جذب ۳۰ دانشجوی خارجی در پردیس بین المللی دانشگاه علوم پزشکی سمنان



به گزارش خبرنگار مهر، نوید دانایی ظهر سه شنبه در نشستی خبری با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان ضمن بیان اینکه پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی سمنان راه اندازی شده است، تاکید کرد: این یک گام مهم در راستای بین المللی شدن دانشگاه علوم پزشکی سمنان خواهد بود که امیدواریم فواید و برکات آن نصیب تمام مردم استان شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی سمنان هم اکنون ۳۰ دانشجوی خارجی دارد، تاکید کرد: این دانشجویان در رشته های مختلف در این دانشگاه درس خوانده و شرایط پذیرش دانشجویان دیگر را نیز از سایر نقاط دنیا فراهم می کنند.

جذب دانشجوی خارجی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان در ادامه گفت: اخذ مجوز لیسانس پزشکی از موارد دیگری است که منجر به جذب دانشجویان از کشورهای لبنان، پاکستان، هندوستان و افغانستان شد.

دانایی با اشاره به ایجاد پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی سمنان، بیان کرد: اکنون ارتباطاتی در این زمینه صورت گرفته و از چهار کشور دانشجویانی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: بحث بین المللی شدن دانشگاه و حضور دانشجویان خارجی از موارد مهمی است که پیگیری می شود که منجر به تبادلات فرهنگی بین کشورهای مسلمان و همچنین ارتقای فناوری های درمانی و پزشکی و همچنین مراودات فناورانه در زمینه های مختلف پزشکی و درمانی می شود.

پوشش ۷۰ درصدی طرح فشار خون

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان در ادامه به پوشش ۷۰ درصدی جمعیت هدف شهرهای تحت پوشش این دانشگاه در طرح کنترل فشار خون اشاره کرد و بیان داشت: ۱۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر در زمان ۱۴ روزی که از اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون می گذرد، مورد سنجش قرار گرفته اند.

دانایی بیان کرد: در دو هفته ای که از آغاز طرح ملی فشار خون به دستور وزیر بهداشت اجرایی شده، ۲۸ هزار و ۷۱۶ نفر در پایگاه های موقت و ۱۲۴ هزار و ۲۶۲ نفر در پایگاه های ثابت غربالگری فشار خون شدند.

وی با بیان اینکه کنترل فشارخون، کلینیک های فشارخون در تمام بیمارستان های خصوصی و دولتی استان تشکیل شده است، ابراز کرد: پایگاه ها و مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه غربالگری را انجام می دهند همچنین این مراکز به عنوان ایستگاه سنجش فشارخون در حال اندازه گیری ارائه خدمت به مراجعه کنندگان هستند.

اطلاع رسانی درباره فشار خون

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان درباره اهمیت اطلاع رسانی به مردم درباره فشار خون، تاکید کرد: مهم ترین هدف در اجرای بسیج کنترل فشار خون، افزایش آگاهی مردم برای حفظ سلامتی خودشان است لیکن از رسانه ها نیز می خواهیم تا نسبت به اطلاع رسانی در این حوزه اقدامات لازم را صورت دهند.

دانایی در دیگر بخش صحبت های خود به اختصاص یک دستگاه بالگرد امدادی به سمنان اشاره کرد و بیان داشت: از زمان تخصیص این بالگرد امدادی خوشبختانه امداد رسانی به تصادفات جاده ای ارتقا یافته و همچنین شاهد کاهش آمار تلفات جاده ای در سطح شهرستان سمنان بوده ایم.

وی افزود: سمنان در مسیر حرم تا حرم و کریدور شرق- غرب قرار گرفته و لذا امدادرسانی اورژانس به صورت هوایی و زمینی در این استان دارای اهمیت فراوانی است.

ضرورت استفاده از ظرفیت شبکه بهداشت و درمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان در دیگر بخش سخنان خود به درآمد زایی این دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات این دانشگاه استفاده از ظرفیت های شبکه بهداشت و درمان در این حوزه است.

دانایی در ادامه به اقدامات صورت گرفته در یکسال اخیر در دانشگاه علوم پزشکی پرداخت و ادامه داد: خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته و پیگیری نمایندگان مجلس و مسئولان استانی، توانستیم مصوبات خوبی در حوزه های عمرانی و اجرایی در سفرهای ریاست جمهوری و وزرای مختلف در بخش بهداشت و درمان سمنان را شاهد باشیم که این امر در دست پیگیری است.

وی درباره اولویت های دانشگاه نیز بیان کرد: ارتقای کیفیت نباید به از بین رفتن منابع منجر شود و کنترل منابع و مخارج در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان همواره مدنظر بوده است از سوی دیگر دانشگاه به دنبال خدمترسانی به مردم است و در این راه تلاش دارد.

ارتقای خدمت رسانی به مردم

رئیس دانشگاه علوم زشکی با اشاره به ارتقای روند خدمت رسانی به مردم بیان کرد: خدمت به مردم در رأس امور دانشگاه قرار دارد هرچند می پذیریم که قصور و ایرداتی هم وجود دارد اما تلاش شبانه روزی همکاران ما بر این است تا خدمات رسانی به مردم بهتر از قبل انجام شود.

دانایی بیان داشت: اگرچه از یک سمت مخارج باید کم شود و کیفیت خدمات افزایش یابد؛ اما در سوی دیگر، باید در حوزه افزایش درآمدهای مشروع و سوق یافتن به سمت استقلال مالی دانشگاه نیز پیش رفت

وی در پاسخ به سوالی با موضوع گسترش رشته های تحصیلی نیز، باین کرد: خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته شاهد راه اندازی دوره کارشناسی ارشد رشته پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی سمنان هستیم.

راه اندازی رشته های جدید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه توسعه برخی از رشته ها نیز در دست پیگیری است و تلاش می کنیم تا این توسعه هدفمند صورت گیرد، گفت: رشته کارشناسی ارشد گفتار درمانی در این دانشگاه راه اندازی شده و خوشبختانه با تلاش همکاران ما از ابتدای مهرماه امسال پذیرش دانشجو خواهد داشت.

دانایی بیان کرد: برای ارتقای دانشگاه همچنین مذاکرات و ارتباطات خوبی با کشور قرقیزستان برای تقویت همکاری ها در حوزه های آموزش و درمان برقرار شده و امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.

پرسش و پاسخ در جذب ۳۰ دانشجوی خارجی در پردیس بین المللی دانشگاه علوم پزشکی سمنان

گفتگو با هوش مصنوعی