ورود ۲ هزار و ۱۱۵ پرونده قاچاق کالا به تعزیرات حکومتی بروجرد



به گزارش خبرنگار مهر، صادق جوانمرد شامگاه دوشنبه در ستاد تنظیم بازار شهرستان در فرمانداری بروجرد اظهار داشت: با توجه به جمعیت بروجرد و وجود مشکلات متعدد در حوزه بازار باید ۳ قاضی و رئیس شعبه در شهرستان به امور رسیدگی کنند که در حال حاضر تنها رئیس اداره تعزیرات حکومتی به تنهایی همه مشکلات را رفع می کند.

وی تصریح کرد: با توجه به عدم امکانات در حال حاضر به مردم خدمات رسانی داریم که ممکن است مورد مطلوب آنها هم نباشد.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی بروجرد ادامه داد: در گذشته تعداد ورودی ماهیانه پرونده ها پایین بود اما امروز ۷۰ الی ۸۰ پرونده قاچاق به اداره تعزیرات حکومتی بروجرد ارجاع داده می شود که به طور قطع رسیدگی به این تعداد زمانبر است.

جوانمرد گفت: یکسری عدم نظارت ها در سطح بازار و اصناف شهرستان بروجرد وجود دارد که عمده ترین و ریشه کل تخلفات گرانفروشی و عدم درج قیمت بر روی اجناس و کالاها است.

وی تاکید کرد: در حوزه لوازم التحریر و پوشاک سود کسب شده باید ۱۵ درصد باشد که در حال حاضر طبق بازرسی های به عمل آمده در سطح بازار این سود ۳۵ درصد بوده که طبق قانون گرانفروشی می شود.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی بروجرد با بیان اینکه اگر دستگاه های نظارتی تعامل بیشتری با هم داشته باشند شاهد تخلفات کمتری خواهیم بود، ادامه داد: هدف از نظارت ها اصلاح افراد خاطی و مجرمین و جلوگیری از تضییع حق مصرف کننده است.

جوانمرد تصریح کرد: طی ۹ ماهه نخست امسال ۲ هزار و ۱۱۵ پرونده قاچاق تشکیل شده که بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان ارزش آن بوده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد پرونده، ۲ هزار و ۱۰۰ پرونده ثبت شده است، افزود: به طور متوسط ماهیانه ۲۳۵ پرونده وارد اداره تعزیرات حکومتی بروجرد می شود که البته عدم ارائه فاکتور خرید عمده ترین تخلف این پرونده ها است که اغلب فروشندگان آن را رعایت نمی کنند و مجبور به پرداخت جریمه نقدی می شوند.

پرسش و پاسخ در ورود ۲ هزار و ۱۱۵ پرونده قاچاق کالا به تعزیرات حکومتی بروجرد

گفتگو با هوش مصنوعی