طرح «اضطراب زدایی از جامعه ایرانی» در نیمه دوم امسال تدوین می شود



پروفسور علی گرجی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در استان تهران، از آماده شدن طرحی برای کاهش اضطراب و استرس در جامعه خبر داد و اظهار داشت: استرس تا حد کوچکی خوب و سبب افزایش دقت، سرعت و انگیزه می شود اما اگر استرس شدید شود زندگی را مختل می کند و این استرس بیماری زا است.

رئیس مرکز تحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان افزود: حدود ۵ سال پیش با همکاری بنیاد شهید، مرکز علوم اعصاب شفاء، بیمارستان خاتم الانبیا و شهرداری تهران طرح مقابله با اضطراب را اجرا کردیم که در این رابطه کلاس ها و همایش هایی هم برگزار شد و اثرات خوبی برجای گذاشت که این طرح بعد از گذشت چند سال تکمیل و بازنویسی شده است.

پروفسور گرجی با بیان اینکه طرح کاهش اضطراب و استرس در جامعه به بودجه خاصی نیاز ندارد، افزود: اغلب منابع آن در دو کتاب فارسی است که تالیف کرده ام و در آن به زبان عامیانه توضیحات کامل برای غلبه بر استرس نوشته شده است. با برگزاری کارگاه های کوتاه مدت می توان مطالب را به اقشار مختلف مردم منتقل کرد و اگر بتوانیم این طرح را در سطح جامعه اجرایی کنیم کیفیت زندگی مردم بهتر می شود، میزان جرایم کاهش می یابد و حتی از آن می توان به عنوان یک پروژه اقتصاد مقاومتی نام برد زیرا با کم کردن اضطراب در جامعه کارایی افراد بسیار بیشتر می شود و هزینه های درمان بیماری های روحی و جسمی که استرس زمنیه ساز آن ها هستند به شدت کاهش می یابند.

وی خاطرنشان کرد: وقتی چنین طرحی وجود دارد که می تواند بسیار موثر عمل کند همه باید دور هم جمع شویم و هر وقت با همدیگر کاری را انجام دادیم و متحد شدیم به نتیجه رسیده ایم اکنون هم باید چنین اتحادی برای اجرای طرح مقابله با اضطراب به وجود آید. طرح اضطراب زدایی از جامعه ایرانی با تکیه بر تغییر سبک زند گی برای نیمه دوم سال ۹۸ را در دست تدوین داریم که در شرایط تحریم انجام آن می تواند موفقیتی برای کشورمان و به ویژه جامعه علمی باشد.

رئیس مرکز تحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان در ادامه در پاسخ به این سئوال که تاکنون چه مراکزی را در ایران دایر کرده اید؟، بیان کرد: پس از اینکه از ایران رفتم و در رشته علوم اعصاب در ﭼندین کشور تحصیل و تحقیق کردم نخستین هدفم کمک به هم وطنانم از طریق علمی که به دست آورده ام بود و پس از آن که به ایران برگشتیم سعی کردیم این رشته را در ایران به صورت قوی تر و گسترده تر پیگیری کنیم و به همین دلیل مرکز علوم اعصاب شفاء را در بیمارستان خاتم الانبیا تأسیس و بعد از آن در دو مرکز علوم اعصاب و مرکز سرطان مهر رضوی را در مشهد تأسیس کردیم.

بنیان گذار مرکز تحقیقات علوم اعصاب مشهد در ادامه به خدمات ارائه شده به مردم و قشر آسیب پذیر در این مراکز اشاره کرد و خاطرنشان کرد : تقریبا تمام جراحی های مغز که در پیشرفته ترین مراکز جهان انجام می شود در بیمارستان خاتم الانبیا نیز قابل انجام است و از این بابت برای بیماران بسیار مطلوب است و هزینه های درمان بیماران و جانبازان که نیاز به درمان در خارج از کشور داشتند به شدت کاهش یافته به یک دهم رسیده و این یک نمونه بسیار خوب از اقتصاد مقاومتی است.

انتهای پیام/ ز
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «طرح «اضطراب زدایی از جامعه ایرانی» در نیمه دوم امسال تدوین می شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.