هزینه ۵۸٫۵ میلیارد تومانی در حوزه برق شهرستان درمیان / مرمت ۹۳ حلقه قنات



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی فرجامی فرد صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: درمیان با سطح کشت ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار و برداشت ۳ هزار و۲۰۰ تن زرشک خشک رتبه دوم استان را دارد و ۲۰۰ هکتار از اراضی شهرستان به کاشت پسته و ۱۰۰ هکتار نیز به زعفران اختصاص دارد.

فرماندار شهرستان درمیان گفت: این شهرستان با ۱۹۹ مرغداری فعال در تولید گوشت سفید استان رتبه دوم را دارد.

وی از ظرفیت بالقوه شهرستان در حوزه استفاده از انرژی های خورشیدی و بادی گفت و افزود: در این حوزه از سرمایه گذاران حوزه انرژی های پاک دعوت می کنیم از ظرفیت های شهرستان بازدید کنند .

۱۰۱ اثر تاریخی شهرستان درمیان ثبت ملی شده است

فرجامی فر به تشریح ویژگی ها و ظرفیت های بکر شهرستان درمیان پرداخت و خاطرنشان کرد: این شهرستان دارای دو اقامتگاه بومگردی در روستاهای گسک و فورگ و ۲۰ خانه و ۳۰۰ اثر تاریخی است که از این تعداد ۱۰۱ اثر از جمله روستای هدف گردشگری فورگ، مسجد تاریخی هندوالان، آسبادهای طبس مسینا، سد رزه، قلعه مسک و … ثبت ملی شده اند.

به گفته وی، شهرستان در زمینه سوزن دوزی و حوله بافی، سکه دوزی، قالیبافی، جاجیم بافی، قالی بافی و … در سطح ملی دارای شهرت است و در نمایشگاه های بین المللی از محصولات شهرستان استقبال خوبی می شود.

وی با اشاره به ناحیه صنعتی شهرستان درمیان با وسعت ۳۰ هکتار بیان کرد: تمامی زیرساخت ها در این ناحیه صنعتی آماده است لذا از تمامی سرمایه گذاران برای حضور در این شهرستان استقبال می کنیم.

۳۸ درصد ذخیره معدنی آهک خراسان جنوبی در شهرستان درمیان وجود دارد

فرماندار شهرستان درمیان به ظرفیت های معدنی غنی شهرستان اشاره و تأکید کرد: ۸۶ درصد مارن به عنوان ماده اولیه تولید سیمان، ۳۸ درصد آهک، ۴۰ درصد بازالت و ۴۵ درصد هیدرومنزیت ذخایر استانی در شهرستان درمیان وجود دارد.

وی از خریداری ۲۵ هزار تن شکر بور برای کارخانه قند قهستان نیز خبر داد و گفت: کارخانه قند قهستان که در سال ۱۳۹۲ به طور کامل تعطیل شد، امسال با پیگیری های ما، ورود هیئت مدیره و مساعدت استاندار و رئیس جمهور دوباره راه افتاد.

فرجامی فرد ادامه داد: با توجه به اقلیم خشک استان، نمی توانستیم برای تأمین مواد اولیه این کارخانه به چغندر قند تولیدی منطقه تکیه کنیم بنابراین پیگیری هایی در این مورد از طریق ریاست جمهوری انجام دادیم و بنا شد سهمیه ای از شکر بور یا همان شکر خام کشور اختصاص یابد تا در کارخانه قند قهستان به شکر سفید تبدیل شود. با این اقدام کارخانه در تمام ماه های سال فعال خواهد بود و تاکنون ۲۵ هزار تن شکر بور خریداری شده و ۵ هزار تن از آن وارد کارخانه شده است.

وی با تأکید بر اینکه بخشی از چغندرقند مورد نیاز کارخانه از غرب کشور خریداری شده، اظهار داشت: با وزیر صنعت و کشاورزان افغانستانی نیز صحبت شده و اعلام آمادگی کردیم در صورت تأمین چغندر قند مورد نیاز کارخانه، در مبادله کالا به کالا شکر سفید تحویل بگیرند.

تمامی روستاهای درمیان گازرسانی شدند

فرماندار درمیان با بیان اینکه در حوزه عمرانی در دولت سیزدهم شاهد اتفاقات بی نظیری در شهرستان درمیان بودیم، تصریح کرد: گازرسانی به تمام روستاها با اعتبار ۱۱۸ میلیارد تومان، اجرای ۳۴٫۵ کیلومتر روکش آسفالت و احداث و آسفالت ۱۹ کیلومتر راه روستایی با اعتبار ۶۲٫۵ میلیارد تومان از جمله این اقدامات است.

فرجامی فرد با اشاره به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان گفت: مجوز ارتقاء بیمارستان شهر اسدیه از ۳۲ به ۶۴ تختخوابی، تأمین نیروی انسانی بیمارستان و شبکه بهداشت شهرستان، افزایش تعداد پزشکان متخصص از ۲ به ۹ نفر، ضریب نفوذ اشغال تخت از ۲۰ به ۷۰، احداث کلینیک آزمایشگاه و پانسیون پزشکان، افتتاح و کلنگ زنی چندین خانه بهداشت در سطح شهرستان، تجهیز آی سی یو و تهیه دستگاه های سی تی اسکن و سونوگرافی تنها بخشی این دستاوردهاست.

وی از هزینه ۵۸٫۵ میلیارد تومانی دولت در حوزه برق شهرستان خبر داد و افزود: با احداث پست فوق توزیع برق شهر اسدیه در سفر وزیر نیرو با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومان موافقت شد و عملیات اجرایی آن نیز آغاز شده است.

به گفته وی، ۱۰۰ درصد روستاهای سطح شهرستان به جز روستاهای ۳ خانواری پاتنگ و شومه که از انرژی خورشیدی استفاده می کنند، برق رسانی شده است.

مرمت ۹۳ قنات شهرستان درمیان با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان

فرماندار درمیان از مرمت ۹۳ حلقه قنات با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان هم خبر داد و اظهار داشت: در مجتمع ۴۲ قطعه ای گلخانه ای شهرستان تاکنون ۵ واحد به بهره برداری رسیده و ۹ واحد نیز تا پایان امسال با پرداخت ۲۷ میلیارد تومان تسهیلات بهره برداری می شود.

فرجامی فرد از بهره برداری ۸ زمین چمن مصنوعی تا پایان سال گفت و متذکر شد: با افتتاح این پروژه ها، تعداد ۳۱ زمین چمن در شهرستان در طول ۲ سال احداث شده است.

وی در حوزه آب و فاضلاب نیز از آبرسانی به ۱۰ روستا طی دو سال اخیر خبر داد و افزود: ۱۵٫۵ کیلومتر اصلاح شبکه در سطح روستاها و ۳۶ کیلومتر بازسازی شبکه را داشته ایم.

۴۸ روستای درمیان آبرسانی سیار می شود

به گفته وی، در حال حاضر ۴۸ روستا آبرسانی سیار می شود که با افتتاح مجتمع آبرسانی خونیک چارتنگ ۱۳ روستا آبرسانی مطمئن خواهد شد که تاکنون برای این مجتمع آبی ۳۸ میلیارد تومان هزینه شده و احداث آن توسط قرارگاه شهید ناصری در حال انجام است.

فرماندار درمیان گفت: نوسازی مدارس با مشارکت بنیاد علوی تاکنون ۴۵ کلاس درس را در این شهرستان احداث و ۹۵ کلاس درس نیز در روستاهای درمیان هوشمندسازی کرده است.

فرجامی فرد با بیان اینکه در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری نیز ۱۱ سازه با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان در این دولت به بهره برداری رسیده، خاطرنشان کرد: در بحث پوشش شبکه های دیجیتال صدا و سیما ۸ گیرنده دیجیتال با اعتبار ۷۱ میلیارد تومان در شهرستان قابل بهره برداری است.

به گفته وی، در حوزه نهضت ملی مسکن ۴ هزار و ۷۲۷ ثبت نامی داشتیم که از این تعداد ۲ هزار و ۸۱۲ متقاضی برای تحویل زمین مراجعه کرده اند.

۲ هزار و ۳۱۴ قطعه زمین نهضت ملی مسکن در شهرستان درمیان تحویل داده شد

فرجامی فرد با بیان اینکه راه و شهرسازی یک هزار و ۲۵۸ قطعه زمین تحویل بنیاد مسکن داده و از این تعداد یک هزار و ۲۱۵ قطعه تحویل متقاضیان شده و یک هزار و ۲۳۶ متقاضی به شهرداری ها معرفی شده اند، افزود: تاکنون یک هزار و ۹۹ پروانه ساخت به متقاضیان داده شده و می توان گفت در مجموع تاکنون ۲ هزار و ۳۱۴ قطعه زمین در شهرستان در طرح نهضت ملی مسکن تحویل داده شده است.

فرماندار درمیان اظهار داشت: در طرح جوانی جمعیت نیز ۱۰۴ قطعه زمین که ۸۰ قطعه آن در اسدیه و ۲۴ قطعه آن در گزیک است تحویل متقاضیان شده و در حال ساخت است. در حوزه مسکن ملی، ۲۰۱ هکتار زمین به شهرستان الحاق شده که ۱۶۷ هکتار در اسدیه، ۱۵٫۵ هکتار در گزیک، ۲۲ هکتار در طبس مسینا و یک هکتار هم در قهستان بوده است.

به گفته وی، هم اکنون ۲ هزار واحد مسکونی اعم از مسکن ملی، مسکن محرومان، مسکن کمیته امداد و مسکن روستایی در شهرستان در حال ساخت است.

مرمت ۲ هزار کیلومتر ایل راه عشایری در شهرستان درمیان

فرجامی فرد با اشاره به اینکه جاده بیرجند- درمیان از دغدغه های مردم شهرستان است، گفت: مجوز کمیسیون ماده ۲۳ برای دوبانده سازی این محور اخذ شده و در جدول یک قانون بودجه ۱۴۰۲ مبلغ ۶۸ میلیارد تومان برای تکمیل ۳ کیلومتر این پروژه درنظر گرفته شده است.

فرماندار درمیان خاطرنشان کرد: در حوزه عشایری نیز برای آبرسانی ۷۵۰ میلیون تومان هزینه شده، ۲ هزار کیلومتر ایل راه های عشایری شهرستان مرمت و تیغ زنی شده و ۱۴۰ پنل خورشیدی نیز در دولت سیزدهم تحویل این عزیزان شده است.

انتهای پیام/ ۲۵۲/

پرسش و پاسخ در هزینه ۵۸٫۵ میلیارد تومانی در حوزه برق شهرستان درمیان / مرمت ۹۳ حلقه قنات

گفتگو با هوش مصنوعی