خشکه کاری برنج در مازندران گسترش نیافت



به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد موسوی بعدازظهر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان این که وضعیت منابع آبی مازندران امسال نسبت به سه سال گذشته شرایط بهتری پیدا کرده است، گفت: بارش های خوب ماه های اخیر و افزایش ذخیره سدها و آب بندان ها نباید سبب شود که فراموش کنیم در یک دهه اخیر حجم آب سفره های زیرزمینی ما کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: شرایط آبی بهتر نباید عاملی باشد که به فرهنگسازی در زمینه مدیریت مصرف بی توجه باشیم.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای مازندران تصریح کرد: ما با وجود استفاده از دستگاه ها و ماشین آلات جدید، در شیوه کشاورزی هنوز سنتی هستیم و لازم است که با همراهی خود کشاورزان به سمت تغییر الگوی کشت و استفاده از شیوه های کم آب بر کشت حرکت کنیم.

موسوی با اشاره به ظرفیت مازندران برای انجام خشکه کاری برنج و نتیجه بخش بودن این شیوه از کشت در استان، اظهار کرد: خشکه کاری در شرق استان از چند سال پیش آغاز شد، اما گسترش نیافت که در این زمینه لازم است تا با همراهی مراکز ترویج کشاورزی و مشارکت خود کشاورزان گام های بیشتری برداشته شود.

وی گفت: شرایط اقلیمی تغییر کرده و باید با رعایت اصول مصرف بهینه آب تلاش کنیم تا با حفظ ذخایر آبی، برای خشکسالی های احتمالی در سال های آتی آمادگی داشته باشیم و با اصلاح الگوی کشت و مدیریت مصرف آب، سازگاری با کم آبی را جدی بگیریم.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خشکه کاری برنج در مازندران گسترش نیافت» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.