بلندپروازی ترکیه در ساخت «بندر فضایی» با همکاری روسیه



به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ کشور ترکیه قصد دارد برای ساخت یک بندر فضایی در یکی از کشورهای جهان با روسیه همکاری مشترک داشته باشد که این بخشی از برنامه فضایی بلندپروازانه این کشور در حوزه فضایی است.

تصمیم دولت ترکیه برای ساخت یک بندر فضایی در کشور سومالی است که این طرح، بخشی از سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری این کشور در برنامه فضایی نوپای خود است؛ پیش از این اردوغان در ماه فوریه اعلام کرده بود که ترکیه تا سال ۲۰۲۳ بر روی ماه فرود می آید.

رئیس سازمان فضایی ترکیه اعلام کرده است که ما می توانیم در حوزه های مختلفی مانند ساخت بندر فضایی و توسعه موتور موشک با روسیه همکاری کنیم همچنین درباره امکان کمک روسیه به ساخت بندر فضایی خودمان نیز مذاکراتی را انجام داده ایم چراکه آنها تجربیات زیادی را در این زمینه دارند.

ترکیه اهداف بلندپروازانه ای را در حوزه فضایی در نظر گرفته است که علاوه بر فرود روی ماه در سال ۲۰۲۳، ساخت ماهواره، ساخت بندر فضایی در ترکیه (علاوه بر بندر در کشور دیگر)، ارتقای قدرت رقابت فضایی کشور در بخش مطالعات آب و هوای فضایی، شهاب سنگ ها و ردیابی اجسام آسمانی و در نهایت ایجاد یک منطقه توسعه فناوری های فضایی در کنار این موارد است.

ترکیه نخستین موشک فضایی خود را در سال ۲۰۱۸ به فضا فرستاد و در دسامبر همان سال، سازمان فضایی خود را افتتاح کرد؛ سازمان فضایی این کشور در اواخر ۲۰۲۰ میلادی اعلام کرد مشغول تست موشکی است که توسط یک پیمانکار دفاعی ساخته شده است.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بلندپروازی ترکیه در ساخت «بندر فضایی» با همکاری روسیه» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.