نقد به عملکرد آموزش و پژوهش، نادیده گرفتن خدمات دانشگاه است / لزوم توجه به جایگاه فرهنگی دانشگاه ها در ارتقا به تراز جهانی



وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مطرح کرد؛

غلامی گفت: نقد آموزش و پژوهش کشور توسط اساتید دانشگاه و مدیران نوعینادیدی گرفتن تلاش ها و خدمات ۴۰ ساله آموزش عالی کشور است.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست هم اندیشی پروژه اقتصاد مقاومتی با محوریت ارتقای پنج دانشگاه و پنج پژوهشگاه برتر کشور به تراز بین المللی که امروز در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با حضور روسای دانشگاه ها و پژوهشگاه های برتر کشور برگزار شد، اظهار کرد: رساندن دانشگاه ها به تراز جهانی تعریفی دارد؛ باید بدانیم می خواهیم و به کجا برویم؟ این امر شامل وظایف مراکز آموزشی خواهد بود و وظایفی که ما برای مراکز تعریف کرده ایم بر اساس شاخص های ارزیابی می شود و سابقه ای نسبتا طولانی دارد.

وی افزود: باید توجه شود ارزیابی بر اساس این شاخص ها در سطح بین الملل چگونه صورت می گیرد و تلاش کنیم که آن شاخص ها را در دانشگاه ها و پژوهشگاه ها مدنظر داشته باشیم.

غلامی بیان کرد: با توجه به تحولات جهانی که در حوزه علوم، خدمات و سرویس ها در بخش آموزش و پژوهش در حال رخ دادن است، تغییراتی گسترده را شاهد خواهیم بود. ما در داخل با شرایطی جدید رو به رو هستیم که همه دانشگاه ها از جمله دانشگاه های مطرح در این پروژه باید به آن توجه کنند، همچنین در این پروژه باید ماموریت های ملی را نیز مورد توجه قرار دهیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: نقد هایی که در مجامع مختلف به عملکرد حوزه آموزش و پژوهش صورت می گیرد، ممکن است با نگاه خیلی سطحی توسط اساتید و دانشگاهیان تکرار شود؛ همچنین عدم تطبیق دانشگاه ها و مراکز علمی با نیاز های جامعه یا عدم تامین نیاز فنی و کارشناسی جامعه توسط فارغ التحصیلان دانشگاهی نوعی نادیده گرفتن خدمات دانشگاه هاست.

در حال تکمیل..
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نقد به عملکرد آموزش و پژوهش، نادیده گرفتن خدمات دانشگاه است / لزوم توجه به جایگاه فرهنگی دانشگاه ها در ارتقا به تراز جهانی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.