احیا و فعال سازی معادن کوچک در استان سمنان



رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه معادن کوچک استان احیا و فعال سازی می شوند، گفت: این استان در تولید گچ و نمک، سولفات سدیم و زغال سنگ به ترتیب جایگاه اول، دوم و سوم کشوری را در اختیار دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی سازمان «صمت» سمنان، بهروز اسودی در جلسه کارگروه احیا و فعال سازی معادن کوچک مقیاس در استان سمنان، با اشاره به اینکه بیش از ۶۰۰ واحد معدنی در این استان فعالیت می کنند، افزود: استان سمنان دارای رتبه اول کشوری از نظر وجود تولید گچ، نمک، سلستین و زئولیت، رتبه دوم کشوری در تولید سولفات سدیم و رتبه سوم کشوری درتولید زغال سنگ و کرومیت را در اختیار دارد.

وی ادامه داد: همچنین استان سمنان از سه استان برتر کشور در تولید زغال سنگ است، از لحاظ تعداد معادن رتبه پنج کشوری و از لحاظ میزان استخراج رتبه ۶ کشوری و از لحاظ تعداد پرسنل شاغل در معادن رتبه ۶ کل کشور را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اضافه کرد: این استان از ذخایر غنی و متنوع معدنی از قبیل معادن گچ، سولفات سدیم، سنگ آهک، سنگ لاشه، گرانیت، مرمریت، سنگ آهن، نمک، بوکسیت، سلستین، زئولیت، زغال سنگ، باریت، طلا، مس، کائولن، کرومیت، روی، فلورین و … برخوردار است.

اسودی خاطرنشان کرد: معادن غنی و متنوع استان سمنان، ۶۰ درصد نمک و ۴۰ درصد گچ کشور را تأمین می کند، همچنین ۹۵ درصد زئولیت، حدود ۹۵ درصد سلستین و ۱۵ درصد سولفات سدیم و ۲۰ درصد کرومیت و ۱۵ درصد زغال سنگ کشور را نیز از معادن غنی استان سمنان تأمین می شود.

وی تصریح کرد: با توجه به وجود ذخایر معدنی با کیفیت و کمیت مطلوب، صنایع معدنی مهمی نظیر کربنات سدیم، فروسیلیس، سولفات سدیم، سیمان، نمک تصفیه و صنعتی، گچ، کاشی و سرامیک و … در استان سمنان متمرکز شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: با عنایت به وجود بازار داخلی و صادرات و وجود ذخایر معدنی به عنوان منبع اصلی تأمین مواد اولیه و همچنین استفاده از روش هایی نوین فراوری به خصوص در صنایعی مانند گچ و نمک، امکان گسترش صنایع معدنی در سطح استان سمنان وجود دارد.

انتهای پیام/۲۲۴۹/م/و
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «احیا و فعال سازی معادن کوچک در استان سمنان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.