۱۱۰ پروژه نیمه تمام آموزشی در خراسان جنوبی در حال تکمیل است - تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از طبس، حمیدرضا خان محمدی در بدو ورود به شهر طبس به آستان مقدس حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) تشرف یافت و با ادای احترام به مقام شامخ شهدا، مرقد مطهر حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) را زیارت کرد.

وی در ادامه این سفر در مراسم افتتاح آموزشگاه مهرآفرین طبس در منطقه زیباشهر طبس با ظرفیت چهار کلاس درس شرکت کرد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این مراسم اظهار داشت: در حال حاضر ۱۱۰ طرح نیمه تمام در خراسان جنوبی داریم که در دو سال آینده تکمیل خواهند شد و امیدواریم در کل استان خراسان جنوبی مدرسه دو شیفت نداشته باشیم. ۵۶ پروژه با ۱۵۶ کلاس درس با ۱۷ هزار و ۷۰۰ متر مربع طی مهرماه در خراسان جنوبی به بهره برداری رسیده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: امروز آخرین مدرسه دو شیفت طبس به تک شیفت تبدیل شد وامیدواریم در کل استان خراسان جنوبی مدرسه دو شیفت نداشته باشیم و با احداث فضاهای آموزشی این مدارس به تک شیفت تبدیل شوند. روز گذشته احداث ۲۰۰ مجتمع بزرگ مقیاس در سند توسعه هفتم مصوب شد، چون سند تحول به مدارس بزرگ مقیاس توجه دارد و از ۱۴۰۳ این برنامه آغاز خواهد شد. کار مطالعاتی اجرا شده و پیشنهادات را داده ایم تا بتوانیم در این منطقه کار را با استانداردهای مورد نیاز مجتمع های بزرگ مقیاس پیش ببریم.

حجت الاسلام محمدرضا محمدی نیز در این مراسم، اظهار داشت: شهرستان طبس، شهر دارالمؤمین و دروازه ورود خراسان است. شهرستان طبس دیار عالمان، محققان و پژوهشگران فراوانی است که در عرصه های علوم دینی و علمی صاحب نظر هستند و در عرصه های مختلف صاحب دیدگاه بودند.

وی بیان کرد: این شهر دارالمؤمنین و اهل قانع و قناعت، درآمد خوبی برای خراسان جنوبی دارد، اما برگشت این درآمد برای خود شهرستان طبس ناچیز است و این اقدام خیرین جهت احداث مدارس مختلف را قدر می دانیم.

امام جمعه طبس با بیان اینکه دولت سیزدهم به موضوع علم و تحقیق و پژوهش توجه خوبی دارد، افزود: این توصیه مقام معظم رهبری به جوانان و نوجوانان که علم، سلطان است لازمه آن ایجاد زیرساخت هایی است. ظرفیت این مدرسه محدود است و نیاز به نمازخانه و سالن اجتماعات و آزمایشگاه دارد تا دانش آموزان آینده ساز کشور بهره های لازم را ببرند و امیدواریم این کار رونق بیشتری ببرد.

شایان ذکر است، این مدرسه ۲۷۰ متر مربع زیربنا دارد. در این مدرسه ۲ هزار متر محوطه سازی انجام شده است. همچنین کلنگ این مدرسه در شهریورماه سال ۱۴۰۱ به زمین زده شده بود.

برای ساخت این مدرسه ۶۰ میلیارد ریال اعتبار با مشارکت از سوی خیران نیک اندیش «الوندی و حسنی» و اداره کل نوسازی مدارس استان خراسان جنوبی سرمایه گذاری شده است.

این فضای آموزشی و تربیتی دخترانه در مقطع متوسطه اول با ظرفیت ۱۳۰ دانش آموز امروز به صورت رسمی به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/ ۲۵۲/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۱۱۰ پروژه نیمه تمام آموزشی در خراسان جنوبی در حال تکمیل است - تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.