با «میرول» کسب و کار خود را توسعه دهید / پلتفرم پخش زنده اینترنتی



به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، با ظهور شبکه های اجتماعی تولید محتوا اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. در این بین در سالیان اخیر محتوای ویدئویی رشد چشمگیری داشته است به طوری که در سال ۲۰۲۱ میلادی حدودا ۸۰ درصد از ترفیک مصرفی کاربران اینترنتی را به خود اختصاص داده است.

در این بین محتوای زنده ویدئویی، لایو استریم یا پخش زنده ویدئویی با توجه به جذابیت های خاص خود و همچنین اهمیت سرعت تولید محتوا طرفداران خاص خود را داشته است. با شیوع فراگیر ویروس کرونا در دنیا ارتباطات آنلاین و پخش زنده ویدئو مورد اقبال کسب و کارها و عموم مردم قرار گرفت.

اما با توجه به پراکندگی کاربران در پلتفرم های پخش مختلف، همواره هزینه های مالی و سخت افزاری، پیچیدگی فنی و همچنین اهمیت کیفیت و سرعت در تولید محتوای زنده از چالش های علاقمندان به این حوزه بوده است.

از این رو مجموعه میرول تصمیم به عرضه محصول پخش زنده خود با نام پلتفرم پخش زنده همزمان اینترنتی میرول گرفت.

میرول چیست و چه کاربردی دارد؟

در پلتفرم پخش زنده همزمان اینترنتی میرول امکان پخش همزمان برنامه های زنده بر روی چند مقصد از پلتفرم های پخش ویدئویی مانند آپارات و شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، روبیکا و … را برای کاربر فراهم شده است، همچنین امکان پخش زنده فایل های ویدئویی با زمان بندی دلخواه، پخش در سایت های شخصی و آرشیو برنامه ها ایجاد شده است.

اگر بخواهیم در مورد کاربرد میرول صحبت کنیم می توان به پخش زنده جشنواره ها، هیئات مذهبی، کنسرت، مجامع شرکت، دوره های آموزشی و تبلیغاتی، مسابقات ورزشی و …. اشاره کرد. در تصویر زیر نحوه کارکرد میرول ارائه داده شده است.

میرول به چه کسانی پیشنهاد می شود؟

اینفلوئنسر های اینستاگرام، مربیان کسب و کسب و کار و برگزار کنندگان دوره های آموزشی، تهیه کنندگان مسابقات ورزشی و برنامه های مناسبتی، روابط عمومی سازمان ها و کسب و کارها به منظور پخش رویدادها و مراسمات و … افرادی هستند که میرول به آنها پیشنهاد می شود.

برای پخش زنده اینترنتی به چه ابزاری نیاز است؟

پخش زنده اینترنتی بستگی به نوع برنامه دارد و از یک گوشی هوشمند تا پیشرفته تجهیزات پخش زنده را در برمی گیرد. ابزارها بنا به نیاز کاربر و سطح برنامه متفاوت است بعنوان مثال برای پخش زنده از گوشی هوشمند گرفته تا پیشرفته ترین تجهیزات تصویربرداری می توان استفاده کرد.

ابزارهای عمومی مورد استفاده شامل دوربین های فیلمبرداری، نرم افزار پخش زنده(obs . Vmix )، سرور پخش زنده است.

مدل درآمدی میرول چگونه است؟

مدل درآمدی میرول به صورت پرداخت در ازای استفاده است و هزینه پخش به ازای میزان دقیقه مصرف و تعداد مقصد از اعتبار کیف پول کاربر کسر می گردد.

چه چالش هایی در این مسیر پیش روست؟

یکی از اساسی ترین چالش ها تغییرات و محدودیت های احتمالی در پلتفرم های مقصد بویژه اینستاگرام است. از چالش های دیگر می توان به سرعت اینترنت و عدم آشنایی عموم مردم با این حوزه اشاره کرد.

آمار و ارقام

طی دو سال فعالیت بیش از ۳ میلیون دقیقه پخش زنده بواسطه پلتفرم میرول انجام شده و جالب است این رقم معادل ۶ سال پخش زنده پیوسته است.

تعداد ۶۲٫۶۲۳ پخش انجام شده که بطور میانگین هر پخش تقریبا یک ساعت به طول انجامیده است. تعداد بیننده های اینستاگرامی پخش ها بیش از ۳۲ میلیون نفر بوده است. ما در مجموعه میرول علاوه بر ایجاد پلتفرم پخش زنده سعی بر آموزش پخش زنده برای کاربران و کسب و کارها داریم. شما هم می توانید با ورود در سایت میرول به آدرس mirol.ir از امکانات این مجموعه استفاده نمایید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

پرسش و پاسخ در با «میرول» کسب و کار خود را توسعه دهید / پلتفرم پخش زنده اینترنتی

گفتگو با هوش مصنوعی