامه ریزی شده ۷۰ تیم دامپزشکی در زمینه واکسیناسیون دام و امور دامپروری نیز به مردم خدمت رسانی کنند.
پروژه های عمرانی انجام شده، مانند یادمان شهدای چهارباغ که قبلا مورد بازدید شما و سایر اهالی رسانه قرار گرفت، نمونه ای از کارهای تخصصی بسیج و گروه های جهادی آن است. تمامی پروژه های سازمان بسیج سازندگی، اعم از طرح های آبخیز تا جالیز و راه های روستایی، با نظارت مهندسان خبره و متخصص و با رعایت کامل اصول و قوانین نظام مهندسی انجام می شود.
دستگاه های مربوطه نیز ناظر بر این پروژه ها هستند و پس از اتمام، پروژه ها به این دستگاه ها تحویل داده می شوند. در بحث ساخت خانه های محرومان نیز، سازمان بسیج سازندگی در کنار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کمیته امداد امام خمینی (ره) فعالیت می کند و نظارت های لازم نیز توسط ناظران این نهادها صورت می گیرد.
تسنیم: بسیج سازندگی چگونه نیازهای مناطق مختلف استان را شناسایی و پروژه ها را بر اساس آن تعریف می کند؟
سازمان بسیج سازندگی استان البرز با رویکردی نوین و با بهره گیری از ظرفیت پایگاه های بسیج و گروه های جهادی در سطح محلات، تلاش می کند تا به صورت دقیق تر به نیازهای مردم پاسخ دهد. در هر محله، گروه های جهادی و بسیجیان مستقر در پایگاه ها، به طور مستمر نیازهای همان منطقه، محله و خیابان را شناسایی می کنند.
پس از شناسایی و احصای مشکلات، علاوه بر اقدامات و فعالیت های گروه های جهادی به منظور رفع این نیازها و مشکلات، از توان خود مردم آن محله و همچنین دستگاه های اجرایی مربوطه نیز استفاده می شود. در طرح جدید سازمان، نگاه تخصصی تری به این موضوع شده و در هر محله، یک گروه جهادی به عنوان «امین» ایفای نقش می کند.
این گروه جهادی به صورت متمرکز در جهت رفع موانع و مشکلات موجود در آن محله گام برمی دارد. شناخت توانمندی های گروه های جهادی از سوی دستگاه های اجرایی، دولتی و مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و در استان البرز، این شناخت در حال افزایش است؛ وجه تمایز گروه های جهادی با تیم های دیگر، انجام تخصصی و فنی پروژه ها با سرعت بالا و هزینه کم است.
نهادینه کردن جریان و تفکر جهادی در استان می تواند بسیاری از موانع پیش رو را برطرف کند؛ همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند، هیچ کاری به سرانجام نمی رسد مگر با تفکر و کار جهادی. این شعار و اعتقاد ماست و تاکنون نیز شاهد تحقق آن در استان بوده ایم.
با همراهی مردم و خیرین، بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان در قالب کمک های مؤمنانه و پروژه های مردمی توسط خود مردم هزینه شده و امیدواریم با تعمیق تفکر و نگاه جهادی، چالش های موجود نیز مرتفع شوند.
تسنیم: چه پیامی برای جوانان و افرادی که علاقه مند به مشارکت در فعالیت های سازندگی هستند، دارید؟
کار جهادی، سرشار از حس خوب و رضایت درونی است. لحظه ای که بر اثر تلاش هایمان شاهد شادمانی فردی هستیم، قلب ما نیز مملو از سرور می شود. برای تجربه این شادی های ناب و داشتن حال خوب، از جوانان استان دعوت می کنم تا با مراجعه به پایگاه های بسیج، در کنار گروه های جهادی قرار بگیرند و این لحظات ارزشمند را از نزدیک لمس کنند.
هدف غایی ما از ایجاد جریان و نگاه جهادی، زمینه سازی برای ظهور و آمادگی حکومت عدل گستر حضرت ولی عصر (عج) است. در سازمان بسیج سازندگی استان البرز، ما همواره قدردان زحمات بی شائبه جوانان فداکار هستیم و تمام توان خود را برای حمایت و پشتیبانی از فعالیت های پر خیر و برکت آنان به کار خواهیم بست.
این جوانان، نه تنها سرمایه های ارزشمند انقلاب اسلامی هستند، بلکه نیروی محرکه اصلی در مسیر پیشرفت و آبادانی کشور به شمار می روند. شور و نشاط جوانی، همراه با ایمان و اراده پولادین آنها، گره گشای بسیاری از مشکلات و چالش های پیش روی ماست.
نقش بی بدیل آنان در پیشبرد اهداف سازندگی و خدمت رسانی به مردم، حقیقتا ستودنی است زیرا آنها با روحیه جهادی و ایثارگرانه خود، نشان داده اند که می توان با کمترین امکانات، بزرگترین اقدامات را رقم زد و امید را در دل محرومان زنده کرد.
بیایید قدردان این سرمایه های گرانبها باشیم و با فراهم کردن بسترهای مناسب و حمایت همه جانبه، زمینه را برای نقش آفرینی هرچه بیشتر آنان فراهم کنیم. یقین داشته باشیم هر گامی که در راستای توانمندسازی و پشتیبانی از این جوانان برداریم، نه تنها به آبادانی استان و کشورمان کمک می کند، بلکه در مسیر تحقق آرمان های والای انقلاب اسلامی نیز مؤثر خواهد بود.
پس، با همدلی و هم افزایی، دست در دست یکدیگر، این مسیر نورانی خدمت را با قوت و انگیزه مضاعف ادامه دهیم، چرا که آینده ای روشن در گرو تلاش و همت این جوانان است. همواره قدردان زحمات همه گروه های جهادی فعال و فداکار هستیم و تمام تلاش خود را برای حمایت و پشتیبانی از فعالیت های آنان به کار خواهیم بست.
تسنیم: و حرف آخر؟
لازم می دانم از مردم شریف، فهیم و بادرایت استان البرز صمیمانه تشکر کنم. این مردم همواره در لحظه های حساس در کنار انقلاب و دستاوردهای نظام ایستاده اند و ما به عینه دیده ایم که در سال های اخیر، در هر اتفاقی، همین مردم بودند که با حضور خود، وقایع نیکو را رقم زدند.
گروه های جهادی بسیج نیز کسی جز همین مردم نیستند؛ این گروه ها برآمده از دل مردم و در کنار مردم هستند، برای سازندگی آمده اند و می خواهند با همراهی مردم بسازند. لذا، بار دیگر از یکایک مردم قدرشناس استان تشکر می کنم.
همچنین، از خیرین گرانقدر که همواره یاری رسان ما بوده اند، سپاسگزارم و دست نیاز به سوی آنها و عموم مردم گشاده ایم تا با کمک هایشان، بتوانیم خدمات بیشتری به محرومان و نقاط نیازمند ارائه دهیم و گامی مؤثر برای نظام، انقلاب و مردم عزیزمان برداریم.
از مسئولان استان نیز استدعا دارم با نگاه و تفکر جهادی، همان گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرموده اند، پای کار بیایند و همدلی موجود در استان را بیش از پیش تقویت کنند. این همدلی زمینه ساز بهره گیری هرچه بیشتر از ظرفیت گروه های جهادی، بسیج و همکاران ما در سپاه و بسیج خواهد شند تا بتوانیم به مردم نجیب و شایسته استان البرز خدمت کنیم؛ مردمی که حقیقتا لایق بهترین ها هستند.
گفت وگو: صدیقه صباغیان
انتهای پیام/
گروه های جهادی استان البرز، متشکل از جوانان پرشور و ایثارگری هستند که با روحیه جهادی و بدون هیچ چشم داشتی، داوطلبانه در مناطق مختلف استان حضور پیدا می کنند و با اجرای پروژه های کوچک و بزرگ، گامی در جهت رفع مشکلات مردم و توسعه استان برمی دارند.
این فعالیت ها شامل ساخت و مرمت مسکن محرومان، احداث و بهسازی مدارس، کمک به کشاورزان در زمینه های مختلف، اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی در مناطق محروم و ارائه خدمات بهداشتی رایگان و … می شود. همکاری و همدلی این گروه ها با سایر نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی، موجب شده تا شاهد نتایج ملموسی در بهبود وضعیت زندگی مردم استان البرز باشیم.
به مناسبت ۱۷ اردیبهشت ماه و سالروز تاسیس سازمان بسیج سازندگی به فرمان حضرت امام خمینی (ره)، خبرنگار تسنیم از کرج گفت وگویی را با سرهنگ محمد فلاحتکار، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان البرز ترتیب داده که در ادامه می خوانیم.
.
تسنیم: سازمان بسیج سازندگی استان البرز چه اهداف کلی را دنبال و برای تحقق آنها تلاش می کند؟
با توجه به شعار سال ۱۴۰۴ مبنی بر «سرمایه گذاری برای تولید»، سازمان بسیج سازندگی استان البرز برنامه های ویژه ای را در دستور کار خود قرار داده است. قصد داریم امسال دو شهرستان طالقان و چهارباغ را به عنوان قطب های تولید معرفی کنیم.
طالقان با ظرفیت های ممتاز در تولید لبنیات و عسل به عنوان قطب این محصولات و چهارباغ با پتانسیل بالا در زمینه تولید گل و گیاه به عنوان قطب این حوزه معرفی می شوند. هدف از این اقدام، آگاهی بخشی به مردم این شهرستان ها در خصوص توانمندی ها و ظرفیت های موجود و بهره گیری از این ظرفیت ها در راستای توسعه و پیشرفت استان است.
استان البرز با دارا بودن موقعیت جاده ای ممتاز و قرار گرفتن در مسیر ارتباطی تهران به استان های غربی کشور، ظرفیت بسیار خوبی برای عرضه تولیدات روستایی دارد. بر همین اساس، طرح جامعی تدوین شده تا با قطب بندی تولیدات روستایی، امکان عرضه محصولات به صورت تعاونی در سطح کشور فراهم شود.
تولیدات مذکور در شهرستان های استان، با استفاده از این ظرفیت جاده ای به سراسر کشور عرضه خواهند شد. معرفی این دو شهرستان به عنوان قطب های تولید در سطح استان و کشور، یکی از برنامه های اصلی سازمان بسیج سازندگی استان البرز در سال جاری و در راستای تحقق شعار سال است و تسهیلات لازم در این راستا نیز ارائه خواهد شد.
علاوه بر این، سازمان بسیج سازندگی استان البرز در زمینه آموزش گروه های جهادی و ایجاد جریان جهادی فعال در استان نیز برنامه های مدونی دارد. با برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و عمومی، تلاش می شود تا نقش آفرینی گروه های جهادی و همکاران در زمینه های مختلف توسعه و آبادانی استان، به صورت هدفمند و مؤثر ارتقا یابد.
تسنیم: برنامه های این سازمان در هفته بسیج سازندگی چیست؟
هفته بسیج سازندگی از پانزدهم اردیبهشت ماه آغاز می شود و تا بیست و دوم ادامه دارد. ما در این مدت، شاهد کلنگ زنی و افتتاح پروژه های عمرانی متعددی در استان خواهیم بود. با تلاش گروه های جهادی و با همکاری اداره کل منابع طبیعی البرز، عملیات اجرایی احداث ۸ هزار و ۶۰۰ مترمکعب سیل بند و آب بند با استفاده از سازه های سنگ و ملات و خاکی آغاز می شود.
هدف ما این است که تا پایان شهریور ماه، این حجم از پروژه ها در سطح استان و در شهرستان های طالقان، اشتهارد، کرج و ساوجبلاغ به بهره برداری برسند و تقدیم مردم شوند. در حوزه کشاورزی نیز برنامه های مهمی در دست اقدام است؛ طرح انتقال آب کشاورزی در ۱۳ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیارد ریال آغاز می شود و هدف گذاری ما اجرای پروژه هایی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در این بخش است.
همچنین، در راستای جلوگیری از هدررفت آب کشاورزی، برنامه های مؤثری ارائه شده که با حمایت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در سطح کشور، جهاد کشاورزی و همکاران ما در استان البرز اجرایی خواهد شد. در این راستا، بتن های پارچه ای به صورت رایگان در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت تا جوی های آب خاکی به کانال های بتنی تبدیل و از هدررفت آب جلوگیری شود.
فرآیند اجرای این طرح بدین صورت است که مردم از طریق جهاد کشاورزی شهرستان درخواست خود را ارائه می دهند و پس از معرفی به استان، این پروژه ها به سازمان بسیج سازندگی ارجاع و اجرا می شود. گروه های جهادی در اجرای همه این پروژه ها، همواره کنار مردم خواهند بود و با بهره گیری از توان و مشارکت خود مردم، نسبت به اجرای پروژه ها، از جمله بتنی کردن جوی های آب، اقدام خواهند کرد.
در راستای کمک به رفع ناترازی برق در کشور و حمایت از اقشار کم درآمد، با همکاری استانداری، معاونت اقتصادی و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری، دو هکتار زمین در اختیار سازمان بسیج سازندگی استان البرز قرار گرفته که در آن، نیروگاه خورشیدی برای ۲۰۰ نفر از خانواده های دهک های یک تا پنج جامعه احداث خواهد شد.
با بهره برداری از این نیروگاه، علاوه بر کمک یک مگاواتی به شبکه برق کشور، ماهیانه مبلغی از محل فروش برق تولیدی به این افراد پرداخت خواهد شد که این اقدام، اتفاق بسیار مثبتی در استان محسوب می شود. در هفته بسیج سازندگی همچنین شاهد افتتاح پروژه های محرومیت زدایی خواهیم بود که شامل افتتاح راه های روستایی و جاده هایی است که در سال گذشته آسفالت و بهسازی شده اند.
علاوه بر پل هایی که در این هفته به بهره برداری می رسند، ۱۴ باب منزل مسکونی برای محرومان استان نیز احداث شده که در این هفته تحویل آنها خواهد شد. ۱۵۹ گروه جهادی بسیج نیز در زمینه های پزشکی و غیرپزشکی به ارائه خدمات به مردم خواهند پرداخت. همچنین برنامه ریزی شده ۷۰ تیم دامپزشکی در زمینه واکسیناسیون دام و امور دامپروری نیز به مردم خدمت رسانی کنند.
پروژه های عمرانی انجام شده، مانند یادمان شهدای چهارباغ که قبلا مورد بازدید شما و سایر اهالی رسانه قرار گرفت، نمونه ای از کارهای تخصصی بسیج و گروه های جهادی آن است. تمامی پروژه های سازمان بسیج سازندگی، اعم از طرح های آبخیز تا جالیز و راه های روستایی، با نظارت مهندسان خبره و متخصص و با رعایت کامل اصول و قوانین نظام مهندسی انجام می شود.
دستگاه های مربوطه نیز ناظر بر این پروژه ها هستند و پس از اتمام، پروژه ها به این دستگاه ها تحویل داده می شوند. در بحث ساخت خانه های محرومان نیز، سازمان بسیج سازندگی در کنار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کمیته امداد امام خمینی (ره) فعالیت می کند و نظارت های لازم نیز توسط ناظران این نهادها صورت می گیرد.
تسنیم: بسیج سازندگی چگونه نیازهای مناطق مختلف استان را شناسایی و پروژه ها را بر اساس آن تعریف می کند؟
سازمان بسیج سازندگی استان البرز با رویکردی نوین و با بهره گیری از ظرفیت پایگاه های بسیج و گروه های جهادی در سطح محلات، تلاش می کند تا به صورت دقیق تر به نیازهای مردم پاسخ دهد. در هر محله، گروه های جهادی و بسیجیان مستقر در پایگاه ها، به طور مستمر نیازهای همان منطقه، محله و خیابان را شناسایی می کنند.
پس از شناسایی و احصای مشکلات، علاوه بر اقدامات و فعالیت های گروه های جهادی به منظور رفع این نیازها و مشکلات، از توان خود مردم آن محله و همچنین دستگاه های اجرایی مربوطه نیز استفاده می شود. در طرح جدید سازمان، نگاه تخصصی تری به این موضوع شده و در هر محله، یک گروه جهادی به عنوان «امین» ایفای نقش می کند.
این گروه جهادی به صورت متمرکز در جهت رفع موانع و مشکلات موجود در آن محله گام برمی دارد. شناخت توانمندی های گروه های جهادی از سوی دستگاه های اجرایی، دولتی و مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و در استان البرز، این شناخت در حال افزایش است؛ وجه تمایز گروه های جهادی با تیم های دیگر، انجام تخصصی و فنی پروژه ها با سرعت بالا و هزینه کم است.
نهادینه کردن جریان و تفکر جهادی در استان می تواند بسیاری از موانع پیش رو را برطرف کند؛ همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند، هیچ کاری به سرانجام نمی رسد مگر با تفکر و کار جهادی. این شعار و اعتقاد ماست و تاکنون نیز شاهد تحقق آن در استان بوده ایم.
با همراهی مردم و خیرین، بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان در قالب کمک های مؤمنانه و پروژه های مردمی توسط خود مردم هزینه شده و امیدواریم با تعمیق تفکر و نگاه جهادی، چالش های موجود نیز مرتفع شوند.
تسنیم: چه پیامی برای جوانان و افرادی که علاقه مند به مشارکت در فعالیت های سازندگی هستند، دارید؟
کار جهادی، سرشار از حس خوب و رضایت درونی است. لحظه ای که بر اثر تلاش هایمان شاهد شادمانی فردی هستیم، قلب ما نیز مملو از سرور می شود. برای تجربه این شادی های ناب و داشتن حال خوب، از جوانان استان دعوت می کنم تا با مراجعه به پایگاه های بسیج، در کنار گروه های جهادی قرار بگیرند و این لحظات ارزشمند را از نزدیک لمس کنند.
هدف غایی ما از ایجاد جریان و نگاه جهادی، زمینه سازی برای ظهور و آمادگی حکومت عدل گستر حضرت ولی عصر (عج) است. در سازمان بسیج سازندگی استان البرز، ما همواره قدردان زحمات بی شائبه جوانان فداکار هستیم و تمام توان خود را برای حمایت و پشتیبانی از فعالیت های پر خیر و برکت آنان به کار خواهیم بست.
این جوانان، نه تنها سرمایه های ارزشمند انقلاب اسلامی هستند، بلکه نیروی محرکه اصلی در مسیر پیشرفت و آبادانی کشور به شمار می روند. شور و نشاط جوانی، همراه با ایمان و اراده پولادین آنها، گره گشای بسیاری از مشکلات و چالش های پیش روی ماست.
نقش بی بدیل آنان در پیشبرد اهداف سازندگی و خدمت رسانی به مردم، حقیقتا ستودنی است زیرا آنها با روحیه جهادی و ایثارگرانه خود، نشان داده اند که می توان با کمترین امکانات، بزرگترین اقدامات را رقم زد و امید را در دل محرومان زنده کرد.
بیایید قدردان این سرمایه های گرانبها باشیم و با فراهم کردن بسترهای مناسب و حمایت همه جانبه، زمینه را برای نقش آفرینی هرچه بیشتر آنان فراهم کنیم. یقین داشته باشیم هر گامی که در راستای توانمندسازی و پشتیبانی از این جوانان برداریم، نه تنها به آبادانی استان و کشورمان کمک می کند، بلکه در مسیر تحقق آرمان های والای انقلاب اسلامی نیز مؤثر خواهد بود.
پس، با همدلی و هم افزایی، دست در دست یکدیگر، این مسیر نورانی خدمت را با قوت و انگیزه مضاعف ادامه دهیم، چرا که آینده ای روشن در گرو تلاش و همت این جوانان است. همواره قدردان زحمات همه گروه های جهادی فعال و فداکار هستیم و تمام تلاش خود را برای حمایت و پشتیبانی از فعالیت های آنان به کار خواهیم بست.
تسنیم: و حرف آخر؟
لازم می دانم از مردم شریف، فهیم و بادرایت استان البرز صمیمانه تشکر کنم. این مردم همواره در لحظه های حساس در کنار انقلاب و دستاوردهای نظام ایستاده اند و ما به عینه دیده ایم که در سال های اخیر، در هر اتفاقی، همین مردم بودند که با حضور خود، وقایع نیکو را رقم زدند.
گروه های جهادی بسیج نیز کسی جز همین مردم نیستند؛ این گروه ها برآمده از دل مردم و در کنار مردم هستند، برای سازندگی آمده اند و می خواهند با همراهی مردم بسازند. لذا، بار دیگر از یکایک مردم قدرشناس استان تشکر می کنم.
همچنین، از خیرین گرانقدر که همواره یاری رسان ما بوده اند، سپاسگزارم و دست نیاز به سوی آنها و عموم مردم گشاده ایم تا با کمک هایشان، بتوانیم خدمات بیشتری به محرومان و نقاط نیازمند ارائه دهیم و گامی مؤثر برای نظام، انقلاب و مردم عزیزمان برداریم.
از مسئولان استان نیز استدعا دارم با نگاه و تفکر جهادی، همان گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرموده اند، پای کار بیایند و همدلی موجود در استان را بیش از پیش تقویت کنند. این همدلی زمینه ساز بهره گیری هرچه بیشتر از ظرفیت گروه های جهادی، بسیج و همکاران ما در سپاه و بسیج خواهد شند تا بتوانیم به مردم نجیب و شایسته استان البرز خدمت کنیم؛ مردمی که حقیقتا لایق بهترین ها هستند.
گفت وگو: صدیقه صباغیان
انتهای پیام/
پرسش و پاسخ در
عملیات وسیع محرومیتزدایی در البرز زیر پرچم تفکر جهادی+فیلم - تسنیم
گفتگو با هوش مصنوعی