تحولات اوکراین| ارسال سینگال مشخص «ائتلاف دواطلبان» به روسیه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه شب گذشته در گفتگو با کی یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، فاش کرد که کشورهای عضو به اصطلاح «ائتلاف داوطلبان» قصد دارند در آسمان و دریاها در خاک اوکراین گشت زنی کنند.
ماکرون گفت: «اقدامات ما دقیقا سازماندهی ائتلافی از ۳۰ کشور شریک به منظور گشت زنی در آسمان و دریا و در واقع کنترل حریم هوایی و دریایی اوکراین است.»
به عقیده او، چنین اقداماتی می تواند «سیگنال استراتژیک» به روسیه ارسال کند.
رئیس جمهور فرانسه همچنین آمادگی کشورش برای اعزام حداقل ۵۰ هزار سرباز به اوکراین را اعلام کرد. ماکرون تاکید کرد که نظامیان سایر کشورهای اروپایی نیز می توانند به این گروه بپیوندند. به گفته وی، چنین نیروهایی احتمالا می توانند تحت کنترل ائتلاف نظامی ناتو به اوکراین منتقل شده و عمل کنند.
در این رابطه، جان هیلی، وزیر دفاع انگلیس هم امکان اعزام نیروی نظامی به اوکراین را رد نکرد. به گفته وی، لندن آماده است تا این کار را برای کمک به برقراری آتش بس بین مسکو و کی یف انجام دهد.
در ادامه می توانید تحولات مربوط به هزار و دویست و سی و چهارمین (۱۲۳۴) روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:
******
نابودی ۱۵۵ پهپاد اوکراینی در آسمان مناطق مختلف روسیه در طول شب
دفتر مطبوعاتی وزارت دفاع روسیه صبح امروز، جمعه، گزارش داد که در طول شب گذشته، سامانه های پدافند هوایی این کشور موفق شدند ۱۵۵ پهپاد مهاجم اوکراینی را بر فراز مناطق مختلف روسیه سرنگون کنند.
در گزارش این وزارتخانه آمده است: «طی شب گذشته، از ساعت ۲۳:۰۰ به وقت مسکو در ۱۰ جولای تا ۷:۰۰ در تاریخ ۱۱ جولای، سامانه های پدافند هوایی در حال انجام وظیفه روسیه، ۱۵۵ پهپاد از نوع هواپیما متعلق به ارتش اوکراین را رهگیری و منهدم کردند.»
طبق این اطلاعات، بدین ترتیب، ۵۳ پهپاد در آسمان منطقه کورسک، ۱۹ پهپاد بر فراز منطقه بریانسک، ۱۵ پهپاد بر فراز منطقه اسمولنسکی، ۱۴ پهپاد در آسمان منطقه بلگورود و ۱۳ پهپاد بر فراز منطقه تولا سرنگون شدند. یازده پهپاد نیز بر فراز مناطق مسکو و اورلوفسکی منهدم شدند. هفت پهپاد در آسمان جمهوری کریمه سرنگون شد، چهار پهپاد بر فراز منطقه لیپتسکی و آبهای دریای سیاه و دو پهپاد نیز در آسمان مناطق راستوف و کالوژسکی سرنگون شدند.
روز پنجشنبه نیز گزارش شده بود که سامانه های پدافند هوایی روسیه ۲۶ پهپاد نیروهای مسلح اوکراین را بر فراز مناطق کورسک، بریانسک، بلگورود، مسکو و کالوژسکی روسیه منهدم کردند.
اوکراین مجبور به تخلیه ۳۲۵ منطقه مسکونی در استان خارکف شد
مقامات نظامی استان خارکف اوکراین در حال تخلیه ساکنان ۳۲۵ ناحیه مسکونی در این منطقه هستند. این خبر روز پنجشنبه توسط اولیگ سینگوبوف، رئیس اداره نظامی منطقه ای، در یک برنامه تلویزیونی تمام اوکراینی اعلام شد.
سینگوبوف گفت: «۳۲۵ منطقه مسکونی در استان خارکف در وضعیت تخلیه اجرای قرار دارند. برخی از آنها عملا خالی از سکنه هستند و ما همه افراد را تخلیه کرده ایم.»
به گفته وی، مقامات توجه ویژه ای به امنیت کودکان دارند. علاوه بر این، او تأکید کرد که تخلیه اجباری از روستای شوچن کیوسکا در حال انجام است.
در اواخر ماه ژوئن نیز گزارش شده بود که مقامات نظامی استان سومی اوکراین، حدود ۵۸ هزار نفر از ساکنان مناطق مسکونی در نزدیکی خط تماس جبهه نبرد با روسیه را تخلیه کرده اند. مشخص شده بود که تخلیه در ۲۱۳ منطقه مسکونی به اجرا گذاشته شده بود.
گاردین: اقدامات موفق ارتش روسیه بر نشست رم درباره اوکراین سایه افکنده است
روزنامه انگلیسی «گاردین» در تحلیلی نوشته است که اقدامات موفقیت آمیز ارتش روسیه و ترس از تجزیه اوکراین در نتیجه اجرای طرح آتش بس، بر نشست رهبران اروپایی در خصوص اوکراین که در پایتخت ایتالیا برگزار شد، سایه افکنده است.
این روزنامه افزود: طرح صلح دولت دونالد ترامپ، در صورت اجرا، احتمالا کی یف را مجبور به دادن امتیازات ارضی به روسیه خواهد کرد که به عدم قطعیت در خصوص مسائل پیرامون اوکراین می افزاید.
سفارت روسیه در ایتالیا پیش از این در مورد زیان بار بودن ادامه حمایت کشورهای اروپایی از کی یف هشدار داده و کنفرانس مربوط به بازسازی اوکراین که در رم در حال برگزاری است، را اقدامی فریبکارانه و بی نتیجه ارزیابی کرد.
فون در لاین از ایجاد صندوقی برای بازسازی اوکراین خبر داد
اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی در رم، از ایجاد یک صندوق اروپایی به منظور کمک به بازسازی اوکراین خبر داد.
رئیس کمیسیون اروپا یادآور شد که اروپا همچنان بزرگترین اهداکننده به کی یف است. به گفته او، اتحادیه اروپا تقریبا ۱۶۵ میلیارد یورو به طرف اوکراینی کمک مالی کرده و در سال جاری نیز قصد دارد ۸۴ درصد از تأمین مالی خارجی را پوشش دهد.
فون در لاین تأکید کرد: «من آماده ام تا ایجاد یک صندوق اروپایی برای بازسازی اوکراین را اعلام کنم. ضمانت هایی در این رابطه امروز در اینجا امضا شد. در مجموع حدود ۱۰ میلیارد یورو سرمایه گذاری برای رشد، بهبود و بازسازی اوکراین جذب خواهد کرد.»
به گفته این مقام اروپایی، این صندوق به طور مشترک با همکاری ایتالیا، آلمان، فرانسه و بانک سرمایه گذاری اروپا ایجاد شده است.
ترامپ برای نخستین بار به اوکراین سلاح ارسال خواهد کرد
خبرگزاری رویترز با استناد به منابع خبری خود گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برای نخستین بار در دوره دوم ریاست جمهوری خود به اوکراین سلاح ارسال خواهد کرد. این خبرگزاری نوشت: «ترامپ برای اولین بار از زمان بازگشت به کاخ سفید، مطابق با اختیارات ریاست جمهوری که سلف او، جو بایدن اغلب از آن استفاده می کند، به کی یف سلاح ارسال خواهد کرد.»
طبق ارزیابی رویترز، چنین تامین تسلیحاتی می تواند ۳۰۰ میلیون دلار برای دولت ایالات متحده هزینه داشته باشد.
پیش از این، ترامپ گفته بود که واشنگتن قصد دارد برخی از سلاح های دفاعی را به اوکراین منتقل کند. به گفته او، خود انجام این تحویل ها را تأیید کرده است.
رئیس جمهور لهستان: زلنسکی قبل از دیدار با من از قتل عام وولین خبر نداشت
آندری دودا، رئیس جمهور در حال کناره گیری لهستان فاش کرد که ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی وی، قبل از گفتگو با او از قتل عام شهر وولین در اوکراین اطلاعی نداشت. او گفت: «فکر می کنم وقتی به من گفت: آندری، من هرگز از قتل عام لهستانی ها در سرزمین های غربی اوکراین، در شهر وولین چیزی نشنیده ام، حقیقت را می گفت.»
دودا یادآور شد که کاملا می تواند باور کند که به کودکان و جوانان اوکراینی در مورد این وقایع غم انگیز چیزی گفته نشده است.
در اوایل ژوئن، وزارت امور خارجه اوکراین تصمیم لهستان در خصوص اعطای وضعیت ملی به روز یادبود قربانیان قتل عام وولین را محکوم کرد. لازم به ذکر است که پارلمان لهستان تقریبا به اتفاق آرا (۴۳۵ رأی از ۴۳۶ رأی) از ابتکار عمل مربوط به اعلام رسمی تاریخ ۱۱ جولای به عنوان روز بزرگداشت قربانیان وقایع سال ۱۹۴۳ که به نسل کشی شهروندان لهستانی در شهر وولین منجر شد، حمایت کرد.
روبیو: روسیه پیشنهادهای جدیدی در خصوص اوکراین داده است
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا عصر روز پنجشنبه پس از دیدار با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در کوالالامپور، اعلام کرد که ایالات متحده پیشنهادهای جدیدی از روسیه برای حل و فصل اوضاع اوکراین دریافت کرده است.
روبیو گفت: «من فکر می کنم این یک رویکرد جدید و متفاوت است. البته باز هم، من این مسئله را به عنوان چیزی که صلح را تضمین می کند، توصیف نمی کنم.»
وزیر خارجه یادآور شد که قصد دارد این پیشنهادها را بلافاصله پس از کنفرانس مطبوعاتی خود به دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، گزارش دهد. او افزود: «اگر این مسئله به دستیابی به نتیجه کمک کند، با هر طرفی تعامل خواهیم کرد. نشست امروز ما بخشی از این رویکرد بود. رئیس جمهور از عدم پیشرفت ناامید شده است، ولی ما تسلیم نمی شویم.»
روز گذشته لاوروف و روبیو در طول مذاکرات دوجانبه در پایتخت مالزی، تعهد خود برای یافتن راه حل های مسالمت آمیز برای موقعیت های درگیری را تأیید کردند.
روبیو بعد از این دیدار گفتگوی خود با لاوروف را سازنده و صریح خواند. او گفت: «ما مذاکراتی خوب، سازنده و صریح داشتیم و امیدوارم که به پیشرفت منجر شود.»
مذاکره آمریکا با متحدان ناتو درباره انتقال سامانه های پاتریوت به اوکراین
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده روز گذشته، در کنفرانس مطبوعاتی در مالزی اعلام کرد که ایالات متحده در حال انجام مذاکراتی با متحدان خود در ناتو در خصوص انتقال سامانه های دفاع هوایی پاتریوت بیشتر به اوکراین است.
به گفته روبیو، چنین سامانه های دفاع هوایی می توانند به عنوان مثال، توسط آلمان و اسپانیا به اوکراین منتقل شوند. او یادآور شد که واشنگتن «به طور فعال در حال بحث در مورد مسئله پاتریوت با سایر کشورها» است و به دنبال «گزینه های خلاقانه» برای تأمین سلاح های دفاعی مورد نیاز کی یف است.
وزیر خارجه افزود: «بخش عمده ای از کمک های نظامی که ایالات متحده به اوکراین ارائه می دهد هرگز به حالت تعلیق در نیامده و طبق همان برنامه های قبلی ادامه دارد.»
او همچنین تأکید کرد که واشنگتن تصمیم سیاسی برای توقف تأمین سلاح به کی یف نگرفته و وقفه بوجود آمده فقط یک بررسی موقت از ذخایر و تعلیق تحویل های مجزا بوده است.
لندن از ایده اعزام نیرو به اوکراین منصرف نشده است
جان هیلی، وزیر دفاع بریتانیا اعلام کرده است که مقامات لندن هنوز از نظریه اعزام نیروی نظامی به اوکراین منصرف نشده اند.
هیلی روز پنجشنبه در مصاحبه ای با رادیو تایمز گفت: «نخست وزیر کی یر استارمر همواره بطور شفاف اعلام کرده که آماده اعزام نیرو به اوکراین است و این سیاست تغییری نکرده است.»
به گفته وزیر دفاع، لندن آماده است تا این اقدام را برای کمک به برقراری آتش بس بین مسکو و کی یف انجام دهد. وی افزود که بریتانیا همچنین آماده است تا در رابطه با لزوم «تقویت موقعیت اوکراینی ها» برای دفاع از خود، چنین اقدامی را انجام دهد.
مرتس از ترامپ خواست در مورد اوکراین در کنار اروپا بایستد
فردریش مرتس، صدراعظم آلمان، روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی در رم از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، خواست که در مورد اوکراین «در کنار اروپایی ها بماند». او خطاب به ترامپ گفت: «با ما بمانید و در کنار اروپایی ها بایستید، ما در یک جبهه هستیم و برای یک نظم سیاسی پایدار در این جهان تلاش می کنیم.»
علاوه بر این، صدراعظم آلمان همچنین تاکید کرد که حمایت اتحادیه اروپا از مقامات کی یف برای مقابله با روسیه «تزلزل ناپذیر» بوده و ادامه خواهد داشت.
انتظار کی یف برای تعلیق احتمالی دیگری در ارسال کمک های نظامی آمریکا
مجله «آتلانتیک» به نقل از منابع خبری مطلع در اوکراین گزارش داده است که مقامات کی یف تعلیق جدید کمک های نظامی آمریکا را رد نمی کنند و اوکراین باید برای چنین وضعیتی آماده شود. این نشریه به نقل از یکی از مقامات می نویسد: «ما باید خود را برای تعلیق احتمالی تدارکات نظامی آماده کنیم.»
مشخص شده است که حداقل چند هفته، اگر نگوییم چند ماه، برای انتقال سلاح های ارائه شده توسط آمریکا از انبارهای پنتاگون به اوکراین، زمان لازم است. به محض اینکه ایالات متحده تعلیق کمک های نظامی را اعلام کند، کی یف باید به سرعت استراتژی جنگی خود را تغییر دهد. علاوه بر این، تعلیق کمک ها بر جایگزینی و تعمیر سلاح های اوکراینی نیز تأثیر می گذارد. بدون حمایت آمریکا، کی یف باید برای یافتن قطعات یدکی در کشورهای اتحادیه اروپا یا تولید داخلی تلاش کند، البته این کار نیز زمان بر خواهد بود.
انتهای پیام/
ماکرون گفت: «اقدامات ما دقیقا سازماندهی ائتلافی از ۳۰ کشور شریک به منظور گشت زنی در آسمان و دریا و در واقع کنترل حریم هوایی و دریایی اوکراین است.»
به عقیده او، چنین اقداماتی می تواند «سیگنال استراتژیک» به روسیه ارسال کند.
رئیس جمهور فرانسه همچنین آمادگی کشورش برای اعزام حداقل ۵۰ هزار سرباز به اوکراین را اعلام کرد. ماکرون تاکید کرد که نظامیان سایر کشورهای اروپایی نیز می توانند به این گروه بپیوندند. به گفته وی، چنین نیروهایی احتمالا می توانند تحت کنترل ائتلاف نظامی ناتو به اوکراین منتقل شده و عمل کنند.
در این رابطه، جان هیلی، وزیر دفاع انگلیس هم امکان اعزام نیروی نظامی به اوکراین را رد نکرد. به گفته وی، لندن آماده است تا این کار را برای کمک به برقراری آتش بس بین مسکو و کی یف انجام دهد.
در ادامه می توانید تحولات مربوط به هزار و دویست و سی و چهارمین (۱۲۳۴) روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:
******
نابودی ۱۵۵ پهپاد اوکراینی در آسمان مناطق مختلف روسیه در طول شب
دفتر مطبوعاتی وزارت دفاع روسیه صبح امروز، جمعه، گزارش داد که در طول شب گذشته، سامانه های پدافند هوایی این کشور موفق شدند ۱۵۵ پهپاد مهاجم اوکراینی را بر فراز مناطق مختلف روسیه سرنگون کنند.
در گزارش این وزارتخانه آمده است: «طی شب گذشته، از ساعت ۲۳:۰۰ به وقت مسکو در ۱۰ جولای تا ۷:۰۰ در تاریخ ۱۱ جولای، سامانه های پدافند هوایی در حال انجام وظیفه روسیه، ۱۵۵ پهپاد از نوع هواپیما متعلق به ارتش اوکراین را رهگیری و منهدم کردند.»
طبق این اطلاعات، بدین ترتیب، ۵۳ پهپاد در آسمان منطقه کورسک، ۱۹ پهپاد بر فراز منطقه بریانسک، ۱۵ پهپاد بر فراز منطقه اسمولنسکی، ۱۴ پهپاد در آسمان منطقه بلگورود و ۱۳ پهپاد بر فراز منطقه تولا سرنگون شدند. یازده پهپاد نیز بر فراز مناطق مسکو و اورلوفسکی منهدم شدند. هفت پهپاد در آسمان جمهوری کریمه سرنگون شد، چهار پهپاد بر فراز منطقه لیپتسکی و آبهای دریای سیاه و دو پهپاد نیز در آسمان مناطق راستوف و کالوژسکی سرنگون شدند.
روز پنجشنبه نیز گزارش شده بود که سامانه های پدافند هوایی روسیه ۲۶ پهپاد نیروهای مسلح اوکراین را بر فراز مناطق کورسک، بریانسک، بلگورود، مسکو و کالوژسکی روسیه منهدم کردند.
اوکراین مجبور به تخلیه ۳۲۵ منطقه مسکونی در استان خارکف شد
مقامات نظامی استان خارکف اوکراین در حال تخلیه ساکنان ۳۲۵ ناحیه مسکونی در این منطقه هستند. این خبر روز پنجشنبه توسط اولیگ سینگوبوف، رئیس اداره نظامی منطقه ای، در یک برنامه تلویزیونی تمام اوکراینی اعلام شد.
سینگوبوف گفت: «۳۲۵ منطقه مسکونی در استان خارکف در وضعیت تخلیه اجرای قرار دارند. برخی از آنها عملا خالی از سکنه هستند و ما همه افراد را تخلیه کرده ایم.»
به گفته وی، مقامات توجه ویژه ای به امنیت کودکان دارند. علاوه بر این، او تأکید کرد که تخلیه اجباری از روستای شوچن کیوسکا در حال انجام است.
در اواخر ماه ژوئن نیز گزارش شده بود که مقامات نظامی استان سومی اوکراین، حدود ۵۸ هزار نفر از ساکنان مناطق مسکونی در نزدیکی خط تماس جبهه نبرد با روسیه را تخلیه کرده اند. مشخص شده بود که تخلیه در ۲۱۳ منطقه مسکونی به اجرا گذاشته شده بود.
گاردین: اقدامات موفق ارتش روسیه بر نشست رم درباره اوکراین سایه افکنده است
روزنامه انگلیسی «گاردین» در تحلیلی نوشته است که اقدامات موفقیت آمیز ارتش روسیه و ترس از تجزیه اوکراین در نتیجه اجرای طرح آتش بس، بر نشست رهبران اروپایی در خصوص اوکراین که در پایتخت ایتالیا برگزار شد، سایه افکنده است.
این روزنامه افزود: طرح صلح دولت دونالد ترامپ، در صورت اجرا، احتمالا کی یف را مجبور به دادن امتیازات ارضی به روسیه خواهد کرد که به عدم قطعیت در خصوص مسائل پیرامون اوکراین می افزاید.
سفارت روسیه در ایتالیا پیش از این در مورد زیان بار بودن ادامه حمایت کشورهای اروپایی از کی یف هشدار داده و کنفرانس مربوط به بازسازی اوکراین که در رم در حال برگزاری است، را اقدامی فریبکارانه و بی نتیجه ارزیابی کرد.
فون در لاین از ایجاد صندوقی برای بازسازی اوکراین خبر داد
اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی در رم، از ایجاد یک صندوق اروپایی به منظور کمک به بازسازی اوکراین خبر داد.
رئیس کمیسیون اروپا یادآور شد که اروپا همچنان بزرگترین اهداکننده به کی یف است. به گفته او، اتحادیه اروپا تقریبا ۱۶۵ میلیارد یورو به طرف اوکراینی کمک مالی کرده و در سال جاری نیز قصد دارد ۸۴ درصد از تأمین مالی خارجی را پوشش دهد.
فون در لاین تأکید کرد: «من آماده ام تا ایجاد یک صندوق اروپایی برای بازسازی اوکراین را اعلام کنم. ضمانت هایی در این رابطه امروز در اینجا امضا شد. در مجموع حدود ۱۰ میلیارد یورو سرمایه گذاری برای رشد، بهبود و بازسازی اوکراین جذب خواهد کرد.»
به گفته این مقام اروپایی، این صندوق به طور مشترک با همکاری ایتالیا، آلمان، فرانسه و بانک سرمایه گذاری اروپا ایجاد شده است.
ترامپ برای نخستین بار به اوکراین سلاح ارسال خواهد کرد
خبرگزاری رویترز با استناد به منابع خبری خود گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برای نخستین بار در دوره دوم ریاست جمهوری خود به اوکراین سلاح ارسال خواهد کرد. این خبرگزاری نوشت: «ترامپ برای اولین بار از زمان بازگشت به کاخ سفید، مطابق با اختیارات ریاست جمهوری که سلف او، جو بایدن اغلب از آن استفاده می کند، به کی یف سلاح ارسال خواهد کرد.»
طبق ارزیابی رویترز، چنین تامین تسلیحاتی می تواند ۳۰۰ میلیون دلار برای دولت ایالات متحده هزینه داشته باشد.
پیش از این، ترامپ گفته بود که واشنگتن قصد دارد برخی از سلاح های دفاعی را به اوکراین منتقل کند. به گفته او، خود انجام این تحویل ها را تأیید کرده است.
رئیس جمهور لهستان: زلنسکی قبل از دیدار با من از قتل عام وولین خبر نداشت
آندری دودا، رئیس جمهور در حال کناره گیری لهستان فاش کرد که ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی وی، قبل از گفتگو با او از قتل عام شهر وولین در اوکراین اطلاعی نداشت. او گفت: «فکر می کنم وقتی به من گفت: آندری، من هرگز از قتل عام لهستانی ها در سرزمین های غربی اوکراین، در شهر وولین چیزی نشنیده ام، حقیقت را می گفت.»
دودا یادآور شد که کاملا می تواند باور کند که به کودکان و جوانان اوکراینی در مورد این وقایع غم انگیز چیزی گفته نشده است.
در اوایل ژوئن، وزارت امور خارجه اوکراین تصمیم لهستان در خصوص اعطای وضعیت ملی به روز یادبود قربانیان قتل عام وولین را محکوم کرد. لازم به ذکر است که پارلمان لهستان تقریبا به اتفاق آرا (۴۳۵ رأی از ۴۳۶ رأی) از ابتکار عمل مربوط به اعلام رسمی تاریخ ۱۱ جولای به عنوان روز بزرگداشت قربانیان وقایع سال ۱۹۴۳ که به نسل کشی شهروندان لهستانی در شهر وولین منجر شد، حمایت کرد.
روبیو: روسیه پیشنهادهای جدیدی در خصوص اوکراین داده است
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا عصر روز پنجشنبه پس از دیدار با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در کوالالامپور، اعلام کرد که ایالات متحده پیشنهادهای جدیدی از روسیه برای حل و فصل اوضاع اوکراین دریافت کرده است.
روبیو گفت: «من فکر می کنم این یک رویکرد جدید و متفاوت است. البته باز هم، من این مسئله را به عنوان چیزی که صلح را تضمین می کند، توصیف نمی کنم.»
وزیر خارجه یادآور شد که قصد دارد این پیشنهادها را بلافاصله پس از کنفرانس مطبوعاتی خود به دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، گزارش دهد. او افزود: «اگر این مسئله به دستیابی به نتیجه کمک کند، با هر طرفی تعامل خواهیم کرد. نشست امروز ما بخشی از این رویکرد بود. رئیس جمهور از عدم پیشرفت ناامید شده است، ولی ما تسلیم نمی شویم.»
روز گذشته لاوروف و روبیو در طول مذاکرات دوجانبه در پایتخت مالزی، تعهد خود برای یافتن راه حل های مسالمت آمیز برای موقعیت های درگیری را تأیید کردند.
روبیو بعد از این دیدار گفتگوی خود با لاوروف را سازنده و صریح خواند. او گفت: «ما مذاکراتی خوب، سازنده و صریح داشتیم و امیدوارم که به پیشرفت منجر شود.»
مذاکره آمریکا با متحدان ناتو درباره انتقال سامانه های پاتریوت به اوکراین
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده روز گذشته، در کنفرانس مطبوعاتی در مالزی اعلام کرد که ایالات متحده در حال انجام مذاکراتی با متحدان خود در ناتو در خصوص انتقال سامانه های دفاع هوایی پاتریوت بیشتر به اوکراین است.
به گفته روبیو، چنین سامانه های دفاع هوایی می توانند به عنوان مثال، توسط آلمان و اسپانیا به اوکراین منتقل شوند. او یادآور شد که واشنگتن «به طور فعال در حال بحث در مورد مسئله پاتریوت با سایر کشورها» است و به دنبال «گزینه های خلاقانه» برای تأمین سلاح های دفاعی مورد نیاز کی یف است.
وزیر خارجه افزود: «بخش عمده ای از کمک های نظامی که ایالات متحده به اوکراین ارائه می دهد هرگز به حالت تعلیق در نیامده و طبق همان برنامه های قبلی ادامه دارد.»
او همچنین تأکید کرد که واشنگتن تصمیم سیاسی برای توقف تأمین سلاح به کی یف نگرفته و وقفه بوجود آمده فقط یک بررسی موقت از ذخایر و تعلیق تحویل های مجزا بوده است.
لندن از ایده اعزام نیرو به اوکراین منصرف نشده است
جان هیلی، وزیر دفاع بریتانیا اعلام کرده است که مقامات لندن هنوز از نظریه اعزام نیروی نظامی به اوکراین منصرف نشده اند.
هیلی روز پنجشنبه در مصاحبه ای با رادیو تایمز گفت: «نخست وزیر کی یر استارمر همواره بطور شفاف اعلام کرده که آماده اعزام نیرو به اوکراین است و این سیاست تغییری نکرده است.»
به گفته وزیر دفاع، لندن آماده است تا این اقدام را برای کمک به برقراری آتش بس بین مسکو و کی یف انجام دهد. وی افزود که بریتانیا همچنین آماده است تا در رابطه با لزوم «تقویت موقعیت اوکراینی ها» برای دفاع از خود، چنین اقدامی را انجام دهد.
مرتس از ترامپ خواست در مورد اوکراین در کنار اروپا بایستد
فردریش مرتس، صدراعظم آلمان، روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی در رم از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، خواست که در مورد اوکراین «در کنار اروپایی ها بماند». او خطاب به ترامپ گفت: «با ما بمانید و در کنار اروپایی ها بایستید، ما در یک جبهه هستیم و برای یک نظم سیاسی پایدار در این جهان تلاش می کنیم.»
علاوه بر این، صدراعظم آلمان همچنین تاکید کرد که حمایت اتحادیه اروپا از مقامات کی یف برای مقابله با روسیه «تزلزل ناپذیر» بوده و ادامه خواهد داشت.
انتظار کی یف برای تعلیق احتمالی دیگری در ارسال کمک های نظامی آمریکا
مجله «آتلانتیک» به نقل از منابع خبری مطلع در اوکراین گزارش داده است که مقامات کی یف تعلیق جدید کمک های نظامی آمریکا را رد نمی کنند و اوکراین باید برای چنین وضعیتی آماده شود. این نشریه به نقل از یکی از مقامات می نویسد: «ما باید خود را برای تعلیق احتمالی تدارکات نظامی آماده کنیم.»
مشخص شده است که حداقل چند هفته، اگر نگوییم چند ماه، برای انتقال سلاح های ارائه شده توسط آمریکا از انبارهای پنتاگون به اوکراین، زمان لازم است. به محض اینکه ایالات متحده تعلیق کمک های نظامی را اعلام کند، کی یف باید به سرعت استراتژی جنگی خود را تغییر دهد. علاوه بر این، تعلیق کمک ها بر جایگزینی و تعمیر سلاح های اوکراینی نیز تأثیر می گذارد. بدون حمایت آمریکا، کی یف باید برای یافتن قطعات یدکی در کشورهای اتحادیه اروپا یا تولید داخلی تلاش کند، البته این کار نیز زمان بر خواهد بود.
انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی
💬 سلام! میخوای دربارهی «تحولات اوکراین| ارسال سینگال مشخص «ائتلاف دواطلبان» به روسیه» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.