مدیریت برق اردبیل به استان واگذار شد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حامد عاملی پیش از ظهر یکشنبه در نشست مطالبه گران اردبیل اظهار داشت: به دلیل شرایط تولید و توزیع برق مدیریت بار در ماه های گذشته به تهران واگذار شده بود که با تاکید و پیگیری های مستمر سعی کردیم مدیریت بار و دیسپاچینگ به خود استان واگذار شود تا ما بتوانیم در داخل استان مدیریت درست و صحیحی را انجام دهیم.

وی به مسیر رشد و توسعه استان با ایجاد زیرساخت های مهم و اساسی اشاره کرد و گفت: مهمترین مسئله و دغدغه ما رشد اقتصادی استان و افزایش درآمد مردم بوده تا بتوانیم زمینه رضایتمندی بیشتر را در جامعه فراهم کنیم.

استاندار اردبیل تصریح کرد: تحول اقتصادی در سایه افزایش تولید و ایجاد سرمایه گذاری های جدید در بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری تحقق پیدا می کند که در این زمینه با رفع بسیاری از دغدغه ها سعی شد تا اسباب جذب و جلب سرمایه گذاران و کارآفرینان فراهم آید.

عاملی ضرورت افزایش سرانه درآمدی مردم را یادآور شد و افزود: برای حل اصلی ترین دغدغه استان در حوزه اقتصادی ما نیازمند زیرساخت هایی نظیر برق، گاز، آب و حمل و نقل درست بودیم که در این شرایط سعی کردیم تا با اولویت تکمیل راه آهن اردبیل را به عنوان یک موضوع اساسی مورد توجه قرار دهیم.

۳۰ کیلومتر ریل گذاری راه آهن باقی مانده است

استاندار اردبیل از تکمیل آخرین مراحل احداث پل و حل موانع و گلوگاه های راه آهن اردبیل – میانه خبر داد و خاطرنشان کرد: تونل ها و پل ها تکمیل شده و عملیات زیرسازی با پیشرفت ۹۷ درصد در حال اجرا است که ۱۴۴ کیلومتر ریل گذاری انجام شده و تنها ۳۰ کیلومتر ریل گذاری باقی مانده که با اختصاص ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار جدید امیدواریم این پروژه به سرانجام برسد.

عاملی در ادامه اضافه کرد: ۳۰۰ متر روزانه ریل گذاری در راه آهن انجام خواهد شد و با بهره برداری کامل از این پروژه انتظار می رود در کنار توسعه حمل و نقل ریلی، بار به مقصد استان های مختلف حمل شود.

وی بیان کرد: قبل از دولت سیزدهم ۱۸۵ کیلومتر بزرگراه در استان به بهره برداری رسیده بود که در این سه سال ۱۳۷ کیلومتر به این میزان افزوده شد و ۵۰ کیلومتر توسعه بزرگراه نیز در حال اجرا است.

استاندار اردبیل در مورد تجهیز فرودگاه اردبیل به امکانات و سیستم های مدرن اشاره کرد و ادامه داد: با راه اندازی این سیستم ها کنسلی پروازهای فرودگاه اردبیل از ۱۲۶ مورد به کمتر از ۱۵ مورد کاهش یافته و ما در نوبت صبح و آخر شب شاهد برپایی پروازها به مقصد فرودگاه اردبیل و همچنین نظم پروازی در این فرودگاه و فرودگاه پارس آباد هستیم.

عاملی یادآور شد: ۵۴ پرواز از طریق فرودگاه اردبیل و پارس آباد به صورت هفتگی برقرار شده و تنها دغدغه برجای مانده نبود ایرلاین اختصاصی استان است که انتظار می رود در دولت چهاردهم زمینه این کار فراهم آید.

وی از توسعه فیبر نوری در مناطق شهری و بهره مندی روستاییان از اینترنت و زیرساخت ارتباطی مناسب خبر داد و تصریح کرد: در بخش برق بیش از ۱۰ پست ۶۳ و ۲۳۰ کیلوولت در استان راه اندازی شده تا ظرفیت تأمین برق و پایداری آن را شاهد باشیم.

استاندار اردبیل گفت: ما در تأمین برق واحدهای صنعتی مشکلی نداریم و تلاشمان بر این است تا به همه صنایع برق اطمینان بخشی را تأمین کنیم.

عاملی از واگذاری مدیریت بار به استان برای حل مشکلات قطعی برق خبر داد و افزود: در چند روز اخیر قطعی برقی را شاهد نبودیم و امیدواریم همین روند با سرعت و قوت ادامه پیدا کند.

وی در مورد زیرساخت تأمین آب خاطرنشان کرد: آبگیری سد عمارت به ظرفیت ۱۸۵ میلیون متر مکعب انجام شده و بعد از گذشت ۱۱ سال آبگیری سد عنبران و سد گیوی را شاهد بودیم که سالانه بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای این سد تزریق اعتبار انجام شده است.

استاندار اردبیل به آبرسانی ۴۵۴ روستای استان اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون از این تعداد آب پایدار ۲۹۰ روستا تأمین شده است.

عاملی در مورد اجرای خط دوم انتقال گاز از چلوند به اردبیل اضافه کرد: این پروژه که ظرفیت گازرسانی استان را ۱۴ میلیون متر مکعب افزایش می دهد، با پیشرفت ۷۰ درصد در حال اجرا است که سرمایه گذاری یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومانی برای این پروژه انجام شده است.

استاندار اردبیل بیان کرد: این خط انتقال از اردبیل به سمت گرمی، از گرمی به پارس آباد، از پارس آباد به شهرک گلخانه ای و اصلاندوز اجرایی می شود که در مراحل مختلف شاهد تأمین اعتبار و سرعت اجرایی این پروژه ها هستیم.

انتهای پیام/۱۳۱

پرسش و پاسخ در مدیریت برق اردبیل به استان واگذار شد

گفتگو با هوش مصنوعی