تحلیل گفتمان «وحدت شیعه و سنی» از نگاه علمای اهل تسنن / نقش علمای شیعه و اهل سنت در تحکیم وحدت جامعه + فیلم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اتحاد به معنای یکی شدن، در اصل از ریشه «وحد» به مفهوم یکتایی و یگانگی است. قرآن به مسئله اتحاد از دیدگاه اجتماعی آن نگریسته و بر اهمیت اتحاد میان جهانیان، ادیان، مسلمانان و نهاد خانواده تأکید کرده و برای برقراری یگانگی و نیز حفظ آن، راهکارهای گوناگونی را پیش بینی کرده که بخشی از آن، پیشگیری از تفرقه، توجه به نقاط مشترک، تقویت وحدت و یکدلی و چنگ زدن به ریسمان الهی است.

خداوند در قرآن در دعوت به اتحاد، با آیه «واعتصموا بحبل الله جمیعا ولا تفرقوا»؛ تمام مؤمنان را به چنگ زدن به ریسمان الهی و پرهیز از تفرقه فراخوانده است و بازگشت به سنت پیامبر(ص) و اهل بیت(ع)، امر به معروف و نهی از منکر، حفظ حقوق یکدیگر، اصلاح روابط فی مابین و اطاعت محض از اولی الامر و رهبر معظم انقلاب اسلامی از جمله راهکارهای تحقق این امر و ایجاد وحدت در جامعه اسلامی است.

شکوه وحدت و اتحاد در استان کردستان؛ دیار قومیت ها و فرهنگ ها در حالی زبانزد عام و خاص بوده که نه تنها جلوه هایی از اخوت و برادری را به دنیا و دشمنان اسلام نشان داده، بلکه پی بردن به تفاوت های مذهبی مردمان این دیار را نیز کاری بس دشوار کرده است به طوری که زندگی مسالمت آمیز و صمیمی، ازدواج، نام گذاری فرزندان به نام های اهل بیت(ع) توسط برادران شیعه و سنی استان از سال های بسیار دور، گواهی راستین بر این ادعاست.

کردستان زبانزد وحدت در تمام کشور بوده و مبنای این وحدت همراهی مردم و علمای شیعه و سنی در استان است که در ادامه دیدگاه آنان را در گفت وگوی ویدئویی با خبرنگاران تسنیم در سنندج می بینیم:

انتهای پیام/۴۸۱/ ع

پرسش و پاسخ در تحلیل گفتمان «وحدت شیعه و سنی» از نگاه علمای اهل تسنن / نقش علمای شیعه و اهل سنت در تحکیم وحدت جامعه + فیلم

گفتگو با هوش مصنوعی