تقوی رفسنجانی: دشمنان با حمله تروریستی تلاش کردند اذهان ملت را از بیانیه راهگشای رهبر انقلاب منحرف سازند



مهدی تقوی رفسنجانی عضو هیات علمی دانشگاه و دکترای علوم سیاسی در گفت وگویی مشروح با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس درباره بیانیه راهبردی رهبر معظم انقلاب گفت: بیانیه راهبردی رهبر معظم انقلاب در تبیین گام دوم انقلاب اسلامی ایران شروع فصل دیگر از حیات سیاسی نظام جمهوری اسلامی است که از یک سو روح امید را در دل دوستداران انقلاب زنده کرد و از سوی دیگر تیر خلاصی بر رویاهای تعبیر ناشده دشمنان اسلام و انقلاب بود که به نحوی باقی امید خود را در متوقف کردن حرکت انقلاب از دست دادند.

وی ادامه داد: بی جهت نیست که ساعاتی پس از صدور این بیانیه دستان ناپاک مزدوران دشمن به خون پاک پاسداران انقلاب اسلامی آغشته شد تا بدین وسیله هم عصبانیت خود را از آغاز دوره دوم حرکت انقلاب اسلامی آشکار کرده و هم اذهان ملت ایران را از بیانیه راهبردی و راهگشای سکان دار هدایت جامعه اسلامی ایران منحرف سازند.

این استاد دانشگاه یادآور شد: با اقدام دشمن تروریستی دشمن، حرکت آغازین گام دوم انقلاب همچون گام اول آن با ریختن خون چهره های انقلابی این بار نیز با خط سرخ شهادت با صلابت تمام برداشته شد و درخت انقلاب در آغاز دوره دوم حیات خود با خون عزیزترین جوانان این مرز و بوم آبیاری شد تا بدین وسیله بار دیگر شجره طیبه انقلاب اسلامی در خاک پاک میهن خود ریشه بدواند و نظام اسلامی ایران در تندباد هجمه ها و فتنه های داخلی و خارجی استحکام بیشتری دست پیدا کند.

وی تاکید کرد: بیانیه اخیر حاوی نکات جامع و ارزنده ای است که لازم است تمام اساتید و دانشجویان کشور با تعمیق بخشیدن به نگاه خود به این منشور جدید انقلاب، آینده درخشان کشور را با جدیت هم هرچه تمام تر هدف گذاری کنند و پرچم ایران اسلامی را بر بلندای جایگاه شایسته تمدن ساز خویش بنشانند و جهان تشنه عدالت و آزادی را از جویبار اسلام عزیز به طور واقعی سیراب کنند.

تقوی رفسنجانی یاداور شد: تحلیل محتوای کمی و کیفی این بیانیه نشان می دهد که رهبری انقلاب بر این مقوله تأکید دارند که آرمان های اولیه این انقلاب هیچگاه قدیمی و کهنه نمی شود زیرا همه این آرمانها و اهداف برخاسته از فطرت الهی بشریت است و لذا پویایی مفاهیمی چون آزادی ،استقلال ،پیشرفت و … اقتضا دارد که این انقلاب همچون گذشته در جهت تحقق بیشتر شعارهای اولیه خود بکوشند و روز به روز بر سرعت خود برای دستیابی به آرمان های اصیل و پایدار خویش بیافزاید.

این استاد دانشگاه گفت: از سوی دیگر مروری بر پرتکرارترین واژه های این بیانیه همچون« ایران»,« اقتصاد»، « علم»٬ «فرهنگ»،« اخلاق »، «دشمن» و … دغدغه های جدی معظم له را در این نقشه راه به ما گوشزد می کند.

وی افزود: بیانیه مزبور به زیبایی وضعیت گذشته و حال این انقلاب را به آینده درخشان خود پیوند می زند و استمرار حرکت ملت ایران را در سال ۵۷ برای نهادینه سازی مفاهیم متعالی که با پیروزی انقلاب در ادبیات سیاسی ایران وارد شده بود را طلب می کند. در این منشور ملی نکته حائز اهمیت آن است که رهبری بیشترین روی سخنشان با جوانان این مرز و بوم است که به عقیده اینجانب این موضوع حکایت از آن دارد که ایشان از سد مقامات حکومتی عبور کرده و ناگزیر شدند که بدون واسطه جوانان را مخاطب اصلی خویش قرار دهند؛ چرا که این جوانان آینده سازان کشور و مدیران آینده این نظام و به تعبیری دیگر افسران کنونی جبهه همان فرماندهان آتی جبهه جنگ نرم دشمن خواهند بود.

تقوی رفسنجانی تاکید کرد: برای همین هم رهبری انقلاب بیشترین سرمایه گذاری را باید بر روی جوانان عزیزی کردند که به اقتضای سن شان ، ۴۰ سال آینده نظام را نظاره گر خواهند بود و با دستان پرتوان خویش چرخ تولید علم برای پی ریزی یک اقتصاد شکوفا و مبتنی بر عدالت به حرکت در آورند. این بیانیه از طرفی خطاب هشدار گونه به مقامات حکومتی است که بدانند افاضه مشروعیت از رأس هرم نظام به سایر مقامات حکومتی اعم از مدیران منتصب و منتخب مشروط بر طهارت اقتصادی آنان بوده و این تنها تا زمانی است که این افراد در مسئولیت خویش دچار فساد اقتصادی نشده باشند.

وی ادامه داد: آفت و توده چرکین هر حکومتی ابتلای مدیران آن نظام به فسادهای مالی است که می توان از آن به عنوان نقطه ضعف و پاشنه آشیل نظام اسلامی یاد کرد .به همین جهت لزوم تاسیس یک دستگاه کارآمد که با نگاه تیزبین و رفتاری قاطع با حضور دائمی در قوای سه گانه بتواند با رصد دقیق تمامی عبور گلوگاه های فساد در سیستم را مسدود نماید مورد تاکید اکید ایشان است.

این استاد دانشگاه گفت: فرازهای پایانی این بیانیه نیز فصل الخطابی است بر گفتار تمامی کسانی که حل اختلافات با آمریکا را حل المسائل تمامی امور کشور می دانند و بدنبال آشتی با کدخدای خویش هستند.بنابراین دم زدن از مذاکره با آمریکا بعد از این بیانیه صریح رهبری انقلاب از سوی هیچ مقام حکومتی نه قابل قبول ونه قابل گذشت خواهد بود.

وی اظهار داشت: نظر به لزوم بررسی ابعاد مختلف این بیانیه شایسته است سلسله نشست هایی در جهت تبیین دقیق گام دوم انقلاب برای دستیابی به افقهای روشن ایران اسلامی برگزار شود.امیدواریم دست اندرکاران دانشگاهها در فرصت مقتضی، تمهیدات برگزاری این جلسات را در سطح کشور برای اجرای هرچه بهتر مفاد این بیانیه فراهم آورند.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در تقوی رفسنجانی: دشمنان با حمله تروریستی تلاش کردند اذهان ملت را از بیانیه راهگشای رهبر انقلاب منحرف سازند

گفتگو با هوش مصنوعی