۴۰۰۰ مبلغ دینی و فرهنگی در خراسان شمالی فعالیت می کنند



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد حجت الاسلام و المسلمین علی خادمی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان خراسان شمالی اظهار داشت: یکی از راهبردهای مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی کشور توجه ویژه به بانوان است.

وی با بیان اینکه بانوان به عنوان رکن موثر در حوزه انسان سازی و جامعه سازی به شمار می روند افزود: با توجه به اینکه نقش بانوان در حوزه خانواده و جامعه غیر قابل انکار است، یکی از راهبردها و اهداف جدی سازمان تبلیغات توجه ویژه به بخش بانوان است. جوانگرایی و اعتماد به جوانان مخلص، متدین و انقلابی نیست در ادامه راهبردهای مجموعه سازمان تبلیغات در دستور کار است.

مدیرکل سازمان تبلیغات خراسان شمالی با اشاره به برنامه سازمان تبلیغات در راستای احیای مسجد و کارکردهای آن خاطرنشان کرد: در راستای جایگاه برجسته مسجد در منظومه فکری مسلمان ها، برنامه محله مسجد محور در حال اجرایی شدن است چراکه مسجد به عنوان مرکز تعلیم و تربیت و آموزش دهنده سبک زندگی حائز اهمیت است.

خادمی وظیفه اصلی سازمان تبلیغات اسلامی را تبیین اسلام ناب محمدی به جهت تقویت اراده ملی در راستای مبارزه تمدنی عنوان کرد و بیان داشت: مردمی سازی تبلیغ دین با توجه به نقش موثر و مفید مردم در ترویج دین اسلام یکی دیگر از اهداف و برنامه های سازمان تبلیغات در سال جاری است.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری ۳۲۲ کلاس آموزش عمومی قرآن کریم و ۴۰ دوره آموزشی تخصصی قرآن٬ خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۹۳ تشکل قرآنی در برگزاری برنامه های سازمان تبلیغات همکاری داشتند که در این راستا بیش از ۵ هزار نفر در دوره های آموزشی عمومی و تخصصی قرآن کریم شرکت داشتند. ۱۲ کلاس آموزشی تربیت کادر متخصص قرآن کریم با حضور ۳۲۳ نفر در سال گذشته برگزار گردید.

مدیرکل سازمان تبلیغات خراسان شمالی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴ هزار مبلغ در سطح استان جابجا شدند افزود: در حال حاضر ۴۰۰ نفر از ائمه جماعت در مساجد شهری استان، ۹۰ روحانی در دستگاه های دولتی و ۱۶۱ امام جماعت مستقر در مناطق روستایی مشغول تبلیغ و فعالیت هستند. همچنین ۱۴ پایگاه فرهنگی و اجتماعی در حواشی شهر های بجنورد و شیروان در راستای کاهش آسیب های اجتماعی شروع به کار کردند.

خادمی با اظهار اینکه خراسان شمالی این ظرفیت را دارد که تعداد دانش آموزان معارفی خود را به ۵۰۰ نفر برساند تصریح کرد:� در حال حاضر ۴ مدرسه علوم و معارف اسلامی با بیش از ۴۰۰ دانش آموز در استان فعالیت دارند، اما خراسان شمالی این پتانسیل را دارد که تعداد مدارس خود را به ۵ و دانش آموزان خود را نیز به ۵۰۰ نفر ارتقا دهد.

مدیرکل سازمان تبلیغات خراسان شمالی در پایان با اشاره به همکاری آموزش و پرورش استان با سازمان تبلیغات اضافه کرد: در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی، ۱۷ هزار دانش آموز متوسطه اول و دوم استان در بیش از ۴۴۰ کارگاه آموزشی، اقتصاد مقاومتی و سواد رسانه شرکت داشتند.

انتهای پیام/ ع

پرسش و پاسخ در ۴۰۰۰ مبلغ دینی و فرهنگی در خراسان شمالی فعالیت می کنند

گفتگو با هوش مصنوعی