رییس دانشکده فنی گرگان دانشگاه گلستان:



رییس دانشکده فنی و مهندسی گرگان دانشگاه گلستان با بیان اینکه مسیر توسعه صنعتی و فرهنگی هر استانی از دانشگاه آن استان می گذرد، گفت: نیروها در هر جایی که بخواهند فعالیت کنند و از تخصص آنها استفاده شود، در دانشگاه آن تخصص را کسب می کنند.

«مجید زیارتبان» با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا، دانشگاه ها را شناسنامه استان ها دانست و اظهار کرد: در استان مجاور ما دانشکده فنی و مهندسی آن تبدیل به دانشگاه صنعتی شده و الان دارای رتبه های خوب در بین دانشگاه های جهان است. تفاوت این دانشگاه با ما در فضای فیزیکی و تجهیزات است و گرنه از نظر سطح علمی اساتید و دانشجویان تفاوتی نداریم.

وی با بیان اینکه هنوز به طور مناسب از ظرفیت خیرین در دانشگاه ها استفاده نشده است، افزود: الان در کشور توجه خیرین بیشتر به مدرسه و بیمارستان است. این را باید در نظر گرفت که معلمین و پزشکان و پرستاران در دانشگاه ها آموزش دیده می شوند. اگر این کادر نیروی انسانی به درستی مهارت کسب نکنند، کارایی مناسب نخواهند داشت.



زیارتبان، پیشگیری را بهتر از درمان دانست و گفت: با آموزش افراد متخصص می توان از بسیاری از حوادث جلوگیری کرد، حوادثی که هزینه های زیادی را به همراه خواهد داشت.



رییس دانشکده فنی و مهندسی گرگان دانشگاه گلستان با اشاره به استقبال زیاد از رشته های این دانشکده، گفت: کمبود فضای فیزیکی در این دانشکده باعث شده که نتوانیم اساتید و دانشجویان بیشتری جذب کنیم.



وی بیان کرد: در استان نیاز به استفاده از ظرفیت خیرین در دانشگاه ها داریم و الان به نوعی دانشگاه حلقه مفقوده این بخش است. اگر خیرین نصف مبلغ را کمک کنند، نصف دیگر را وزارت علوم پرداخت خواهد کرد.



رییس دانشکده فنی و مهندسی گرگان دانشگاه گلستان تصریح کرد: از استاندار گلستان انتظار داریم که به موضوع کمبود فضای فیزیکی در این دانشکده ورود پیدا کنند و با اختیاراتی که دارند، فضای خالی در سطح شهر حتی به صورت موقت در اختیار این دانشکده قرار دهند.



زیارتبان در ادامه خاطرنشان کرد: ۱۱۰۰ دانشجو در این دانشکده در حال تحصیل هستند که تقریبا نیمی از آنها غیربومی هستند.



وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد دانشجویان این دانشکده در مقطع کارشناسی تحصیل می کنند، افزود: دانشجویان این دانشکده در هشت رشته کارشناسی و ۱۰ رشته کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.



رییس دانشکده فنی و مهندسی گرگان دانشگاه گلستان بیان کرد: رشته های کارشناسی این دانشکده شامل رشته مهندسی برق، مکانیک، کامپیوتر، عمران، معماری، صنایع، پلیمر و گرافیک و رشته های مقطع کارشناسی ارشد نیز شامل یک گرایش مهندسی برق، دو گرایش الکترونیک، یک گرایش مکانیک، یک گرایش کامپیوتر و سه گرایش مهندسی عمران است.



زیارتبان گفت: مقالات زیادی توسط اساتید این دانشگاه در مجلات بین المللی چاپ شده و برخی از آنها مقام هایی را در سطح بین المللی کسب کردند.



وی با اشاره به راه اندازی مرکز تحقیقات ابر اشیا در دانشگاه گلستان، تصریح کرد: در این مرکز تجهیزات IOT بر اساس نیاز دستگاه ها و ارگان ها تولید می شود.



رییس دانشکده فنی و مهندسی گرگان دانشگاه گلستان خاطرنشان کرد: اعضاء هیات علمی این دانشکده پروژه های مشترکی را با خارج از کشور در حال انجام دارند.



انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «رییس دانشکده فنی گرگان دانشگاه گلستان:» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.