ابتلای ۱۶۰ نفر در هر دقیقه به کووید



به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه «هندلزبلات» آلمان، انواع جهش های ویروس کرونا در اروپا همچنان در حال شیوع است و با وجود تداوم روند واکسیناسیون و تشدید محدودیت ها آمارهای مبتلایان و مرگ های کرونایی در این اتحادیه به سرعت در حال افزایش است.

تاکید مرکل بر لزوم تشدید محدودیت ها برای مهار کرونا

جدیدترین خبرهای کرونایی از این اتحادیه حاکی از آن است که «آنگلا مرکل»، صدر اعظم آلمان در سخنانی در پارلمان آلمان از طرح ترمز اضطراری که منجر به تشدید محدودیت ها در سراسر این کشور می شود حمایت کرده و آن را ضروری دانسته و آن را ابزار مهمی برای خروج از این بحران ارزیابی کرد.

وی تاکید کرد که این طرح ابزاری برای جلوگیری از خطر فشار بالا بر سیستم بهداشت و درمان است. مرکل همچنین واکسیناسیون را کلیدی برای غلبه بر پاندمی کرونا ارزیابی کرد.

مرکل همچنین تاکید کرد: اگر ما بعد از ۱۳ ماه بحران کرونا یک درس گرفته باشیم آن این است که این ویروس هیچ گونه خونسردی را نمی بخشد و تنها زبان قاطعیت را می فهمد.

وی تشدید محدودیت ها و منع ترددهای شبانه را اقدامی فوری دانست که به تاخیر افتاده است و گفت: شرایط بسیار بسیار جدی است و تعداد تخت های اشغال شده در بخش های مراقبت های ویژه و درخواست کمک پزشکان گواه این مسئله است.

مرکل همچنین گفت: پزشکان و پرستاران نباید در این شرایط تنها گذاشته شوند، چرا که مبارزه علیه این ویروس بدون حمایت دولت، سیاست و جامعه ایجاد نمی شود.

وی تاکید کرد که برای شکستن موج سوم کرونا دولت و ایالت آلمان باید بهتر با هم متحد شوند.

هشدار وزیر بهداشت آلمان درباره تاخیر در اعمال محدودیت های سراسری

«ینز اشپاهن»، وزیر بهداشت آلمان هم از تصمیمات برای منع ترددها و تشدید محدودیت ها حمایت کرده و گفت: در این راستا به اقدامات قاطعانه دولت نیاز است. وی درباره تاخیر بیشتر در اجرای این تصمیمات هشدار داد.

بیش از ۲۵ هزار ابتلای روزانه در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای ۲۵۸۳۱ مورد ابتلا به کرونا در عرض ۲۴ ساعت خبر داد که ۵۴۲۴ مورد بیشتر از جمعه هفته گذشته بود، به این ترتیب نرخ مبتلایان جدید در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر به ۱۶۰٫۱ افزایش پیدا کرد. ۲۴۷ نفر هم در عرض ۲۴ ساعت گذشته جان خود را در اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند.

عبور آمار مرگ های کرونایی فرانسه از مرز ۱۰۰ میلیون نفر

فرانسه هم روز پنج شنبه به عنوان سومین کشور در اروپا آمار مرگ های کرونایی اش از مرز ۱۰۰ هزار نفر گذشت. تا به حال تنها ایتالیا و انگلیس تعداد مرگ های کروناییشان از این مرز عبور کرده بود. در دنیا فرانسه با حدود ۶۷ میلیون نفر جمعیت هشتمین کشور دنیاست که این رقم را به دست آورده است.

رئیس کمیسیون اروپا با واکسن فایزر واکسینه شد

«اورزو لا فون در لاین»، رئیس کمیسیون اروپا روز پنج شنبه اولین دوز از واکسن کرونا را دریافت کرد و در پیامی توئیتری نوشت: بعد از اینکه ما از مرز تزریق ۱۰۰ میلیون دوز واکسن کرونا در اروپا عبور کردیم بسیار خوشحالم که امروز اولین دوز از این واکسن را دریافت کردم.

سخنگوی کمیسیون اروپا از تزریق واکسن فایزر-بیون تک به رئیس کمیسیون اروپایی و واکسینه شدن ۷ نفر از ۲۷ کمیسر عضو این نهاد اروپایی خبر داد.

صربستان واکسن روسی تولید می کند

صربستان هم می خواهد به زودی واکسن کرونای روسی را در کشور خودش تولید کند. رئیس جمهور این کشور روز پنج شنبه اعلام کرد که ابتدا باید دوزهای واکسن در این کشور بسته بندی شده و در مدت چند ماه تولید شود. به گفته وی به این ترتیب صربستان اولین کشور اروپایی در کنار روسیه و بلاروس خواهد بود که این واکسن را تولید می کند.

واکسن اسپوتنیک وی روسیه هنوز در اتحادیه اروپا تایید نشده، اما در ده ها کشور دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.

تمدید قرنطینه در لیتوانی

لیتوانی هم قرنطینه که از اواسط دسامبر در این کشور اعمال شده است را تا پایان ماه می تمدید کرد. نخست وزیر این کشور اعلام کرد: من واقعا امیدوارم که همه چیز با احتیاط و به صورت گام به گام پیش رود و هم زمان تست گیری ها و واکسیناسیون کمک کند تا شرایط را کنترل کنیم.

از ابتدای شیوع کرونا در لیتوانی بیش از ۲۳۰ هزار نفر به کرونا مبتلا شده و بیش از ۳۷۰۰ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

رکورد بالای صف انتظار برای عمل های جراحی در انگلیس

شمار بیمارانی که در انگلیس برای یک عمل جراحی برنامه ریزی شده یا دیگر خدمات پزشکی منتظر بودند در دوران بحران کرونا رکورد بالایی را به دست آورده و بر اساس اطلاعات سرویس بهداشت ملی این کشور NHS حدود ۴٫۷ میلیون نفر در اواخر فوریه در لیست انتظار این خدمات بودند. این بالاترین رکورد از زمان اعلام آمارها در این ارتباط از سال ۲۰۰۷ محسوب می شود. بر این اساس حدود ۳۹۰ هزار نفر بیش از یک سال منتظر عمل بودند. در فوریه سال ۲۰۲۰ شمار این افراد تنها ۱۶۰۰ نفر بود.

مشاهده ۸ مورد عوارض جانبی سخت بعد از تزریق آسترازنکا در اتریش

دفتر فدرال ایمنی بهداشت اتریش (Basg) هم اعلام کرده که تا به حال ۸ مورد عوارض جدی سخت بعد از واکسیناسیون با آسترازنکا ثبت شده است. مرگ یک پرستار ۴۹ ساله بر اثر عارضه لخته شدن خون بعد از تزریق واکسن آسترازنکا هم اکنون تایید شده است.

بر اساس اطلاعات این نهاد آلمانی تا هفته قبل حدود ۴۷۸۰۸۴ نفر در این کشور با واکسن آسترازنکا واکسینه شدند. اتریش از جمله کشورهایی است که با وجود مشاهده عوارض جانبی بعد از تزریق این واکسن همچنان به استفاده از آن ادامه داده است.

کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، سوئد و همچنین انگلیس محدودیت های سنی را برای دریافت این واکسن اعمال کرده اند. دانمارک هم اخیرا اعلام کرده که استفاده از این واکسن را کاملا از چرخه تولید خود خارج کرده است.

اولاف شولتز، معاون صدر اعظم آلمان مهم امروز ( جمعه) با واکسن آسترازنکا واکسینه می شود. این خبر را وی امروز در برلین اعلام کرد.

هشدار درباره بحرانی شدن شرایط در بیمارستان های آلمان

با توجه به افزایش چشمگیر آمار مبتلایان در آلمان پزشکان بخش های مراقبت های ویژه در این کشور درباره به وجود آمدن شرایط دراماتیک در بیمارستان های آلمان هشدار داده اند.

رئیس بخش های مراقبت های ویژه و اورژانس آلمان (Divi) از پر شدن بسیاری از تخت های مراقبت های ویژه در بیمارستان های این کشور خبر داده و گفت: از ۳۰ هزار فرد ابتلا به کرونا که در روز پنچ شنبه اعلام شد حدود ۳۰ تا ۶۰۰ نفر حداکثر ظرف مدت دو هفته به شدت بیمار می شوند و باید در بخش های مراقبت های ویژه بستری شوند.

وی از عرصه سیاسی خواست هر چه سریع تر طرح ترمز اضطراری برای مهار کرونا را اجرایی کند.

تمدید کنترل های مرزی پرتغال با اسپانیا

کنترل های مرزی کشور پرتغال با کشور اسپانیا برای مهار کرونا هم به مدت دو هفته دیگر تمدید شد.

شرایط حاد کرونایی در سوئد

یکی از مقامات بهداشتی در کشور سوئد هم شرایط کرونایی در این کشور را بسیار جدی دانسته و از پر شدن سریع بیمارستان ها خبر داد. کشور سوئد روز گذشته بیش از ۷ هزار ابتلای جدید در عرض ۲۴ ساعت را ثبت کرد. حدود ۴۰۰ بیمار کرونایی هم در سوئد روی تخت های مراقبت های ویژه بستری شدند.

این مقام بهداشتی در سوئد همچنین از افزایش چشمگیر شمار مبتلایان به کرونا در بین کودکان و نوجوانان خبر داده است.

مرکل با آسترازنکا واکسینه می شود

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم قرار است امروز ( جمعه) با واکسن آسترازنکا علیه کرونا واکسینه شود.

شرکت فایزر: از پاییز زندگی نرمال باز می گردد

رئیس شرکت واکسن فایزر-بیون تک هم با وجود شرایط کرونایی حاد فعلی در بسیاری کشورها انتظار دارد که از پاییز زندگی نرمال و معمولی برای انسان ها امکان پذیر شود.

وی تاکید کرد: کوید۱۹ به نوعی سرماخوردگی تبدیل خواهد شد که ما علیه آن واکسینه می شویم و به زندگی معمول خود ادامه خواهیم داد.

وی واکسن شرکت فایزر را تا ۹۷ درصد موثر دانست که همچنین علیه انواع ویروس های جهش یافته و روندهای سخت بیماری کمک می کند.

کاهش بی سابقه مرگ های کرونایی در افراد بالای ۸۰ سال

در اروپا شمار موارد مرگ در افراد بالای ۸۰ سال به پایین ترین حد خود از زمان شیوع کرونا رسیده است. هانس کلوگ، رئیس بخش اروپایی سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که این وضعیت احتمالا مربوط به پیشرفت در روند واکسیناسیون برای گروه های خطر بر می گردد.

به گفته کلوگ در دو ماه گذشته تعداد مرگ و میرهای کرونایی در افراد بالای ۸۰ سال از سایر گروه های سنی منفک شده است و تقریبا کم تر از ۳۰ درصد مرگ های کرونایی در گروه های سنی بالاتر از ۸۰ سال اتفاق افتاده است.

۱۶۰ ابتلای جدید به کرونا در هر دقیقه در اروپا

این مقام بهداشتی در اروپا که وضعیت ابتلا به کرونا حدود دو هفته پیش را بسیار نگران کننده توصیف کرده بود از اولین نشانه ها برای کند شدن روند ابتلا به کرونا در کشورهای اروپایی خبر داده و البته همچنان همگان را به در پیش گرفتن اقدامات احتیاطی فراخوانده و گفت: در هر دقیقه به طور میانگین در اروپا حدود ۱۶۰ مورد ابتلای جدید به کرونا ثبت می شود.

انستیتو رابرت کخ آلمان هم انگلیس را از لیست مناطق خطر کرونایی این کشور حذف کرد.

جدیدترین آمارهای کرونایی در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه در عرض ۲۴ ساعت ۳۸,۰۴۵به کرونا مبتلا شده و ۲۹۶ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

در انگلیس هم در عرض ۲۴ ساعت ۲,۶۷۲نفر به کرونا مبتلا شده و ۳۰ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته اند.

در ایتالیا هم در عرض ۲۴ ساعت ۱۶,۹۷۴نفر به کرونا مبتلا شده و ۳۸۰ نفر در اثر ابتلا به آن جان داده اند.

در اسپانیا هم در عرض ۲۴ ساعت گذشته ۹,۶۶۳نفر به کرونا مبتلا شده و ۱۲۶ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده اند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه ۵,۱۸۷,۸۷۹نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده و ۱۰۰,۰۷۳هم در اثر ابتلا به آن جان باخته اند.

در انگلیس هم تاکنون ۴,۳۸۰,۹۷۶نفر به کرونا مبتلا شده و ۱۲۷,۱۹۱نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال ۳,۸۲۶,۱۵۶نفر به کرونا مبتلا شده و ۱۱۵,۹۳۷نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

جدیدترین آمارها نشان می دهد که در اسپانیا هم تا به حال ۳,۳۹۶,۶۸۵نفر به کرونا مبتلا شده و ۷۶,۸۸۲نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته اند.

در آلمان هم تا به حال ۳,۰۹۵,۰۱۶نفر به کرونا مبتلا شده و ۸۰,۱۴۱نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ابتلای ۱۶۰ نفر در هر دقیقه به کووید» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.